Evaluare 3/5

Catalog nou – previzualizare al pliantului de la LaDoiPași valabil de la 06.05.2019
Catalog nou – previzualizare al pliantului de la LaDoiPași valabil de la 05.04.2019
Catalog nou – previzualizare al pliantului de la LaDoiPași valabil de la 05.03.2019
Sunt foarte puţini oameni în România care nu ştiu magazinul LaDoiPași.  La urma, datorită popularităţii sale printre clienţi, este unul dintre liderii de pe piaţa românească. LaDoiPași  oferă aproape orice ai avea nevoie. Şi mai important: la preţuri grozave! Magazinul LaDoiPași  vine de obicei cu noi oferte. Ultima ofertă valabilă de la 05.06.2019 poate fi găsită aici. Aruncă o privire la ofertele altor magazine Auchan, Billa, Carrefour, CBA, Cora, Kaufland, Lidl, Mega Image, Metro, Penny market! Ei sunt principalii competitori ai LaDoiPași.  

Dacă nu ştii care magazin LaDoiPași este cel mai apropiat de tine, poţi să încerci acesta Iași, Brașov, Galați, Pitești, Constanța, Oradea. Nu ai avut noroc căutând ceea ce căutai? Poţi să vizitezi site-ul oficial www.la-doi-pasi.ro.

În primul rând – nu există deşeuri. În plus, broşurile sunt aranjate clar.În plus, cu Kimbino poţi să le accesezi online oriunde îţi iei telefonul. Deci va fi la dispoziţia ta oriunde! Acesta este cel mai mare avantaj al broşurilor online cu ultima ofertă de la LaDoiPași. Protecţia mediului nu este doar un clişeu. De aceea suntem încântaţi că răsfoieşti ultima ofertă de la LaDoiPași online şi nu în versiunea printată. Mulţi copaci vor fi astfel salvaţi. Şi asta nu e tot!

Nu crezi că este uşor să economiseşti făcând cumpărături? Vino şi vei vedea.

Nu a fost niciodată mai uşor să ţii evidenţa ultimelor oferte de la LaDoiPași. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să te înscrii la newseltter sau să descarci aplicaţia noastră Kimbino. Mulţumită acestui lucru, nu vei rata nici o ofertă specială de la LaDoiPași. Al tău Kimbino.