CBA
3/5

Bucareșt CBA catalog - noi oferte

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog CBA Bucareșt

3/5
Actual brochure
Există doar câteva persoane care nu cunosc magazinul CBA. Este unul dintre liderii de pe piaţa din România. Pentru cele mai bune oferte, vizitează CBA. Se mândresc cu asta. Şi sloganul companiei este dovadă suficientă - „Soluția ta zilnică”. O mare varietate de produse de calitate la preţuri grozave- acest lucru este obişnuit pentru CBA. La CBA, vei găsi mereu ceea ce cauţi. CBA introduce de regulă noi oferte şi minunate. Ce este valabil acum, de exemplu de la 01.12.2022? Poţi să găseşti aici. Vă recomandăm să aruncaţi o privire asupra ofertelor altor magazine. Ce spuneţi despre Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, LaDoiPași, Lidl, Mega Image, Metro, Penny market, Profi?  

În multe oraşe româneşti, poţi să îţi faci cumpărăturile în CBA. Unde mai exact? De exemplu Satu Mare, Livada, Cluj-Napoca, Sighetu Marmației, Carei. Site-ul nu îţi oferă tot ce căutati? Ne pare rău pentru asta. Dar nimic nu este pierdut. Ne concentrăm în principiu pe broşuri, dar dacă cauţi ceva mai obişnuit, încearcă să răsfoieşti site-ul oficial al magazinului cbanordvest.ro.

Uită de pliante printate şi căsuţe poştale pline. Foloseşte pliantele online din Kimbino unde ultima ofertă de la CBA este mereu disponibilă când eşti şi tu. Protecţia mediului este prioritatea noastră. De aceea sunt extrem de încântaţi că preferi broşurile de la CBA în forma lor online decât printate.

Acum este uşor să economiseşti prin a face cumpăraturi!

Oferta specială de la CBA  este atât de favorabilă că te ajută să economiseşti mulţi bani. Şi ce ar trebui să faci să nu ratezi nici o ofertă specială de la CBA? Este uşor: abonează-te la newsletterul nostru sau descarcă aplicaţia noastră Kimbino.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Urmăreşte

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
CBA
CBA