Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

Catalog Selgros 05.07.2024 || Oferte ONLINE comenzi

PUBLICITATE
Selgros

Selgros catalog - comenzi online

Informații despre ofertele speciale Selgros

3/5
Actual brochure

Selgros este un lanț de magazine de tip cash & carry foarte cunoscut în România, iar o mare parte din comunicarea sa cu clienții se bazează pe o gamă întreagă de cataloage dedicate diverselor categorii de produse. Vă recomandăm să consultați cataloagele tematice Selgros online, cu siguranță veți găsi ceva ce vă interesează la un preț atractiv. 

Puteți găsi aici ultimul catalog Selgros apărut, valabil pentru perioada de miercuri 01.05.2024. Colorate și interesante, cataloagele Selgros, precum „Catalog Selgros - Food”, aduc la cunoștința sutelor de mii de clienți interesați cele mai bune oferte Selgros. Perioada lor de valabilitate este de obicei de două săptămâni, dar poate fi și mai lungă.

MAGAZINELE SELGROS

Shop

Selgros Cash & Carry SRL este parte din grupul Transgourmet, deținut la rândul său de compania Coop Elveţia. Marca Selgros, de renume în categoria Supermarketuri, mai este prezentă în Germania, Polonia și Rusia, România fiind cea de-a doua țară ca mărime, după numărul de magazine deschise, peste 20. Selgros a apărut pentru prima oară în țara noastră în anul 2001 prin primul magazin, cel din Brașov, unde este și sediul companiei. Printr-o extindere continuă, Selgros s-a dezvoltat în toată țara, iar astăzi, putem găsi magazinele Selgros în foarte multe orașe din țară, precum București, Constanța, Brăila, Brașov, Galați şi Iași.

Pentru cei interesați de Selgros, magazin online, recomandăm siteul oficial selgros.ro, unde există posibilitatea de a comanda diversele oferte Selgros fie prin intermediul partenerilor de livrare ai comerciantului, fie, direct, dar, atenție, doar dacă sunteți o persoană juridică. De asemenea, puteți descărca aplicația Selgros, pe care compania o promovează intens. Dacă sunteți interesat de anumite produse disponibile într-un catalog Selgros, merită să vă orientați și către alte supermarketuri, precum Carrefour, Kaufland, Lidl, PENNY, Metro, Cora, Mega Image, Profi, Auchan şi LaDoiPași.

OFERTE SELGROS

Assortment

Cu greu v-ați putea gândi la un produs specific supermarketurilor pe care să nu-l găsiți la Selgros. Miile de articole diferite de la sute de branduri satisfac gusturile aproape oricui. Cele mai bune oferte Selgros pot fi găsite dacă ne abonăm la ultimul catalog Selgros, online, preferabil, pentru a nu pierde nimic. De la alimente proaspete și ambalate, băuturi, produse de curățenie și de igienă, până la chiar și produse electrocasnice, Selgros acoperă foarte multe gusturi și vine în întâmpinarea aproape tuturor dorințelor. 

Putem găsi la Selgros oferte de la cele mai cunoscute branduri, dar și produse marcă proprie. Acestea sunt împărțite în două categorii – Quality și Economy, pentru orice buzunar, și pot fi achiziționate la fața locului sau accesând Selgros magazin online, prin siteul oficial selgros.ro. Pentru a verifica ultimele oferte, recomandăm să citiți cel mai recent catalog Selgros – „Catalog Selgros - Food”.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Lapte
Unt
Brânză
Ulei
Pâine
Cafea
Ciocolată
Salam
Suc
Bere
Mere
Portocale
Roșii
Pește
Ceai
Paste
Smântână
Biscuiți
Fulgi
Vodka

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Supermarketuri