Evaluare 3.5/5

Toată lumea a auzit despre Pepco .  Este unul dintre cele mai de success magazin de pe piaţa românească. Datorită varietăţii de produse de la Pepco şi preţurilor grozave, poţi să cumperi aproape orice ai nevoie. Vă recomandăm să aruncaţi o privire asupra ofertelor altor magazine. Ce spuneţi despre Jumbo, Lidl Tour, Makita, Norauto, TopShop, Zoomania?  

Site-ul nu îţi oferă tot ce căutati? Ne pare rău pentru asta. Dar nimic nu este pierdut. Ne concentrăm în principiu pe broşuri, dar dacă cauţi ceva mai obişnuit, încearcă să răsfoieşti site-ul oficial al magazinului pepco.ro.

Broşurile printate sunt un lucru al trecutului. Era prietenoasă cu mediul şi a broşurilor online mai practice prezentând ultima ofertă de la Pepco a sosit cu Kimbino. Broşurile online, de exemplu ultima ofertă de la Pepco disponibilă online, nu este doar ultimul trend, este un pas semnificativ spre protejarea mediului şi a pădurilor noastre. Vă mulţumim că vă alăturaţi nouă să protejăm mediul.

Cum să începi să economiseşti? Datorită preţurilor reduse.

Nu a fost niciodată mai uşor să ţii evidenţa ultimelor oferte de la Pepco. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să te înscrii la newseltter sau să descarci aplicaţia noastră Kimbino. Mulţumită acestui lucru, nu vei rata nici o ofertă specială de la Pepco. Al tău Kimbino.