Evaluare 3/5

Catalog nou – previzualizare al pliantului de la Cel valabil de la 11.01.2019
Black Friday – previzualizare al pliantului de la Cel valabil de la 20.11.2018
Cel poate fi clasat ca unul dintre cele mai cunoscute magazine printre clienţii români. A devenit unul dintre leaderi de pe piaţă în România. Datorită varietăţii de produse de la Cel şi preţurilor grozave, poţi să cumperi aproape orice ai nevoie. De asemenea aruncă o privire la aceste magazine Altex, Domo, Emag, evoMag, Flanco, Germanos, Internity, Media Galaxy, PC Garage.  Poate vei găsi aceleaşi produse la preţuri mai bune.

Nu ai găsit ce căutai pe websitul nostru? Încearcă webistul oficial al magazinului www.cel.ro.

Broşurile printate sunt un lucru al trecutului. Era prietenoasă cu mediul şi a broşurilor online mai practice prezentând ultima ofertă de la Cel a sosit cu Kimbino. Protecţia mediului este prioritatea noastră. De aceea sunt extrem de încântaţi că preferi broşurile de la Cel în forma lor online decât printate.

Nu crezi că este uşor să economiseşti făcând cumpărături? Vino şi vei vedea.

Este dificil să nu pierzi cele mai bune oferte de laCel când trebuie să mergi la servici şi să te ocupi de familia ta? Incearcă ceva diferit: Abonează-te la neesletter sau descarcă aplicaţia KimbinoKimbino. În acest fel, te vei asigura că vei ţine bine evidenţa ofertelor de la Cel.