Kimbino
Kimbino

LaDoiPași catalog 01.06.2024 | noi oferte

PUBLICITATE
LaDoiPași
PUBLICITATE

Catalog LaDoiPași

LA DOI PAȘI CATALOG

3/5
Actual brochure

Numele său spune totul – la doi pași de casa multor români a apărut un magazin bine aprovizionat și cu prețuri competitive. Așa că nu este de mirare că sute de mii de români verifică lunar catalogul La Doi Pași. Plin de oferte și promoții, am putea spune că este mai mult decât un catalog, este revista La Doi Pași. Ceea ce îi oferă un plus de credibilitate catalogului La Doi Pași este regularitatea cu care apare, precum și designul atractiv și îngrijit.

Puțini comercianți acordă o atenție atât de sporită catalogului lor. Chiar dacă La Doi Pași online este bine pus la punct, conceptul din spatele acestui lanț de magazine este de a implementa oferte La Doi Pași în mediul familiar al magazinelor de proximitate sau, cum mai sunt cunoscute, de cartier. De aceea, apariția numerelor noi din revista La Doi Pași este urmărită cu atenție de către un număr foarte mare de persoane pentru care cumpărăturile de la colțul străzii sunt opțiunea preferată. Puteți vedea care sunt ultimele oferte La Doi Pași aici, valabile începând cu data de 01.06.2024.

MAGAZINELE LA DOI PAȘI

Shop

Dacă nu știați, în spatele ofertelor La Doi Pași se află un gigant al comerțului mondial – Metro Cash & Carry. Primul catalog La Doi Pași a apărut odată cu deschiderea rețelei, în anul 2012. Strategia de dezvoltare a fost mai puțin crearea unei puternice prezențe La Doi Pași online, cât a unei mărci care să reunească cu succes așa-numitele magazine de proximitate, atât din mediul urban, cât și din cel rural. În prezent, rețeaua a depășit 1.000 de magazine în toată țara, inclusiv în Brașov, Constanța, Giurgiu, Covasna, Satu Mare şi Tulcea.

În ciuda mărimii reduse a unităților sale, putem încadra La Doi Pași în categoria Supermarketuri și datorită promisiunii pe care o regăsim în sloganul sub care operează: %Slogan%. S-ar putea, totuși, ca pentru anumite persoane oferta să nu fie satisfăcătoare, așa că dacă sunteți în căutarea varietății, puteți oricând apela la ofertele altor retaileri, precum Carrefour, Kaufland, Lidl, PENNY, Metro, Cora, Mega Image, Profi, Selgros şi Auchan.

Fiind operate semi-independent, orarul magazinelor La Doi Pași diferă, chiar dacă nu semnificativ, așa că este recomandat să verificați pe siteul oficial la-doi-pasi.ro care este cel mai apropiat magazin La Doi Pași de casa dumneavoastră și între ce ore este deschis. Calitatea catalogului La Doi Pași se reflectă și atunci când căutăm informații despre La Doi Pași online. Pe siteul oficial regăsim prezentarea diverșilor oameni care conduc magazinele, dar și rețete, sfaturi de alimentație și canalele oficiale de pe rețelele sociale unde La Doi Pași publică frecvent conținut original.

OFERTE LA DOI PAȘI

Assortment

După cum putem observa și din catalogul La Doi Pași, portofoliul de produse conține atât mărci foarte cunoscute, cât și produse variate marcă proprie sau locale. Promoțiile și ofertele La Doi Pași conțin produse Fine Life și Aro. Dacă Fine Life este o alternativă mai avantajoasă ca preț a mărcilor consacrate, Aro este gama de produse cea mai cunoscută din portofoliul propriu al Metro Cash & Carry, oferind de la alimente de bază până la produse de curățenie sau papetărie.

Dacă v-am stârnit curiozitate, nu uitați să vizitați lunar pagina dedicată de aici, unde puteți să consultați Catalog LaDoiPași.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App

Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață!

Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino.

Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.

PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Lapte
Unt
Ciocolată
Pizza
Paste
Chipsuri
Biscuiți
Apă
Lămâie
Cârnați
Lime
Pate
Mici
Alune
Cacao
Burger
Shake
Jeleuri

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Supermarketuri