Evaluare 3/5

Hervis este unul dintre cele mai populare magazine în rândul clienţilor români. Mulţumită acestui lucru, este unul dintre cele mai de succese magazine de pe piaţa română. Hervis  oferă aproape orice ai avea nevoie. Şi mai important: la preţuri grozave! Hervis introduce de obicei noi oferte speciale. Cea mai nouă ofertă valabilă din 11.07.2019 poate să fie găsită aici aici. Aceste magazine Bonprix, Decathlon, Deichmann, Ecco, H&M, Intersport, Mango, Nissa, Takko, Zara te pot surprinde cu preţuri preferate.

Hervis are multe magazine peste tot în România. Poţi să îţi faci cumpărăturile în diverse oraşe, precum Voluntari, Constanța, Pantelimon, Timișoara, Arad, Bistrița. Site-urile oficiale sunt aici pentru a informa clientul despre magazin şi gama de produse. Aşa că dacă nu ai găsit pe site-ul nostru ceea ce căutai, poţi să vizitezi site-ul oficial al magazinului www.hervis.ro.

Pliante printate? Căsuţă poştală plină? Nu trebuie să mai fie la fel! Începe să utilizezi Kimbino cu pliante online de la Hervis şi nu vei mai fi limitat. Să verifici ultima ofertă de la Hervis online este mult mai prietenos cu mediul înconjurător decât să foloseşti versiunea printată. Suntem încântaţi că preferi varianta online.

Acum este uşor să economiseşti prin a face cumpăraturi!

Nu pierde nici una dintre ofertele speciale de la Hervis. Înscriete la newsletterul nostru sau descarcă aplicaţia noastră Kimbino. Vei avea o prezentare generală a ultimelor oferte de la Hervis. Al tău Kimbino.