Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

OFERTA MEDIA GALAXY 18.07.2024 | Electrocasnice catalog

PUBLICITATE
Media Galaxy

Catalog Media Galaxy

Informații despre ofertele speciale Media Galaxy

3/5
Actual brochure

Foarte mulți clienți din România preferă să-și facă cumpărăturile la Media Galaxy. Oferte și reduceri greu de găsit la alți retaileri își fac loc săptămânal pe rafturile magazinelor din toată țara, iar în fiecare catalog Media Galaxy pot fi găsite promoții suplimentare. În general, oferta Media Galaxy din cataloage are o perioadă de valabilitate îndelungată, dar este mai bine să nu amânați prea mult decizia, deoarece uneori stocurile din magazine se pot termina, mai ales la ofertele foarte avantajoase.

De aceea, dacă sunteți în căutarea unui produs din categoria Electronice, recomandarea noastră este să verificați aici dacă în luna Iulie există vreo ofertă Media Galaxy pentru dumneavoastră.

MAGAZINELE MEDIA GALAXY

Shop

Chiar dacă unele persoane au apelat la Media Galaxy online fără să intre vreodată într-un magazin, pentru majoritatea românilor, oferta Media Galaxy este strâns legată de unul dintre cele aprox. 20 de magazine fizice. Rețeaua de magazine Media Galaxy este deținută de compania Altex, cu sediul în Piatra Neamț, a fost lansată în anul 2004 și este prezentă în numeroase orașe din țară - Arad, Cluj-Napoca, Târgu Mureș. Magazinele Media Galaxy au suprafețe mai mari decât cele ale Altex, de aprox. 2.000 mp, acesta fiind și principalul factor diferențiator față de concurență: Altex, Flanco, Domo, Emag, Clickshop, Cel, evoMag şi Orange.

Atunci când vorbim despre comercializarea de Electronice, oferta Media Galaxy este întotdeauna printre primele la care ne gândim. Dacă ne place ceva dintr-un catalog Media Galaxy, însă nu putem ajunge la magazin, putem oricând să apelăm la Media Galaxy online. Pe siteul oficial al companiei, mediagalaxy.ro, putem să găsim aceleași promoții ca în magazinele fizice ale Media Galaxy. Oferte dintre cele mai diverse, de la diverse mărci de producător și pentru toate buzunarele pot fi accesate astfel nonstop.

OFERTA MEDIA GALAXY

Assortment

Fidelă sloganului „Cea mai variată gamă de produse”, oferta Media Galaxy este cu adevărat impresionantă și cuprinde telefoane, tablete, laptopuri, PC-uri, articole IT, de gaming, televizoare, sisteme audio-video, aparate și accesorii foto, electrocasnice mari, electrocasnice mici, aere condiționate și multe alte produse electronice și electrocasnice. În același timp, găsim la Media Galaxy oferte specifice altor tipuri de magazine – de la jucării, articole de birotică, de iluminat, până la produse de îngrijire personală, medicale sau chiar auto, moto, anvelope! Mai ales magazinul Media Galaxy online încearcă tot mai mult să facă concurență altor tipuri de magazine prin diversitatea ofertei.

De aceea, data viitoare când sunteți în căutarea unui produs, indiferent dacă aveți un magazin în vecinătate sau nu, consultați și oferta Media Galaxy, catalog „Catalog Media Galaxy”, disponibil aici.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Telefon
Tabletă
Căști
Smartwatch
Încărcător
Apple

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Electronice