Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

Sergiana catalog 01.07.2024 | noi oferte

PUBLICITATE
Sergiana

Catalog Sergiana

SERGIANA CATALOG

3/5
Actual brochure

Se spune despre ardeleni că vorbesc lent, dar atunci când o fac, spun lucruri la care ar trebui să luăm aminte. Cam așa este și catalogul Sergiana – apare mai rar decât ne-ar plăcea uneori, dar și atunci când punem mâna pe un număr nou, putem fi siguri că acesta este doldora de promoții și oferte speciale.

De aceea, înainte să mergem la un magazin Sergiana, este indicat să verificăm întâi fie ce ne-a pregătit Sergiana online, fie care sunt cele mai noi oferte din catalogul Sergiana. Gama de produse Sergiana este foarte bogată și ar fi păcat să nu le gustăm pe toate – așa că ce metodă mai bună să o facem decât printr-o reducere sau ofertă specială dintr-un catalog Sergiana? Găsiți aici cel mai recent apărut catalog valabil pentru magazinele Sergiana începând cu 01.07.2024.

SERGIANA MAGAZIN

Shop

Puține sunt mărcile din România cu o tradiție atât de îndelungată precum magazinul Sergiana, născut în anul 1992. Totul a început cu o brutărie modestă, dar cu o inimă mare în Poiana Mărului. Încet, dar sigur, afacerea s-a extins la tot mai multe produse tradiționale care păstrează moștenirea locului. După cum spune și sloganul Sergiana: Bunătățuri din Ardeal. Magazinele Sergiana sunt printre cele mai respectate din categoria Supermarketuri nu atât datorită dimensiunilor sale, cât a calităților unice ale produselor comercializate.

Și totuși, asta nu înseamnă că produsele Sergiana nu beneficiază de tehnologie de top, dimpotrivă, complexul zootehnic este utilat modern și conform normelor. Azi, grupul Sergiana numără mai multe tipuri de afaceri interdependente, precum lanțul de restaurante tradiționale și așa-numitele prăvălii. O vorbă veche spune că „Ziua bună se cunoaște de dimineață”, așa că zecile de prăvălii Sergiana din 12 județe ale țării se deschid la ora 7 dimineața. Iar dacă nu găsiți ceea ce căutați la Sergiana, puteți oricând să apelați la un alt lanț de magazine, precum Carrefour, Kaufland, Lidl, PENNY, Metro, Cora, Mega Image, Profi, Selgros şi Auchan.

Totuși, cel mai indicat este să verificați orarul pe siteul oficial - sergianagrup.ro. Aici puteți găsi lista completă de magazine Sergiana, inclusiv cele din orașele Brașov, Sibiu, Hunedoara, București, Făgăraș şi Mangalia. Iar dacă vă place mâncarea tradițională românească, atunci tot pe siteul oficial puteți găsi și lista completă de restaurante din al căror meniu puteți gusta atunci când vizitați anumite destinații din țară.

PRODUSE SERGIANA

Assortment

Ceea ce deosebește produsele Sergiana de concurență este specificul ardelenesc al preparatelor. Carnea este aromată cu ingrediente naturale și se mândrește cu prospețimea sa. Animalele sacrificate sunt alese pentru calitățile lor genetice deosebite, iar din ofertă nu lipsește vânatul. În același timp, în magazinele Sergiana găsiți produse de brutărie, dar și așa-numitele bunătățuri de sezon.

Pentru a studia oferta din cel mai recent catalog Sergiana nu trebuie să mergeți prea departe – este suficient să vedeți aici ce v-a pregătit Sergiana online în Catalog Sergiana.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App

Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață!

Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino.

Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.

PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Lapte
Brânză
Șuncă
Smântână
Cașcaval

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Supermarketuri