Kimbino
Kimbino
Oferta actuală în Alegeţi oraşul
Pepco
3.5/5

Catalog PEPCO 21.09.2023 || Revista nou (oferta)

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Pepco catalog nou

Informații despre ofertele speciale Pepco

3.5/5
Actual brochure

Există numeroase motive pentru a consulta ultimul catalog Pepco. În primul rând, deoarece orice material sau broșură Pepco este un deliciu pentru ochi și suflet: vom găsi culoare, atenție la detalii și informații corecte. De altfel, pretutindeni, în magazine sau dacă vom căuta Pepco online, observăm cum comerciantul acordă o atenție incredibilă raportului calitate-preț. 

Nici oferta Pepco Septembrie 2023 nu face excepție, după cum vă puteți convinge în broșura Pepco de aici, valabilă în perioada 21.09.2023 - 04.10.2023. Așa că nu ezitați să verificați catalogul Pepco online pentru inspirație de cea mai bună calitate, însă la prețuri incredibil de accesibile.

MAGAZINELE PEPCO

Shop

Povestea Pepco în România începe în anul 2015, atunci când lanțul de magazine polonez a decis să se extindă în țara noastră deschizând 13 magazine. Pentru Pepco, Septembrie 2023 este încă o lună în care echipa va face tot posibilul pentru a respecta promisiunea „Mai mult cu mai puțin… zilnic!”, adică sloganul companiei. O promisiune începută în anul 1999, când în Polonia apare Pepco și în decurs de mai puțin de un deceniu, ajunge la 100 de magazine. Expansiunea internațională începe în anul 2013, iar în prezent, compania este într-o dezvoltare fulminantă. Numărul magazinelor depășește 1800, iar cel al angajaților este de aproape 20.000.

Dacă ar fi să trecem în revistă principalele caracteristici ale unui magazin Pepco, atunci cu siguranță ar trebui să menționăm prețurile mici la o calitate greu de egalat pentru acea categorie de preț. Iar în orice catalog Pepco observăm că se acordă o atenție deosebită în a aduce plusvaloare în căminele tuturor, indiferent de buget. De altfel, pe Kimbino.ro, Pepco este în categoria „Haine, pantofi, sport” – o categorie în care se remarcă prin calitatea și popularitatea de care se bucură oferta sa: Decathlon, Hervis, Bonprix, Deichmann, Takko, Intersport, Ecco, H&M, Nissa şi Zara

Putem găsi magazine Pepco în toată țara, în orașe precum București, Iași, Timișoara, Constanța, Galați şi Oradea. Vizitați Pepco online, pe siteul oficial, pepco.ro, pentru a afla lista actualizată a celor aprox. 150 de magazine, programul de lucru și istoricul detaliat al companiei.

OFERTA PEPCO

Assortment

La Pepco, Septembrie 2023 este o perioadă în care oferta crește, fiind imposibil să trecem toate produsele în revistă. Ce puteam remarca este că broșura Pepco include produse care aduc zâmbetul pe față prin frumusețea și simplitatea lor – de la accesorii, la produse casnice și până la îmbrăcăminte sau cadouri minunate pentru cei dragi. 

Este bine să vizitați Pepco online aici, unde găsiți „Catalog Pepco” pentru a vedea din timp cea mai bună ofertă din sortimentul bogat al comerciantului. Unul dintre pilonii de comunicare comercială ai oricărui catalog Pepco este inspirația – iar aceasta vine din produse surprinzătoare pe care clienții le pot asorta și include în viața lor. 

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Pește
Dovleac
Geantă
Pernă
Covor
Bluză
Pulover
Pantaloni
Salopetă
Șosete
Pijamale
Colanți
Ghete
Rucsac
Tigaie
Cratiță
Accesorii bucătărie
Bucătărie
Față de pernă
Lumânare

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Urmăreşte

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Pepco

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.