Evaluare 3/5

Magazin – previzualizare al pliantului de la Douglas valabil de la 01.03.2019
Magazin – previzualizare al pliantului de la Douglas valabil de la 15.11.2018
Oferte special – previzualizare al pliantului de la Douglas valabil de la 12.09.2018
Există doar câteva persoane care nu cunosc magazinul Douglas. Este unul dintre liderii de pe piaţa din România. Douglas îţi oferă tot ce ai nevoie, la preţuri grozave! O nouă ofertă de la Douglas  îi pregăteşte pe cumpărători.Oferta actuală de la 15.06.2019 poate fi găsită aici. Pentru comparaţie,încearcă să arunci o privire la ofertele acestor magazine Avon, DM drogeriemarkt, Lady’s, Life Care, Marionnaud, Oriflame, Sensiblu.

Încă eziţi de unde să îţi faci cumpărăturile? Magazinele Douglas pot fi găsite în mai multe oraşe precum Bucareșt, Constanța, Ploiești, Timișoara, Baia Mare, Brașov. Site-ul nu îţi oferă tot ce căutati? Ne pare rău pentru asta. Dar nimic nu este pierdut. Ne concentrăm în principiu pe broşuri, dar dacă cauţi ceva mai obişnuit, încearcă să răsfoieşti site-ul oficial al magazinului www.douglas.ro.

Uită de pliante printate şi căsuţe poştale pline. Foloseşte pliantele online din Kimbino unde ultima ofertă de la Douglas este mereu disponibilă când eşti şi tu. Protecţia mediului este prioritatea noastră. De aceea sunt extrem de încântaţi că preferi broşurile de la Douglas în forma lor online decât printate.

Cum să începi să economiseşti? Datorită preţurilor reduse.

Este dificil să nu pierzi cele mai bune oferte de laDouglas când trebuie să mergi la servici şi să te ocupi de familia ta? Incearcă ceva diferit: Abonează-te la neesletter sau descarcă aplicaţia KimbinoKimbino. În acest fel, te vei asigura că vei ţine bine evidenţa ofertelor de la Douglas.