KimbinoKimbino
Kimbino
Oferta actuală în Alegeţi oraşul
Auchan
3/5

AUCHAN ONLINE Catalog 28.09.2022 || oferte Octombrie

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog Auchan

Informații despre ofertele speciale Auchan

3/5
Actual brochure

Unul dintre cele mai populare supermarketuri din România, Auchan pune la dispoziția clienților săi cataloage cu oferte speciale sau oferte tematice perfecte pentru orice buzunar. Lanțul de magazine Auchan are o ofertă foarte bogată de produse, multe dintre ele la reduceri. Cel mai recent catalog Auchan este disponibil aici - valabil pentru perioada 14.09.2022 - 04.10.2022

Perioada de valabilitate a promoțiilor și reducerilor dintr-un catalog Auchan este de obicei de două săptămâni. Este ușor să răsfoiți paginile ultimelor apariții precum „Auchan - Catalog nou” în format online pe siteul nostru, acestea fiind actualizate în timp real. 

MAGAZINELE AUCHAN

Shop

Primul magazin Auchan a fost lansat în anul 1961 în localitatea franceză Roubaix. Denumirea lanțului este transcrierea fonetică a cartierului Hauts-Champs, acolo unde a apărut primul magazin. Astăzi, compania este un retailer multinațional cu sediul central la Lille și are sute de mii de angajați în zeci de țări din toată lumea.

În România, primul Auchan a apărut în anul 2006, în cartierul Titan din București. Astăzi, rețeaua națională Auchan numără peste 60 de magazine în 19 județe, acestea fiind printre cele mai populare Supermarketuri din țară. Clienții sunt așteptați cu oferte Auchan în numeroase localități, precum Pantelimon, Otopeni, Timișoara, Brașov, Cluj-Napoca şi Constanța. În conformitate cu sloganul Auchan... și viața se schimbă!, de curând a devenit posibil să cumpărăm produse Auchan online, vizitând siteul oficial auchan.ro

Cei care nu au acces la magazinele Auchan pot apela la Auchan online, dar și la numeroase alte lanțuri de retail care luptă pentru preferințele noastre: Carrefour, CBA, Cora, Kaufland, LaDoiPași, Lidl, Mega Image, Metro, Penny market şi Profi.

OFERTA AUCHAN

Assortment

Dacă veți merge în oricare dintre hipermarketurile Auchan, cu siguranță veți găsi zeci de mii de produse diferite, foarte multe dintre ele la reduceri. Găsim în magazine, ca și în cataloagele Auchan, de la produse esențiale, precum cele alimentare, cosmetice sau de curățenie, și până la produse de întrebuințare îndelungată – electrocasnice, jucării sau unelte. Este clar că Auchan în Octombrie 2022 face tot posibilul să rămână locul de unde o familie obișnuită își poate face toate proviziile necesare. 

Pe lângă produsele din Auchan - Catalog nou, puteți găsi într-un magazin și un catalog Auchan inclusiv produse marcă proprie. Tot ce trebuie să faceți este să căutați branduri precum: Cosmia, Inextenso, Qilive, Actuel, Airport, Cup’s, One Two Fun și altele. Auchan încearcă să mențină prețul acestor produse cât mai scăzut fără să facă rabat la calitate, reducerile de preț ajungând până la 30%.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Lapte
Unt
Brânză
Iaurt
Ciocolată
Salam
Șuncă
Pizza
Suc
Bere
Carne De Pui
Mere
Portocale
Roșii
Pește
Gin
Chipsuri
Smântână
Brânză De Vacă
Înghețată

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Urmăreşte

Către magazin

Magazine

Partajează

Kimbino
Închidere
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Închidere
Auchan
Auchan