Evaluare 3/5

Catalog nou – previzualizare al pliantului de la Sergiana valabil de la 01.06.2019
Catalog nou – previzualizare al pliantului de la Sergiana valabil de la 01.05.2019
Sergiana este unul dintre cele mai populare magazine în rândul clienţilor români. Mulţumită acestui lucru, este unul dintre cele mai de succese magazine de pe piaţa română. Sergiana  oferă aproape orice ai avea nevoie. Şi mai important: la preţuri grozave!  Lipseşte în Sergiana o ofertă? Încearcă să o găseşti altudeva! Doar aruncă o privire asupra ofertelor celorlalte magazine Auchan, Billa, Carrefour, CBA, Cora, Kaufland, LaDoiPași, Lidl, Mega Image, Metro.

Dacă vrei să îţi faci cumpărăturile la Sergiana , poţi să vizitezi magazine în următoarele magazine: Brașov, Zărnești, Sibiu, Alba Iulia, Cluj-Napoca, Craiova . Nu ai avut noroc găsind ceea ce căutai?Poţi să vizitezi site-ul oficial al magazinului issuu.com direct de pe pagina aceasta.  

În primul rând – nu există deşeuri. În plus, broşurile sunt aranjate clar.În plus, cu Kimbino poţi să le accesezi online oriunde îţi iei telefonul. Deci va fi la dispoziţia ta oriunde! Acesta este cel mai mare avantaj al broşurilor online cu ultima ofertă de la Sergiana . Protecţia mediului nu este doar un clişeu. De aceea suntem încântaţi că răsfoieşti ultima ofertă de la Sergiana online şi nu în versiunea printată. Mulţi copaci vor fi astfel salvaţi. Şi asta nu e tot!

Cum să economiseşti uşor şi fără eforturi. Datorită preţurilor reduse!

Este dificil să nu pierzi cele mai bune oferte de laSergiana când trebuie să mergi la servici şi să te ocupi de familia ta? Incearcă ceva diferit: Abonează-te la neesletter sau descarcă aplicaţia KimbinoKimbino. În acest fel, te vei asigura că vei ţine bine evidenţa ofertelor de la Sergiana .