Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

Catalog DORMEO Iulie || Oferte TopShop Romania 2024

PUBLICITATE
Dormeo

Catalog DORMEO Home cu oferte de la TopShop teleshopping

CATALOGUL DORMEO + TOP SHOP

3/5
Actual brochure

Cine nu a auzit despre Dormeo Home? Probabil că toți românii care s-au uitat la televizor în ultimele câteva decenii au dat cel puțin o dată peste una dintre miile lor reclame. Însă televizorul nu este singurul canal de promovare a acestui brand iubit de milioane de români. În fiecare Dormeo catalog găsim numeroase produse, poate chiar mai multe decât putem vedea la televizor. Cu alte cuvinte, oferte Dormeo așa cum ne-am obișnuit de la televizor, dar într-o formă mai accesibilă, care ne permite să studiem în tihnă informații detaliate. 

De obicei, fiecare catalog Dormeo are o perioadă de valabilitate de aproximativ două luni, însă odată ce expiră catalogul, expiră și ofertele! Inclusiv în orice Dormeo catalog 2024 putem găsi același mod ordonat și convingător de prezentare a ofertelor Dormeo, așa că ce mai așteptați? Găsiți aici cel mai recent catalog Dormeo, este vorba despre „Catalog Dormeo”, disponibil în perioada 12.07.2024 - 19.07.2024.

 

MAGAZINELE DORMEO + TOPSHOP

Shop

Istoria Top Shop începe în anul 1996, în Slovenia, atunci când a apărut prima lor reclamă TV și de ziar. Ofertele DORMEO din catalog sau de la televizor și-au menținut de-a lungul deceniilor caracteristicile de bază: trebuie să fie interesante și să aducă sănătate sau bucurie în familiile clienților! Între timp, cele peste o mie de produse diferite vândute de DORMEO au făcut istorie la propriu, compania Studio Moderna, care deține marca DORMEO, fiind în top 5 companii de vânzări directe multi-channel din lume. Multi-channel înseamnă mai multe canale de distribuție, iar unul dintre canalele preferate de DORMEO este prin magazinele sale, pe care le puteți găsi în orașe din toată țara: și nu numai.

Deoarece produsele DORMEO sunt dintre cele mai diverse, după cum putem observa cu ușurință consultând orice catalog DORMEO din 2024, nu este de mirare că pe Kimbino.ro puteți găsi această marcă în categoria Altele, alături de alte mărci de renume precum Jumbo, Makita, Elefant, AliExpress, Noriel şi Fressnapf. O altă sursă importantă de informații despre ofertele DORMEO este siteul oficial Dormeo.ro. Aici puteți afla numeroase informații despre fiecare produs în parte, însă, și mai important, le puteți și cumpăra, DORMEO oferind livrarea la domiciliu în condiții de deplină siguranță.

 

OFERTE DORMEO

Assortment

La DORMEO găsim numeroase tipuri de produse interesante și chiar unice. De fapt, compania este atât de cunoscută în țara noastră încât a intrat în vocabularul vorbit – multe persoane atunci când se referă la produse de tip teleshopping spun că sunt produse de tip DORMEO. Nu ar trebui să fie o surpriză, DORMEO este pionierul acestui tip de promovare în România, de-a lungul anilor prezentând oferte speciale la produse pentru casă, bucătărie, slăbit, dar și articole de frumusețe sau pentru sănătate.

În orice catalog DORMEO putem observa că apar produse de diferite mărci proprii precum Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Rovus sau Wellneo. Acestea și-au câștigat propriul renume printre cumpărătorii români, remarcându-se prin calitatea lor, dar și prin ambasadorii de brand – persoane publice care apar în reclamele dedicate. Puteți să le găsiți pe toate aici, în cel mai recent catalog DORMEO, este vorba despre „Catalog Dormeo”.

 

DESPRE KIMBINO

Kimbino App

Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! 

Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. 

Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.

 

PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Altele