Kimbino
Kimbino

Catalog AUCHAN online 19.06.2024 - Oferte, Revista Romania

PUBLICITATE
Auchan
PUBLICITATE

Catalog Auchan

Informații despre ofertele speciale Auchan

3/5
Actual brochure

Unul dintre cele mai populare supermarketuri din România, Auchan pune la dispoziția clienților săi cataloage cu oferte speciale sau oferte tematice perfecte pentru orice buzunar. Lanțul de magazine Auchan are o ofertă foarte bogată de produse, multe dintre ele la reduceri. Cel mai recent catalog Auchan este disponibil aici - valabil pentru perioada 19.06.2024 - 02.07.2024

Perioada de valabilitate a promoțiilor și reducerilor dintr-un catalog Auchan este de obicei de două săptămâni. Este ușor să răsfoiți paginile ultimelor apariții precum „Catalog Auchan” în format online pe siteul nostru, acestea fiind actualizate în timp real. 

MAGAZINELE AUCHAN

Shop

Primul magazin Auchan a fost lansat în anul 1961 în localitatea franceză Roubaix. Denumirea lanțului este transcrierea fonetică a cartierului Hauts-Champs, acolo unde a apărut primul magazin. Astăzi, compania este un retailer multinațional cu sediul central la Lille și are sute de mii de angajați în zeci de țări din toată lumea.

În România, primul Auchan a apărut în anul 2006, în cartierul Titan din București. Astăzi, rețeaua națională Auchan numără peste 60 de magazine în 19 județe, acestea fiind printre cele mai populare Supermarketuri din țară. Clienții sunt așteptați cu oferte Auchan în numeroase localități, precum București, Timișoara, Brașov, Constanța, Pitești şi Craiova. În conformitate cu sloganul Auchan... și viața se schimbă!, de curând a devenit posibil să cumpărăm produse Auchan online, vizitând siteul oficial auchan.ro

Cei care nu au acces la magazinele Auchan pot apela la Auchan online, dar și la numeroase alte lanțuri de retail care luptă pentru preferințele noastre: Carrefour, Kaufland, Lidl, PENNY, Metro, Cora, Mega Image, Profi, Selgros şi LaDoiPași.

OFERTA AUCHAN

Assortment

Dacă veți merge în oricare dintre hipermarketurile Auchan, cu siguranță veți găsi zeci de mii de produse diferite, foarte multe dintre ele la reduceri. Găsim în magazine, ca și în cataloagele Auchan, de la produse esențiale, precum cele alimentare, cosmetice sau de curățenie, și până la produse de întrebuințare îndelungată – electrocasnice, jucării sau unelte. Este clar că Auchan în Iunie 2024 face tot posibilul să rămână locul de unde o familie obișnuită își poate face toate proviziile necesare. 

Pe lângă produsele din Catalog Auchan, puteți găsi într-un magazin și un catalog Auchan inclusiv produse marcă proprie. Tot ce trebuie să faceți este să căutați branduri precum: Cosmia, Inextenso, Qilive, Actuel, Airport, Cup’s, One Two Fun și altele. Auchan încearcă să mențină prețul acestor produse cât mai scăzut fără să facă rabat la calitate, reducerile de preț ajungând până la 30%.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Supermarketuri