Kimbino
Kimbino

Catalog Carrefour 19.06.2024 | Oferte ONLINE (Revista)

PUBLICITATE
Carrefour
PUBLICITATE

Oferte Carrefour Online

Informații despre ofertele speciale Carrefour

3/5
Actual brochure

Carrefour este printre cele mai de succes supermarketuri din România, așa că nu este o surpriză că publică aproape săptămânal noi cataloage și pliante dedicate clienților în căutare de chilipiruri. În funcție de produsele cărora le sunt dedicate, clienții pot găsi reduceri și oferte Carrefour cu valabilitate variabilă, de la o săptămână la câteva luni. În primăvara anului 2020, Carrefour a lansat și revista Lookbook Tex, cu haine pentru toate vârstele la prețuri foarte accesibile.

Pentru toate aceste motive, este important să vizitați des pagina dedicată Carrefour pentru a nu rata cele mai recent catalog online, accesibil aici, valabil în perioada 19.06.2024 - 02.07.2024. De fiecare dată veți găsi ceva nou și interesant, precum „Catalog Carrefour”.

MAGAZINELE CARREFOUR

Shop

Carrefour are o istorie îndelungată, primul magazin cu această denumire fiind deschis în anul 1960 în orașul francez Annecy. În apropiere se afla o intersecție, de unde și denumirea de Carrefour, care în limba franceză înseamnă „răscruce”. Doar trei ani mai târziu apărea pentru prima oară în Europa un centru comercial care cuprindea un hipermarket, un supermarket și un magazin universal, iar ascensiunea Grupului Carrefour pe plan mondial începe încet, dar sigur. 

Până în anul 1999, prin investiții constante, fuziuni și achiziții, Carrefour devine unul dintre principalele lanțuri din Franța. Astăzi, Carrefour S.A. este cu adevărat gigantic pe plan internațional, peste 350.000 de persoane fiind angajate în orice moment într-unul dintre miile sale magazine din zeci de țări de pe patru continente. 

Carrefour și-a făcut apariția în conștiința românilor încă în anul 2001, printr-un hipermarket în zona Militari din București. De atunci, Carrefour a ajuns la un număr impresionant de aproape 350 de magazine, iar dintre acestea, 35 sunt hipermarketuri, în timp ce 262 sunt supermarketuri. În categoria de Supermarketuri, Carrefour este printre primele nume la care se gândesc majoritatea românilor. 

Oferta Carrefour este extrem de variată și bine răspândită geografic, accesul clienților fiind de obicei permis începând cu ora 7:00  în magazinele din orașe precum București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara şi Galați. Clienții pot găsi numeroase oferte Carrefour, însă există și alte Supermarketuri care încearcă să se ridice la înălțimea Carrefour, ca să menționăm doar câteva: Kaufland, Lidl, PENNY, Metro, Cora, Mega Image, Profi, Selgros, Auchan şi LaDoiPași. 

Urmărind ultimele trenduri din domeniul comerțului și pentru a veni în întâmpinarea clienților care preferă ca marfa să le fie livrată, Carrefour are și un foarte apreciat supermarket online accesibil pe adresa carrefour.ro.

OFERTA CARREFOUR

Assortment

În funcție de tipul de magazin Carrefour vizitat, clienții pot găsi aproape orice își doresc, conceptul fiind orientat spre acoperirea cât mai multor nevoi. Clienții au în ofertele dintr-un catalog Carrefour de la produse de consum precum alimentele și articolele de igienă sau întreținere, până la haine, electronice, electrocasnice, jucării, papetărie, articole pentru grădină și lista ar putea continua. Ca și într-un catalog Carrefour, în orice hipermarket sau supermarket clienții pot studia zecile de oferte Carrefour pentru a face economii.

Ce găsiți în Catalog Carrefour este doar o parte din toată oferta Carrefour, de aceea este preferabil să studiați toate cataloagele pentru a vă face o idee mai clară asupra celor mai convenabile produse. Și dacă tot sunteți în căutarea celor mai bune oferte Carrefour, nu uitați să verificați produsele marcă proprie Carrefour. Devin tot mai populare și încep să fie recunoscute de sine stătător mărci precum Tex, pentru îmbrăcăminte, Drag de România, specializat în alimente și băuturi românești, sau chiar Carrefour, sub sigla căruia aveți acces la sute de produse convenabile ca preț și calitativ.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Lapte
Unt
Brânză
Iaurt
Ulei
Pâine
Cafea
Ciocolată
Salam
Șuncă
Pizza
Suc
Vin
Bere
Mere
Portocale
Roșii
Orez
Pește
Ananas

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Supermarketuri