Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE
Ecco
3/5

Ecco catalog 01.04.2024 | noi oferte

Catalog Ecco

Informații despre ofertele speciale Ecco

3/5
Actual brochure

Nimic nu spune calitate și grijă pentru detalii mai bine decât o pereche de pantofi ECCO. Conceptele inovative, pionieratul în metodele de producție și diversitatea extinsă fac din ECCO una din mărcile unice de producători de pantofi din lume. E destul să răsfoiești catalogul ECCO Catalog Ecco cu oferte valabile în perioada de luni 01.04.2024, pentru a-ți da seama că nici un detaliu nu este lăsat la voia întâmplării. Colecțiile de pantofi casual, office, sport și inovative sunt create având în minte cele mai importante atribute ale ECCO: comfort în mișcare, calitate durabilă, atenție pentru fiecare formă. Nu e de mirare că numele ECCO se află în top 4 producători de piele din lume.

Se spune că odată ce vei încerca o pereche de pantofi ECCO, nu vei mai putea să mergi înapoi la ceea ce foloseai. Făcuți să se potrivească ca o mănușă, croiți cu grijă și dedicație, pantofii ECCO îți vor schimba cu totul viața. Fie că intri pe ECCO online ecco-shoes.ro sau răsfoiești unul din cataloagele lunare de aici, vei găsi cu siguranță o pereche de pantofi care să se potrivească stilului tău.

MAGAZINELE ECCO

Shop

Karl Toosbuy, fondatorul ECCO, avea un vis: acela de a avea propria fabrică de pantofi. Având experiență în croirea pantofilor încă de tânăr, și-a vândut tot ce a avut și s-a mutat cu familia în orașul Bredebro din Danemarca, unde a pus bazele primei fabrici de pantofi în anul 1963. Împreună cu o mică echipă, a reușit să dezvolte produse inovative prin metode noi de producție menite să controleze întregul proces, de la alegerea și tăbăcirea pielii până la finalizarea unei perechi de pantofi al cărui concept final era la vremea respectivă revoluționar: naturalețe, confort în mișcare și durabilitate crescută. Pasiunea și dedicația au transformat ECCO în unul din cei mai de încredere producători de piele din industria modei, a sportului și a automobilelor. Produsele lor premium sunt fabricate în proporție de peste 85% în propriile fabrici de încălțăminte din Slovacia, Portugalia, Vietnam, China și Thailanda. Controlul procesului, de la furnizarea pieilor de calitate de la producători autorizați și verificați, până la instruirea tuturor angajaților în arta prelucrării și tăbăcirii pielii și apoi coaserea manuală a pantofilor, au dovedit grijă pentru fiecare pas necesar în crearea unor produse unice și de calitate înaltă.

În momentul de față ECCO este prezent în peste 50 de țări, printre care și în România. Poți găsi ECCO în unul din cele 7 orașe cu ar fi: București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași şi Timișoara sau poți verifica oferta ECCO online pe Kimbino.ro. Intră cu încredere, nu vei regreta. Calitatea acestor produse vor face ofertele și reducerile ECCO din Aprilie 2024 pe care le găsiți pe site să pară imbatabile. Și probabil așa și sunt. Dacă e să comparăm cu ofertele concurenței Decathlon, Hervis, Bonprix, Pepco, Deichmann, Takko, Intersport, H&M, Nissa şi Zara, vei înțelege că raportul cost/calitate va fi mereu un atribut principal al mărcii ECCO.

Pentru clienții fideli, ECCO a pregătit și un card de reduceri disponibil online, care-ti va da și mai multe motive să revii.

OFERTA ECCO

Assortment

Oferta ECCO cuprinde pantofi de calitate pentru femei, bărbați și copii, pentru orice fel de context, dar și genți și accesorii create cu aceeași grijă pentru detalii. Cel mai simplu este să verifici oferta online ecco-shoes.ro unde vei putea găsi ultimele reduceri ECCO valabile în Aprilie 2024, sau să răsfoiești catalogul Catalog Ecco.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Haine, pantofi, sport

Căutare
Kimbino
Ecco

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.