Kimbino
Kimbino

Catalog Mega Image 20.06.2024 | Oferte, Revista Iunie

PUBLICITATE
Mega Image
PUBLICITATE

Oferte Mega Image

Informații despre ofertele speciale Mega Image

3/5
Actual brochure

Mega Image este unul dintre cele mai populare magazine din categoria Supermarketuri, iar faptul că în fiecare lună putem citi ultimul catalog Mega Image cu siguranță contribuie la acest lucru. Perioada de valabilitate a catalogului, care este în același timp, prin formatul adoptat, și revista Mega Image, este de aproximativ o lună. Putem găsi acolo promoții și oferte Mega Image care sunt semnalizate la raft, precum și informații utile care ne ajută să ne îmbunătățim viața și să aduce un strop de inspirație în rutina zilnică.

Cel mai recent catalog Mega Image poate fi răsfoit aici, fiind publicat în data de 20.06.2024. Ca și în materialul publicitar „Catalog Mega Image”, de asemenea, putem găsi noile promoții Mega Image online, vizitând regulat pagina dedicată magazinului pe Kimbino.ro

MAGAZINELE MEGA IMAGE

Shop

În prezent, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România, cu peste 700 de magazine în diferite localități din țară, printre care București, Constanța, Brașov, Iași, Giurgiu şi Timișoara. Astăzi, Mega Image numără peste 9.000 de angajați, dar numărul acestora era mult mai mic în anul 1995, atunci când a apărut primul magazin Mega Image din România deschis de către grupul internațional Ahold Delhaize. Conceptul magazinelor a evoluat între timp, Mega Image fiind printre primii care au ales să se concentreze și pe magazinele mai mici, mai apropiate de casă, sub denumirea de Shop&Go. Au început să dezvolte această rețea în anul 2010, iar acum există peste 400 de magazine de proximitate unde putem găsi produsele din oferta Mega Image. 

Unul dintre motivele pentru care atât de mulți români apelează la Mega Image este combinația între magazinul de la colțul străzii cu rigoarea și abordarea specifică unui supermarket. Acest lucru se reflectă prin orarul fix respectat cu strictețe, faptul că orice aglomerație la casă este rapid rezolvată la cerere prin suplimentarea casierilor sau că gama de produse este variată și la prețuri destul de competitive. De asemenea, clienții fideli Mega Image sunt atrași cu numeroase promoții, iar de curând și printr-un card de fidelitate prin intermediul căruia au acces la oferte Mega Image personalizate. 

Concurența Mega Image este puternică și deseori putem găsi produse mai ieftine la magazinele Carrefour, Kaufland, Lidl, PENNY, Metro, Cora, Profi, Selgros, Auchan şi LaDoiPași. Și totuși, prin combinația sa unică de cornere speciale, magazine mari, concept store-uri și magazine de proximitate, Mega Image reușește să se mențină în topul celor mai de succes Supermarketuri din țară. 

Mai mult, de ceva timp putem găsi și Mega Image online, la adresa mega-image.ro. Oferta Mega Image de produse este printre puținele distribuite direct de către comerciant chiar la ușa clientului, o facilitate tot mai apreciată de către clienții care nu pot sau nu doresc să se deplaseze la magazin.

OFERTE MEGA IMAGE

Assortment

Mega Image își atrage clienții printr-o gama extinsă și diversificată de produse, cu o atenție sporită acordată alimentelor proaspete – de la legume și fructe până la produse de panificație și feluri de mâncare proaspăt pregătită. Acestora li se adaugă numeroase promoții și oferte Mega Image, accesibile atât direct în magazin, cât și consultând ultimul catalog Mega Image sau vizitând Mega Image online. 

Magazinul urmărește trendurile din domeniu și le oferă clienților săi numeroase produse marcă proprie. De fapt, a creat inclusiv o linie de magazine specifice sub umbrela Gusturi românești, unde găsim produse autentice, pur românești. Acestea sunt disponibile într-o mare parte și în orice magazin Mega Image, alături de alte produse marcă proprie precum Mega Apetit, 365, Delhaize, Bun de tot sau Etos. Le puteți găsi în revista Mega Image - Catalog Mega Image sau în celelalte materiale permanent actualizate pe Kimbino.ro.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Supermarketuri