Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

Notino catalog 01.07.2024 | noi oferte

PUBLICITATE
Notino
PUBLICITATE
Notino
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog Notino

CATALOG NOTINO

3/5
Actual brochure

Chiar dacă se bazează în primul rând pe vânzările online, Notino  este unul dintre magazinele care permanent își surprind clienții cu noi oferte prezentate sub formă de catalog. Găsim în cataloagele Notino reduceri și noutăți pe care le putem comanda apoi în condiții de deplină siguranță.

Puteți consulta aici cel mai recent catalog Notino  - „Catalog Notino”, valabil începând cu data de 01.07.2024. Însă recomandarea noastră este să vizitați pagina dedicată ofertelor Notino cât mai des, deoarece nu se știe când apare produsul dvs. preferat la un preț imbatabil!

MAGAZINELE NOTINO

Shop

Povestea Notino începe în anul 2004 în Republica Cehă. De la bun început, Notino online a avut misiunea de a face lumea un loc mai frumos, deoarece filosofia magazinului este că oamenii care se simt mai frumoși își ating mai ușor obiectivele, făcând lumea mai frumoasă. Prezent în România începând cu anul 2009, Notino este prezent în alte zeci de țări europene. Milioane de clienți se bucură anual de numeroasele oferte Notino online, în categoria Farmaceutice, cosmetice magazinul fiind printre numele preferate ale pasionaților de produse de frumusețe. 

Dacă doriți să vizitați Notino online, este suficient să accesați adresa lor oficială notino.ro, unde găsiți probabil cea mai largă gamă de produse de frumusețe într-un singur loc. Printre beneficiile pe care le oferă Notino online putem menționa livrarea gratuită pentru cumpărături de o valoare minimă, cadouri și posibilitatea de rambursare pentru o perioadă de 90 de zile. Vă recomandăm să comparați ofertele Notino cu cele ale magazinelor concurente, precum Avon, Lady’s, Oriflame, DM drogeriemarkt, Sensiblu, Douglas, Life Care, Marionnaud, Sephora şi Dr.Max.

OFERTE NOTINO

Assortment

Peste 1.100 de branduri diferite sunt prezente pe Notino online, unde găsiți parfumuri, produse pentru păr, dermato-cosmetice, produse pentru îngrijirea tenului, corpului, produse de machiaj, de igienă dentară, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Un avantaj considerabil este că toate produsele, inclusiv cele din catalogul Notino, sunt pe stoc, iar prin logistica bine pusă la punct, produsul pleacă către dvs. în aprox. două ore de la plasarea comenzii.

Așa că puteți răsfoi cu încredere aici cel mai recent catalog de la Notino, „Catalog Notino” pentru a avea o zi mai frumoasă și mai plină de inspirație! Iar dacă aveți un pic de răbdare până în noiembrie, puteți găsi oferte Notino de Black Friday extrem de apreciate printre fanii acestui eveniment, magazinul fiind faimos pentru atenția pe care o acordă selecției sale de produse promovate special.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App

Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! 

Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. 

Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.

 

PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Ulei
Ceai
Parfum
Balsam
Șal
Trandafir
Serum
Elixir

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Farmaceutice, cosmetice