Kimbino
Kimbino
Oferta actuală în Alegeţi oraşul
Douglas
3/5

Douglas catalog 12.09.2023 | noi oferte

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog Douglas

DOUGLAS CATALOG

3/5
Actual brochure

Atunci când ne gândim să ne cumpărăm un parfum sau un produs pentru îngrijire personală de cea mai bună calitate, ne vin în minte de obicei câteva locuri unde să căutăm. Iar pentru că de ani de zile, ca și în luna Octombrie, 2023, Douglas are oferte pentru toate gusturile, comerciantul german este printre preferații multor români!

Fiecare catalog Douglas cuprinde numeroase produse noi sau la prețuri speciale valabile pentru o perioadă de aproximativ o lună. Nu trebuie să mergeți la magazin pentru a pune mâna pe el – este suficient să vizitați siteul Kimbino.ro, unde puteți consulta cel mai recent catalog Douglas online aici, valabil începând cu data de 12.09.2023.

MAGAZINELE DOUGLAS

Shop

Douglas este un lanț german de magazine care se poate mândri cu o istorie de două secole, primul magazin fiind deschis la Hamburg, în anul 1821. Astăzi, sub brandul acesta operează mii de magazine în aproape 20 de țări din lume, iar în România Douglas a pătruns în anul 2007 prin divizia sa de Parfumerii. Găsim magazine Douglas în numeroase orașe din țară, precum: Avon, Lady’s, Oriflame, DM drogeriemarkt, Sensiblu, Life Care, Marionnaud, Notino, Sephora şi Dr.Max, retailerul german fiind printre principalii jucători din categoria Farmaceutice, cosmetice. 

De asemenea, putem accesa produsele Douglas online, România fiind printre țările în care lanțul de magazine livrează produsele sale direct în casa clienților. Trebuie doar să vizitați siteul oficial douglas.ro.  Fie că alegeți să vizitați unul dintre zecile magazine Douglas, fie că preferați să apelați la Douglas online,  cu siguranță printre ofertele Douglas din Octombrie, 2023 aveți șanse mari să găsiți ceva pe placul dvs. Mai ales dacă luați în considerare faptul că Douglas le oferă online clienților din România posibilitatea de a aplica pentru un Douglas Beauty Card, care vine cu numeroase avantaje.

Dacă nu ați găsit exact ce ați căutat în oferta din catalogul Douglas sau pur și simplu doriți alte surse de inspirație, vă recomandăm să vizitați și cataloagele online ale altor retaileri, precum Avon, Lady’s, Oriflame, DM drogeriemarkt, Sensiblu, Life Care, Marionnaud, Notino, Sephora şi Dr.Max.

OFERTA DOUGLAS

Assortment

După cum puteți observa și răsfoind produsele Douglas din catalog, varietatea de produse comercializate de acest lanț de magazine este impresionantă: sute de branduri și mii de articole diferite pot fi cumpărate în orice moment al zilei, la prețul corect. De la parfumuri la produse de îngrijire a tenului, corpului, buzelor etc., de la produse de machiaj la cele mai diverse accesorii, inclusiv pentru casă sau fashion - Douglas are cu siguranță ceva cu care să vă atragă.

În 2023, ca și în fiecare alt an, merită mai ales să urmăriți cu atenție cu ce surprize ne așteaptă Douglas de Black Friday! Comerciantul este faimos printre fanii acestei sărbători tradiționale a shoppingului prin atenția pe care o acordă ofertelor sale speciale disponibile în magazinele sale sau prin Douglas online. 

Găsiți aici cel mai recent catalog Douglas – „Douglas Romania magazine”, însă dacă sunteți pasionat de parfumuri și cosmetice, vă recomandăm să vizitați pagina dedicată Douglas cel puțin o dată pe lună, pentru cele mai noi oferte.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App

Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! 

Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. 

Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Farmaceutice, cosmetice

Urmăreşte

Către magazin

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Douglas

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.