Răspunsuri la întrebări frecvente (FAQ)

Întrebări cont

Aş dori să primesc ultimele oferte speciale prin e-mail. Cum mă abonez?

Pentru a primi newsletters care conţin cele mai recente oferte speciale ale magazinelor dvs. preferate, este necesar să vă creaţi contul Kimbino şi să selectaţi magazinele despre care doriţi să fiţi informat.

Cum mă înregistrez?

Înregistrarea este foarte simplă şi rapidă:

  • Doar daţi clic pe „Înregistrare” (colţul din dreapta sus)
  • Introduceţi adresa dvs de e-mail şi parola
  • Dacă nu doriţi să primiţi informaţii despre cele mai recente oferte, daţi clic pe „Vreau să primesc newsletter-ul şi ofertele speciale”
  • Daţi clic pe „Creaţi un cont” şi aţi terminat :)

De asemenea, puteţi completa câteva informaţii suplimentare pentru a putea personaliza oferta de catalog şi reducerile în funcţie de nevoile dvs. De asemenea, vă puteţi înscrie cu contul dvs. Facebook, după ce aţi dat clic pe „Conectaţi-vă cu Facebook”.

Înregistrarea este gratuită?

Da, atât înregistrarea, cât şi newsletters-urile trimise către e-mailul dvs. sunt gratuite.

Am creat un cont, dar nu primesc niciun fel de cataloage pe adresa mea de e-mail.

Verificaţi dacă aţi selectat magazinele la care aţi dorit să vă abonaţi - trebuie să aveţi magazinul (magazinele) adăugat (adăugate) la FAVORITE (simbolul în formă de inimă). De asemena, este posibil ca în acest moment să nu fie disponibile cataloage de la magazinele dvs. favorite. Verificaţi-vă „spam-ul” sau „promoţiile"; cataloagele şi ofertele speciale pot fi în acele dosare.

Ce să fac dacă mi-am pierdut sau uitat parola?

Dacă aţi uitat sau aţi pierdut parola, da clic pe „Parolă uitată” (din partea de jos a iconiţei „Conectaţi-vă cu Facebook”). Un e-mail pentru resetarea parolei va fi trimis la adresa dvs. de e-mail. Verificaţi adresa dvs de e-mail pentru a primi instrucţiuni.

Pot să-mi schimb adresa de e-mail după înregistrare?

Nu, nu este posibil să vă schimbaţi adresa de e-mail. Dacă doriţi să utilizaţi o nouă adresă de e-mail, trebuie să creaţi din nou un cont nou.

Cum pot să mă deconectez sau să mă dezabonez de la newsletters?

Pentru a vă deconecta, daţi click pe „Contul meu” şi apoi pe „Deconectaţi-vă”.

Dacă doriţi să vă dezabonaţi de la newsletters, puteţi face asta dând clic pe link-ul de la sfârşitul fiecărui newsletter.

Cataloage, reduceri şi oferte speciale

Cum pot obţine mai multe detalii despre reduceri, oferte speciale şi produse din cataloage?

Kimbino nu este responsabil de conţinutul catalogului şi nu avem alte informaţii despre produse sau reduceri specifice. Pentru mai multe informaţii, vă recomandăm să vizitaţi site-ul oficial al magazinului.

Este posibil să fac cumpărături prin intermediul Kimbino?

Nu, nu este posibil să achiziţionaţi nimic de pe site-ul nostru. Kimbino este mai mult un browser pentru cele mai recente cataloage din diferite magazine, ca o sursă de inspiraţie înainte de a vă face cumpărăturile şi ca o unealtă pentru urmărirea ultimelor reduceri ale magazinelor.

Este posibil să descarc cataloage de pe Kimbino în format PDF?

Nu, cataloagele disponibile pe Kimbino nu pot fi descărcate şi vizualizate în format PDF.

Pot să primesc un catalog tipărit în căsuţa mea poştală prin intermediul Kimbino?

Nu, Kimbino nu este responsabil pentru tipărirea şi distribuirea cataloagelor. Acest serviciu este oferit chiar de către magazinele individuale. Kimbino încearcă să protejeze mediul şi prin urmare oferă un mod de răsfoire a cataloagelor, care este mai rapid, mai economic şi mai confortabil - cataloagele online sunt disponibile oricând şi oriunde.