Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

Catalog SUPECO 11.07.2024 | Oferte, Pliant, Revista nou

PUBLICITATE
Supeco

Catalog Supeco

Informații despre ofertele speciale Supeco

3/5
Actual brochure

Dacă aveți un magazin Supeco prin împrejurimi, atunci sunteți norocos, deoarece aveți posibilitatea să accesați cele mai ieftine produse care pot fi găsite într-un supermarket. Majoritatea sunt prezente în catalogul Supeco sau în ultimul pliant Supeco, perioada de valabilitate pentru oferta Supeco în desfășurare fiind în general de aproximativ 10-14 zile. 

Vă puteți convinge de atractivitatea ofertei Supeco consultând ultimul catalog Supeco aici, cu ofertele valabile pentru perioada 11.07.2024 - 24.07.2024

MAGAZINELE SUPECO

Shop

Oficial, Supeco a apărut în anul 2012, dar doar la nivel de concept al grupului Carrefour pentru a acoperi nișa magazinelor de tip Cash & Carry. În anul 2014, Carrefour deschide primele sale magazine Supeco în mai multe orașe din țară, prin Supeco Investment. În momentul de față, peste 20 de orașe au acces direct la oferta Supeco, printre care București, Baia Mare, Bârlad, Constanța, Focșani şi Galați. Puteți afla mai multe despre Supeco online vizitând siteul oficial supeco.ro.

Magazinele Supeco au în general o suprafață destul de mare, de aprox. 1500-2000 mp și se adresează atât persoanelor fizice, cât și celor juridice, în general, revânzători interesați să-și crească propriile afaceri. Dacă nu găsiți un produs de la Supeco online sau în magazin, puteți oricând să vizitați ofertele altor comercianți de tip Supermarketuri care se luptă pentru preferințele clienților: Carrefour, Kaufland, Lidl, PENNY, Metro, Cora, Mega Image, Profi, Selgros şi Auchan.

OFERTA SUPECO

Assortment

Supeco este un concept diferit față de majoritatea supermarketurilor și vine în întâmpinarea clienților care sunt în căutarea celor mai bune oferte din punctul de vedere al prețului. Oferta Supeco poate că nu este cea mai variată de pe piață, dar dacă veți găsi într-un catalog Supeco produsul preferat, sunt șanse mari că acesta are prețul cel mai mic de pe piață.

Specifică pentru Supeco este abordarea în care anumite produse semnalate la raft pot fi cumpărate cu reducere de volum – cu cât cumperi mai multe articole, cu atât crește reducerea. De asemenea, oricând vizitează magazinul, clienții Supeco au garanția că vor găsi sute de produse cu prețul sub 1 leu. Aceste economii sunt posibile printr-un control la sânge al consumului de energie și publicitate, precum și prin economii la achiziția rafturilor, spațiului din depozite și a transportului – prin folosirea furnizorilor locali. Descoperiți aici cel mai recent pliant Supeco – „Catalog Supeco”.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Lapte
Brânză
Iaurt
Ulei
Pâine
Cafea
Ciocolată
Pizza
Suc
Bere
Mere
Portocale
Roșii
Pește
Frișcă
Ananas
Nuci
Smântână
Biscuiți
Înghețată

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Supermarketuri