Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE
Lem’s
3/5

Lem’s catalog 17.11.2023 | noi oferte

PUBLICITATE
Lem’s

Catalog Lem’s

LEM’S CATALOG

3/5
Actual brochure

Dacă sunteți în căutarea unei game bogate de produse pentru amenajarea casei, beneficiind în același timp de calitate, precum și de reduceri, atunci este obligatoriu să verificați și oferta mărcii 100% românești Lem’s. Aceasta acordă o atenție deosebită prezentării ofertei sale, așa că pentru a vedea ce are disponibil Lem’s în Iunie 2024, vă invităm să descoperiți paginile catalogului Lem’s.

Dacă sunteți interesat de produsele Lem’s, catalogul apare lunar. Lem’s România este printre cei mai căutați producători locali, iar acest lucru se datorează și seriozității cu care fiecare piesă sau produs este prezentată. Vă puteți convinge de seriozitatea catalogului Lem’s vizitând aici pagina dedicată perioadei de luni 20.11.2023. Astfel, în catalogul Lem’s catalog - Bucătăria City veți regăsi cele mai noi colecții și cele mai bune reduceri. Fiecare catalog Lem’s cuprinde date tehnice și descrieri detaliate pentru ca dumneavoastră să puteți lua o decizie informată.

MAGAZINELE LEM’S ROMANIA

Shop

Lem’s România se mândrește că Înfrumusețează casele românilor, după cum spune și sloganul oficial al companiei. În categoria Casa si gradina, cataloagele Lem’s sunt printre cele mai căutate datorită bogăției de informații și reduceri pe care le oferă. Puteți găsi magazinele lor în numeroase localități, precum București, Constanța, Roman, Târgu Mureș, Baia Mare şi Brașov. Magazinele sunt deschise de obicei începând cu ora 10:00, 7 zile din 7, însă vă recomandăm să vizitați Lem’s online pe pagina oficială lemet.ro pentru a verifica dacă au apărut modificări sau dacă magazinul preferat are alte ore de deschidere.

Lem’s România este la concurență cu numeroase alte magazine din domeniul amenajărilor interioare, precum IKEA, JYSK, Mobexpert, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Praktiker, Ambient şi Mathaus. Dezvoltatorul rețelei de magazine este LEMET Câmpina, un important producător de mobilă. Pentru a se putea menține pe piață, Lem’s România apelează la numeroși parteneri locali pe care îi puteți identifica tot pe pagina oficială Lem’s online. Acolo găsiți și un configurator util sau variante de finanțare pentru modelele de produse preferate.

OFERTA LEM’S

Assortment

În Iunie 2024, Lem’s prezintă reduceri semnificative în oferta sa, cum o face, de altfel, tot timpul anului. Găsiți mobilier pentru bucătării, camere de zi, dormitoare, camere de tineret, dining, holuri, precum și mese, scaune, electrocasnice, saltele sau canapele, însă oferta nu se limitează la doar atât. 

Cel mai bine este ca înainte să vă îndreptați către cel mai apropiat magazin să verificați Lem’s catalog - Bucătăria City, valabil începând cu 17.11.2023 pentru a vă inspira în planurile pentru amenajarea casei – îl găsiți aici. Posibilitățile sunt nelimitate, așa că nu ezitați să vizitați Lem’s online pentru a explora toate modelele din colecțiile actuale.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Oală
Coș
Bucătărie
Chiuvetă
Ușă

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE