Kimbino
Kimbino

Bershka catalog 01.06.2024 | noi oferte

PUBLICITATE
Bershka
PUBLICITATE

Catalog Bershka

Bershka oferte

3/5
Actual brochure

Tineri, rebeli, nonconformiști și îndrăzneți. Aceștia sunt tinerii Bershka. Când vei ajunge lângă un magazin sau vei răsfoi un catalog Bershka vei înțelege clar că nu este un loc pentru cei conservatori. Linii îndrăznețe, combinații curajoase, culori și materiale unice, toate dau forma noilor generații care urmează, tineri pasionați de moda și noua tehnologie. Catalogul Bershka, disponibil aici începând cu data 01.06.2024, este locul de unde se inspiră atunci când vor să se exprime mai ușor.

Magazinul Bershka

Shop

Brandul Bershka face pate din grupul spaniol Inditex, împreuna cu alte nume mari de pe piața retailerilor, cum ar fi Zara, Massimo Dutti, Pull and Bear sau Stradivarius. Însă spre deosebire de frații mai mari din grup și de restul competitorilor din domeniul Haine, pantofi, sport, care sunt Decathlon, Hervis, Bonprix, Pepco, Deichmann, Takko, Intersport, Ecco, H&M şi Nissa, Bershka a fost creat preponderant pentru publicul tânăr. Creată în 1998, Bershka s-a dezvoltat și extins în ultimii 18 ani, ajungând în momentul de față la peste 1000 de magazine în mai mult de 70 de țări. Bershka România și-a deschis primele magazine în 2009 iar acum a ajuns la 10 în cele mai mari orașe ale țării în cum ar fi Floresti, Iasi, Baia Mare, Brasov.

Și tocmai pentru că este un brand al cărui ținta îl reprezintă tinerele generații, Bershka și-a propus să aibă grijă de viitorul lor, luându-și un angajament de sustenabilitate complex care poate fi găsit pe Bershka online în secțiunea Join life. Tinerii sunt încurajați să aducă la magazine hainele pe care nu le mai folosesc, iar acestea vor primii o nouă viață și se vor întoarce în comunitate. Iar articolele vechi de pe stocuri, sunt reutilizate pentru a crea haine noi, în trend, și de fiecare dată unice. Tocmai de aceea oferta Bershka Join Re-Made este în ediție limitată cu stocuri reduse.

Pe Bershka online se pot găsi și restul angajamentelor legate de atenția față de mediu, printre care amintim și eliminarea pungilor de plastic și utilizarea bonului electronic. Toate acestea sunt menite să reducă impactul asupra mediului înconjurător. Cu toate că este un brand pentru tineri, Bershka România își ia foarte în serios rolul pe care îl are pentru viitorul lor și dovedește că atenția față de starea de bine a clientului merge mai departe de hainele extravagante pe care le oferă.

Și pentru a dovedi că interesul pentru ultimele tendințe, pornite de la tineri, pentru tineri, este cat se poate de serios, pe Bershka online bershka.com există secțiunea Bershka creators, un loc unde tinerii pot deveni sursa de inspirație pentru ceilalți de vârsta lor, dacă își dovedesc abilitățile legate de fashion și trenduri. Tot ce trebuie să facă e să trimită poze cu ținute inovatoare, curajoase și unice, iar acestea pot deveni publice și o inspirație pentru ceilalți tineri din toată lumea.

Oferta Bershka

Assortment

Gândită special pentru publicul țintă, oferta Bershka oferă prețuri foarte tentante. Reducerile Bershka vor fi mereu în prim plan indiferent că le urmărești online sau în Bershka catalog - Women, astfel încât singura grijă care le rămâne tinerilor e să fie legată de modul în care vor combina ținutele achiziționate. Pe Bershka online se pot găsi produse atât pentru fete cât și pentru băieți, traduse în articole cum ar fi îmbrăcăminte (tricouri, cămăși, bluze, jeanși, fuste, costume de baie, etc), pantofi și accesorii. Iar reducerile Bershka vor cuprinde oferte extrem de tentante, toate foarte clar vizibile pe pagina lor.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Haine, pantofi, sport