Evaluare 3/5

Viața bună 2 – previzualizare al pliantului de la Kaufland valabil de la 01.06.2019
Există doar câteva persoane care nu cunosc magazinul Kaufland. Este unul dintre liderii de pe piaţa din România. Kaufland  oferă aproape orice ai avea nevoie. Şi mai important: la preţuri grozave! Kaufland introduce de regulă noi oferte şi minunate. Ce este valabil acum, de exemplu de la 12.06.2019? Poţi să găseşti aici. Vă recomandăm să aruncaţi o privire asupra ofertelor altor magazine. Ce spuneţi despre Auchan, Billa, Carrefour, CBA, Cora, LaDoiPași, Lidl, Mega Image, Metro, Penny market?  

În multe oraşe româneşti, poţi să îţi faci cumpărăturile în Kaufland. Unde mai exact? De exemplu Chitila, Pantelimon, Iași, Timișoara, Arad, Cluj-Napoca. Nu ai avut noroc găsind ceea ce căutai?Poţi să vizitezi site-ul oficial al magazinului www.kaufland.ro direct de pe pagina aceasta.  

Nu e nevoie să îl aştepţi pe poştaş distribunind pliantele de la Kaufland. Poţi să le verifici online pe Kimbino oricând doreşti. Protecţia mediului este prioritatea noastră. De aceea sunt extrem de încântaţi că preferi broşurile de la Kaufland în forma lor online decât printate.

Acum este uşor să economiseşti prin a face cumpăraturi!

Oferta specială de la Kaufland  este atât de favorabilă că te ajută să economiseşti mulţi bani. Şi ce ar trebui să faci să nu ratezi nici o ofertă specială de la Kaufland? Este uşor: abonează-te la newsletterul nostru sau descarcă aplicaţia noastră Kimbino.