Kimbino
Kimbino

Catalog LIDL oferte 24.06.2024 || Revista NOU

PUBLICITATE
Lidl
PUBLICITATE

Catalog Lidl

Informații despre ofertele speciale LIDL

3.5/5
Actual brochure

Dacă ar trebui să alegem un specialist în cataloage și pliante dintre retailerii din România, atunci Lidl cu siguranță ar ocupa un loc fruntaș. Atenția pe care o acordă magazinul acestui canal de promovare este uimitoare, cel puțin în comparație cu ceilalți comercianți populari de pe piață. Fiecare catalog nou de la Lidl este motiv de sărbătoare în numeroase familii din toată țara. Vă puteți convinge de acest lucru aici, un material valabil începând cu data de 17.06.2024

Lidl are o strategie editorială clară – pliante săptămânale pentru promoțiile și ofertele obișnuite, precum și un catalog Lidl mai voluminos cu ofertele speciale, de produse care apar ocazional în oferta Lidl. Acesta din urmă este plin de informații și conține mai multe perioade de promoție, așa că sfatul nostru este să studiați cu atenție perioada de valabilitate a fiecărei pagini înainte de a da fuga la magazin. Faptul că putem știi permanent care este oferta Lidl de săptămâna viitoare este un avantaj. 

Sloganul actual al Lidl este „Meriți să fii surprins” și arată care este strategia generală a lanțului în relația cu clienții. Mai mult decât un simplu catalog, Lidl își surprinde clienții cu revista Lidl! Iar o altă surpriză plăcută este siteul oficial www.lidl.ro, unde informația este actualizată și informativă.

MAGAZINELE LIDL

Shop

Lidl este un lanț de Supermarketuri deținut de Grupul Schwarz, care deține în România și magazinele Kaufland. Grupul german, fondat în anul 1930, este cel mai mare retailer din Europa, numărând aproape 12.000 de magazine în peste 30 de țări, majoritatea acestora fiind sub marca Lidl. Primul magazin a fost deschis în anul 1973 în localitatea Ludwigshafen-Mundenheim din Germania.

Primele magazine Lidl au fost inaugurate în România în anul 2011. Astăzi, sunt deja peste 250 de magazine în toate județele țării, numărul angajaților fiind impresionant – aprox. 7.000 de persoane. Puteți găsi același standard în magazine din numeroase orașe precum București, Timișoara, Brașov, Iași, Cluj-Napoca şi Oradea. Pretutindeni putem găsi clienți fideli care știu din timp ce pot găsi la Lidl săptămâna viitoare.

Lidl încearcă permanent să asigure cele mai bune prețuri pentru calitatea oferită, iar acest lucru este posibil printr-o combinație de tactici. De exemplu, aprovizionarea se face deseori direct de pe paleții de marfă, ceea ce ușurează munca angajaților, care sunt mai eficienți în aprovizionare. O altă metodă interesantă este folosirea într-o proporție covârșitoare a mărcilor proprii în oferta Lidl, ceea ce oferă magazinului un mai bun control al aprovizionării și prețurilor. Un alt avantaj al Lidl este faptul că magazinele sunt aranjate interior într-un mod similar, așa că orice magazin Lidl ați vizita, nu veți bâjbâi în căutarea mărfii. Un dezavantaj ar fi că anumite produse nu pot fi găsite decât la magazinele concurente, precum: Carrefour, Kaufland, PENNY, Metro, Cora, Mega Image, Profi, Selgros, Auchan şi LaDoiPași.

OFERTA LIDL

Assortment

Lidl este un magazin de tip discount, cu alte cuvinte, prețul este întotdeauna un factor foarte important în modul în care este creată oferta Lidl. Prin această abordare, Lidl a reușit să fidelizeze numeroși clienți, chiar dacă nu a introdus programe de loializare. Probabil că prin cataloagele Lidl de bună calitate a reușit să realizeze acest lucru, mii de clienți căutând cu înfrigurare revista Lidl în curs. Vestea bună e că o puteți citi pe Kimbino.ro oricând, deoarece pagina dedicată Lidl este permanent actualizată.

În afară de oferta din Catalog Lidl, la Lidl puteți găsi anumite produse ale casei – mărci intrate în conștiința clienților fideli datorită calității la un preț bun. Putem menționa printre acestea Pilos, Cămara Noastră, Lupilu, Gelatelli, Pikok, Alesto, Fin Carre, Bellarom, Cien, W5, iar lista ar putea continua. La început, dacă nu ești obișnuit cu acest concept, poate părea ciudat să cumperi atât de multe produse marcă proprie de la un supermarket, însă în timp majoritatea clienților cad de acord că oferta Lidl este solidă și acoperă majoritatea preferințelor. 

Așa că nu ezitați să verificați aici ce v-ar putea plăcea din „Catalog Lidl”, după care vedeți ce trebuie să aveți neapărat acasă săptămâna viitoare de la Lidl.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Lapte
Unt
Brânză
Iaurt
Ouă
Pâine
Cafea
Ciocolată
Salam
Șuncă
Pizza
Suc
Bere
Carne De Porc
Mere
Portocale
Roșii
Banane
Orez
Pește

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Supermarketuri