Kimbino
Kimbino

Catalog DM Online 13.06.2024 || Romania Produse Magazin

PUBLICITATE
DM drogeriemarkt
PUBLICITATE

DM Online - produse magazin

Informații despre ofertele speciale DM drogeriemarkt

3/5
Actual brochure

La DM drogerie markt puteți găsi mii de produse diferite, atât marcă proprie, cât și de la producători de renume internaționali și naționali. Este suficient să aruncați o privire ultimului catalog DM Iunie pentru a înțelege de ce atât de mulți români preferă să-și facă cumpărăturile aici. Mai mult decât un simplu pliant sau broșură care prezintă oferta, în fiecare DM catalog găsim o adevărată revistă, cu o abordare editorială interesantă și reconfortantă. 

DM și-a obișnuit deja clienții fideli să caute cea mai recentă apariție în fiecare lună. Catalogul DM este denumit „Magazin” și cel care a devenit activ în data de 13.06.2024 poate fi accesat aici. Puteți studia cea mai recentă ofertă DM online sau în format tipărit. Dacă vă interesează produsele din catalog DM Iunie atunci aveți întotdeauna la dispoziție cele mai recente cataloage pe Kimbino.ro.

MAGAZINELE DM DROGERIE MARKT

Shop

Lanțul de magazine DM este specializat în produse din domeniul frumusețe, cele pentru bebeluși și copii, produse de nutriție, pentru îngrijirea casei etc. Primele magazine au apărut în 1973, în țara de origine a retailerului, Germania, compania extinzându-și prezența în numeroase țări din Europa pe parcursul următoarelor decenii.

Istoria DM în România începe în anul 2007, odată cu apariția primei filiale din Timișoara, acolo unde astăzi se află sediul central și depozitul lanțului. Dezvoltarea DM în țara noastră a fost neîntreruptă și astăzi depășește 100 de locații deschise cu peste 900 de angajați. În categoria Farmaceutice, cosmetice, DM este unul dintre lideri, clienți din numeroase orașe fiind de acord cu sloganul DM: Aici mă regăsesc, aici cumpăr

Putem găsi magazine DM în toată țara: și altele. Pentru a localiza rapid cel mai apropiat magazin DM online, vizitați siteul oficial dm.ro, care este bine pus la punct și conține numeroase informații despre companie. Iar dacă sunteți în căutarea unui produs care nu este distribuit de DM, puteți oricând să verificați cataloagele altor retaileri din domeniu: Avon, Lady’s, Oriflame, Sensiblu, Douglas, Life Care, Marionnaud, Notino, Sephora şi Dr.Max.

OFERTA DM DROGERIEMARKT

Assortment

Gama de articole pe care le puteți găsi la DM este cu adevărat impresionant, peste 10.000. Dacă sunteți în căutarea unor produse de calitate de machiaj, pentru îngrijirea corpului, parfumuri, suplimente alimentare, articole pentru copii, pentru menaj sau alimente pentru animale – atunci DM drogerie markt este locul pe care îl căutați. 

Oferta DM se reflectă și în produsele pe care le puteți găsi în cel mai recent catalog dm, Iunie nefiind o excepție. Unul dintre lucrurile preferate de clienți sunt mărcile proprii DM, care au fidelizat foarte multe persoane datorită raportului calitate-preț foarte apreciat. Printre cele mai cunoscute produse marcă proprie DM sunt Balea, pentru îngrijirea corpului, dmBio, alimente ecologice, Denkmit, pentru curățenie, Dein Bestes, alimente pentru animale, Dontodent, periuțe și paste de dinți, Ebelin, specializat în pensule, acetonă și altele, Jessa, absorbante și tampoane, babylove, însă lista continuă și vă așteaptă să o descoperiți. Vizitați aici oferta DM online – Catalog DM drogeriemarkt.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Aparat De Ras
Parfum
Apă de toaletă
Machiaj
Pudră
Bronzer
Iluminator
Perie
Burete
Mascara
Tuș de ochi
Creion de ochi
Gene false
Ruj
Luciu de buze
Lac de unghii
Șampon
Balsam
Cremă
Protecție solară

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Farmaceutice, cosmetice