Evaluare 3.5/5

Lidl poate fi clasat ca unul dintre cele mai cunoscute magazine printre clienţii români. A devenit unul dintre leaderi de pe piaţă în România. Lidl îţi oferă tot ce ai nevoie, la preţuri grozave! Aruncă o privire la ofertele altor magazine Auchan, Billa, Carrefour, CBA, Cora, Kaufland, LaDoiPași, Mega Image, Metro, Penny market! Ei sunt principalii competitori ai Lidl.  

Încă eziţi de unde să îţi faci cumpărăturile? Magazinele Lidl pot fi găsite în mai multe oraşe precum Chitila, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Arad, Bacău. Site-ul nu îţi oferă tot ce căutati? Ne pare rău pentru asta. Dar nimic nu este pierdut. Ne concentrăm în principiu pe broşuri, dar dacă cauţi ceva mai obişnuit, încearcă să răsfoieşti site-ul oficial al magazinului www.lidl.ro.

Nu e nevoie să îl aştepţi pe poştaş distribunind pliantele de la Lidl. Poţi să le verifici online pe Kimbino oricând doreşti. Broşurile printate sunt deopotrivă dăunătoare şi incomode. De aceea apreciem că cercetezi ultima ofertă de la Lidl online.

Cum să economiseşti uşor şi fără eforturi. Datorită preţurilor reduse!

Vrei să ţii evidenţa ofertelor de la Lidl? Poţi să o faci inteligent: Înscrie-te pentru newsleter-ul nostru sau descarcă aplicaţia noatră KimbinoKimbino. Datorită acesteia, nu vei pierde nici o ofertă specială de la Lidl.