Kimbino
Kimbino
Oferta actuală în Alegeţi oraşul
PENNY
3/5

Catalog PENNY 20.09.2023 - Oferta NOU, Revista, Pliant

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Oferta Penny

Informații despre ofertele speciale PENNY

3/5
Actual brochure

Atunci când se gândesc la cele mai populare Supermarketuri din țară, o parte dintre români cu siguranță își vor aminti de PENNY. Acest lucru se datorează și faptului că oferta nouă PENNY a ajuns deseori la sute de mii de clienți prin intermediul unui catalog nou sau a unui pliant PENNY. Astfel, clienții pot trece în revistă cele mai recente oferte și promoții de la PENNY în liniște, înainte de a se deplasa la magazin.

Chiar dacă nu este unul dintre cei mai activi comercianți când vine vorba de publicarea cataloagelor, putem găsi în materialele lor promoționale numeroase produse la prețuri foarte bune și o calitate satisfăcătoare. Există un sortiment permanent, dar acesta este completat de oferte promoționale valabile o săptămână și pot fi găsite în cel mai recent pliant PENNY Market sau catalog nou. Găsiți oferta nouă PENNY aici, un material valabil începând cu data de 20.09.2023.

 

MAGAZINELE PENNY

Shop

Primul magazin PENNY Market a fost deschis în România în anul 2005, însă istoria acestei mărci germane începe mult mai devreme, în anul 1973. Astăzi, PENNY este deținut de REWE România, subsidiara grupului REWE, care cândva a deținut și faimoasele magazine Billa. PENNY este unul dintre cele mai mari succese ale grupului și, de asemenea, printre cei mai activi comercianți din România. 

Fidel sloganului său - Știe ce ne place - PENNY Market este deschis pentru cumpărături cea mai mare parte a zilei, de obicei de la orele 7:30 – 8:00. PENNY are conform datelor oficiale peste 230 de magazine și peste 4.500 de angajați. În general, un magazin PENNY are o suprafață de aproximativ 750 de metri pătrați indiferent de orașul în care se află: București, Oradea, Brașov, Buzău, Constanța şi Galați, dar și altele. 

Cel mai simplu mod pentru a localiza magazinul PENNY cel mai apropiat de dumneavoastră este să vizitați siteul oficial penny.ro și să căutați pe hartă. Găsiți acolo adresa completă și orarul complet. Dacă nu aveți niciun PENNY în vecinătate, recomandăm să vă orientați către alte magazine populare în România, precum Carrefour, Kaufland, Lidl, Metro, Cora, Mega Image, Profi, Selgros, Auchan şi LaDoiPași.

 

OFERTA PENNY MARKET

Assortment

Este ușor să găsiți ce căutați într-un catalog PENNY având în vedere sortimentul lor diversificat, din care putem trece în revistă cele mai importante categorii de produse: alimente, băuturi, detergenți, produse proaspete și congelate, legume, fructe și articole nonalimentare de uz casnic. Produselor cu care v-ați obișnuit indiferent de magazinul preferat li se adaugă la PENNY și numeroase produse marcă proprie, unele dintre ele surprinzător de calitative având în vedere prețul lor. 

Comerciantul se adaptează permanent vremurilor, așa că în anul 2023, în magazinele PENNY clienții care caută produse de calitate la prețuri accesibile pot apela la mărci mai  mult sau mai puțin cunoscute precum Meșterul Măcelar, Hanul Boieresc, Boni, Coliba Ciobănașului, Casa Gustului, Gran Finale, Bebelino și altele. Merită de fiecare dată când citiți oferta nouă PENNY în Catalog PENNY să verificați și care sunt promoțiile la produsele din aceste categorii.

 

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Ulei
Ananas
Bomboane
Kiwi
Salată
Fructe
Sare
Usturoi
Deodorant
Foietaj
Măsline
Napolitane
Covrigei
Ice tea
Parizer
Muștar
Cacao
Fasole albă
Pilotă
Coș

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Urmăreşte

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
PENNY

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.