Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE
IKEA
3.5/5

IKEA catalog 01.05.2024 | noi oferte

Catalog IKEA

IKEA CATALOG

3.5/5
Actual brochure

În urmă cu peste un deceniu, sute de mii de românii au deschis ușa apartamentului pentru a pleca la serviciu, moment în care au găsit într-o plasă de plastic cel mai recent catalog IKEA. Pe atunci, IKEA România abia intrase pe piață și majoritatea românilor aflaseră la știri despre acest eveniment.

Astăzi putem consulta catalogul IKEA online, iar compania a renunțat la a distribui cataloagele tipărite pe scară largă. Totuși, calitatea acestora rămâne la cote înalte, iar atenția la fiecare detaliu este vizibilă pe fiecare pagină. Clar structurat, cu informații complete pentru peste 10.000 de produse diferite, cu fiecare produs codificat atent, catalogul IKEA este un companion care oferă inspirație tuturor celor interesați de amenajarea casei. IKEA România a adus publicului din țara noastră faimoasa calitate scandinavă, așa că vă invităm să consultați ultimele apariții IKEA online aici, valabil începând cu 01.05.2024.

MAGAZINELE IKEA

Shop

IKEA este o marcă faimoasă pe plan internațional și apariția primului magazin într-o țară este de cele mai multe ori o știre de interes național, cum s-a întâmplat și în cazul IKEA România în anul 2007. Istoria magazinului începe cu mulți ani în urmă, mai exact, în 1943, în Suedia, atunci când fondatorul său, Ingvar Kamprad, a hotărât să înregistreze marca. Numele este o abreviere de la prenumele și numele fondatorului, urmat de prima literă din Elmtaryd, numele fermei unde acesta a crescut, și Agunnaryd, locul său de naștere. 

În categoria Casa si gradina, IKEA este probabil cel mai cunoscut brand, chiar dacă în prezent există doar două magazine în toată țara, ambele în București: București, Timișoara, Florești şi Mogoşoaia. Acestea sunt deschise de obicei între orele 10:00 și 18:00, iar o mare parte dintre vizitatori vin pentru a lua micul-dejun sau cina, așa că dacă doriți să evitați aglomerația, se recomandă să veniți în afara orelor de masă. Pentru magazine mai puțin aglomerate sau dacă doriți produse pe care nu trebuie să le asamblați singur, vă recomandăm să verificați și oferta altor magazine din domeniu, precum JYSK, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Praktiker, Ambient şi Mathaus.

Dacă doriți să vizitați IKEA online, nu veți regreta. Ca și în cazul catalogului IKEA, prezența online a magazinului este foarte bine pusă la punct. Vizitând pagina oficială ikea.com puteți intra în contact cu departamentul de relații cu clienții, puteți comanda sau rezerva produse, iar dacă sunteți un client fidel și achiziționați cardul IKEA Family, accesați beneficii suplimentare. De asemenea, puteți găsi de la IKEA online sfaturi și idei pentru cum să vă bucurați din plin de casa dumneavoastră în cadrul secțiunii dedicate de idei.

OFERTA IKEA

Assortment

Fie că vizitați IKEA online sau unul dintre magazinele lor, cu siguranță veți fi uimit de bogăția ofertei și de calitatea designului minimalist și practic al produselor. Practic, cam tot ce v-ați putea dori pentru acasă cel mai probabil că există la IKEA România: mobilier, soluții depozitare, electrocasnice, accesorii, textile, decorațiuni, corpuri de iluminat, jucării din lemn și multe altele. 

Puteți oricând să studiați cele mai noi oferte de la IKEA online vizitând cel mai recent catalog, Catalog IKEA, valabil în perioada 01.05.2024 - 31.05.2024.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.