Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

Catalog KAUFLAND 17.07.2024 | Oferte, revista nou

PUBLICITATE
Kaufland

Oferte Kaufland

Informații despre ofertele speciale Kaufland

3/5
Actual brochure

De ani de zile, Kaufland are printre cele mai mari vânzări din România în categoria Supermarketuri, așa că nu este de mirare că milioane de clienți răsfoiesc cu interes cel mai recent catalog Kaufland – îl puteți citi aici. Cu o precizie și consecvență de invidiat, oferta Kaufland se schimbă săptămânal pentru principalele produse. Această frecvență confirmă perfect sloganul Kaufland: Și săptămâna-i bună.

Dacă veți studia „Catalog Kaufland - Bucureşti” pe pagina noastră dedicată, care este valabil începând cu 17.07.2024, veți observa că deși oferta Kaufland nu este atât de extinsă precum la alți comercianți mari, modul în care informația este prezentată este de foarte bună calitate. De fapt, ocazional veți observa că apare revista Kaufland, o publicație plină de inspirație și optimism. Toate acestea le puteți găsi permanent actualizate pe Kimbino.ro, așa că pentru a nu rata promoțiile Kaufland de săptămâna viitoare, adăugați-ne la siteurile dvs. preferate.

MAGAZINELE KAUFLAND

Shop

Kaufland este un lanț de hipermarketuri care face parte din Grupul Schwarz, același care deține în România faimoasele magazine Lidl. Grupul german, fondat în anul 1930, este cel mai mare din domeniul său de activitate în Europa, numărând aproape 12.000 de magazine în peste 30 de țări, iar dintre acestea aprox. 1.2000 sunt sub egida Kaufland. Cuvântul „kauf” în limba germană înseamnă „cumpărare”.

Kaufland a apărut în România în anul 2005 printr-o strategie interesantă: s-a concentrat pe orașele mai mici, pe care celelalte lanțuri le ocoleau. Așa că doar 4 ani mai târziu, Kaufland România avea deja 44 de magazine, iar în 2014 inaugura magazinul cu numărul 100. În prezent, rețeaua este în continuă creștere, cu peste 120 de magazine deschise, fiind printre cele mai iubite Supermarketuri din țară. 

Clienții sunt așteptați cu promoții și produse dintre cele mai diverse în numeroase orașe, precum Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești şi Oradea. Puteți verifica unde se află cel mai apropiat magazin și oferta Kaufland de săptămâna viitoare pe siteul oficial kaufland.ro. Tot aici puteți să vă înscrieți în programul de loialitate Kaufland Card. Pentru a putea compara prețurile și oferta Kaufland cu cele ale altor comercianți, vă recomandăm să vizitați și paginile dedicate magazinelor Carrefour, Lidl, PENNY, Metro, Cora, Mega Image, Profi, Selgros, Auchan şi LaDoiPași.

OFERTA KAUFLAND

Assortment

Pentru clienții obișnuiți cu magazinul de la colț, Kaufland va părea imens. Dar pentru cineva care-și face cumpărăturile într-un hipermarket concurent, este posibil să i se pară mai mic. Kaufland încearcă să satisfacă un număr cât mai mare de preferințe fără să devină un loc greu de navigat. Clienții fideli apreciază ordinea în care este expusă marfa pe care o găsesc în cel mai recent catalog Kaufland, precum și atenția acordată aprovizionării permanente a rafturilor.

În oferta Kaufland din magazine pot fi găsite cele mai diverse mărfuri, de la alimente la produse pentru familie, cărora li se adaugă promoții – de la jucării, unelte, obiecte pentru casă și grădină, îmbrăcăminte și încălțăminte, chiar și electrocasnice. După atât de mulți ani în România, Kaufland încearcă și în Iulie 2024 să rămână preferatul unui număr cât mai mare de români prin calitatea ofertei, dar și a metodelor de promovare specifice – prin catalogul Kaufland, ca și prin revista Kaufland.

Poate și de aceea, Kaufland acordă o atenție deosebită produselor marcă proprie, cele mai cunoscute fiind: K-Classic, care promite cel mai bun raport calitate/preț, K-Bio și K-take it veggie, pentru cei care caută un stil de viață sănătos, și Vreau din România, pentru produse locale. Așa că verificați aici ce bunătăți puteți găsi în ultima apariție, „Catalog Kaufland - Bucureşti”.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Lapte
Unt
Brânză
Ulei
Pâine
Cafea
Ciocolată
Salam
Șuncă
Pizza
Vin
Bere
Carne De Pui
Carne De Porc
Mere
Portocale
Roșii
Orez
Pește
Ceai

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Supermarketuri