Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

Remarkt Catalog 11.07.2024 || Real Arad..

PUBLICITATE
Remarkt

Catalog Remarkt

Informații despre ofertele speciale Remarkt

3/5
Actual brochure

Aproximativ de două ori pe lună, clienții Remarkt sunt obișnuiți să consulte noua revistă Remarkt. Fie că o primesc în cutia poștală, fie că studiază oferta Remarkt online, prin intermediul siteului oficial remarkt.ro sau pe pagina dedicată de pe Kimbino.ro, mii de clienți s-au obișnuit deja să beneficieze de „Oferte fără egal”, după cum spune și sloganul magazinelor. 

Reducerile și promoțiile din oferta Remarkt sunt deseori imbatabile, așa că nu este de mirare că există un interes atât de mare de fiecare dată când apare o nouă ediție din catalogul Remarkt. Vă puteți convinge dacă accesați aici oferta Remarkt din „Catalog Remarkt”, valabil în perioada 01.07.2024 - 31.07.2024.

MAGAZINELE REMARKT

Shop

Istoria Remarkt începe odată cu apariția Real, un nume faimos în categoria de Supermarketuri din România. Acestea au pătruns pe piața locală în 2006 și o perioadă îndelungată au fost printre cele mai mari lanțuri internaționale din România. În anul 2012, majoritatea magazinelor Real au fost preluate de Auchan, iar în 2017, Metro, care deținea marca Real, a vândut și ultimele patru hipermarketuri către Terazone Enterprise. De curând, Real s-a reinventat prin Remarkt, prescurtarea de la Real Market, majoritatea locațiilor sale fiind în vestul țării, în localitățile Oradea şi Arad.

Pentru fanii acestui nou concept pe piața românească, proprietarii au investit în prezența ofertei Remarkt online prin intermediul unui site care este concentrat preponderent pe promovarea ultimului catalog Remarkt, disponibil pe siteul oficial remarkt.ro. Magazinele Remarkt sunt prezente în destul de puține orașe, așa că vă recomandăm să verificați și cele mai bune promoții de la magazinele concurente precum Carrefour, Kaufland, Lidl, PENNY, Metro, Cora, Mega Image, Profi, Selgros şi Auchan dacă nu sunteți mulțumiți de ce găsiți în oferta Remarkt online.

OFERTA REMARKT

Assortment

Magazinele Remarkt încearcă să ofere permanent cele mai bune prețuri la o gamă largă de produse, în revista Remarkt putând să consultați o parte dintre acestea. Miile de articole de la diferite mărci acoperă majoritatea necesităților unei familii, de la mâncare proaspătă și ambalată, băuturi, la produse de curățenie sau igienă, însă nu lipsesc nici articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. Înainte de a vizita cel mai apropiat magazin, este indicat să verificați oferta din ultimul catalog Remarkt, precum „Catalog Remarkt”, pentru a vă asigura că nu ați ratat cele mai bune promoții. 

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Ulei
Cafea
Ciocolată
Sos
Oțet
Rom
Mălai
Cacao
Porumb

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Supermarketuri