Kimbino
Kimbino

Cel catalog 16.06.2024 | noi oferte

PUBLICITATE
Cel
PUBLICITATE
PUBLICITATE
Cel
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog Cel

CEL CATALOG

3/5
Actual brochure

Majoritatea românilor activi pe internet au auzit de oferta Cel online, magazinul fiind printre cele mai cunoscute pe piață. Chiar dacă cataloagele Cel nu sunt publicate regulat, clienții așteaptă cu nerăbdare apariția lor. În fiecare pliant Cel este posibil să găsești următorul chilipir care îți înfrumusețează viața. Ofertele Cel de Black Friday sunt deja o tradiție printre pasionații acestei tradiții comerciale, catalogul Cel dedicat fiind printre cele mai așteptate de către milioane de români.

Puteți consulta aici cel mai recent catalog Cel, valabil în perioada de marți 30.04.2024, pagina dedicată fiind actualizată de fiecare dată când apare un nou material sau pliant Cel. De obicei, acestea au o perioadă de valabilitate de o lună sau mai mult, însă uneori vă puteți aștepta și la oferte Cel pentru care trebuie să fiți pe fază pentru a beneficia de ele.

MAGAZIN CEL ONLINE

Shop

Unul dintre cele mai cunoscute nume din categoria Electronice, Cel.ro este printre veteranii comerțului online, primele vânzări pe site având loc la începutul anului 2015. Chiar dacă este un magazin online, de obicei, produsele achiziționate se pot ridica și la sediul companiei din București, intervalul orar al Showroomului fiind în timpul zilei. Vă recomandăm ca înainte să mergeți acolo să verificați dacă Showroomul este deschis, direct pe siteul oficial al companiei - cel.ro.

Tot aici puteți găsi mai multe detalii despre ceea ce găsiți în Cel catalog. Mai mult, puteți accesa facilitățile pe care Cel.ro le oferă clienților săi. De exemplu, dacă sunteți interesați de o achiziție în rate, Cel online prezintă numeroase opțiuni de creditare. Siteul acordă o atenție sporită conținutului propriu, cel puțin comparativ cu competitorii săi precum Altex, Flanco, Media Galaxy, Domo, Emag, Clickshop, evoMag şi Orange, așa că merită să aruncați un ochi și asupra canalelor oficiale de pe rețelele sociale ale comerciantului.

CEL OFERTE

Assortment

Chiar dacă atunci când ne gândim la ofertele Cel ca fiind preponderent din domeniul IT, electronice și electrocasnice, comerciantul a avut dintotdeauna o abordare prin care a încercat să mulțumească un număr cât mai mare de cerințe. Astfel, găsim azi pe siteul Cel.ro, o gamă extrem de bogată de electronice mari și mici, electrocasnice, dar și produse dedicate hobby-urilor, sporturilor, alimentației, îngrijirii personale. De curând, oferta Cel.ro s-a îmbogățit cu domenii precum Bricolaj, Casă și Grădină sau Mobilă și Decorațiuni.

Cel mai sigur este verificați cele mai bune oferte Cel prin intermediul ultimului catalog Cel apărut – îl puteți consulta chiar acum, aici, este vorba despre Catalog Cel.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App

Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață!

Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino.

Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.

PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Electronice