Evaluare 3/5

Sunt foarte puţini oameni în România care nu ştiu magazinul Ecco.  La urma, datorită popularităţii sale printre clienţi, este unul dintre liderii de pe piaţa românească. Poţi să cumperi aproape orice la preţuri grozave de la Ecco . O nouă ofertă de la Ecco  îi pregăteşte pe cumpărători.Oferta actuală de la 13.03.2019 poate fi găsită aici. Aruncă o privire la ofertele altor magazine Bonprix, Decathlon, Deichmann, H&M, Hervis, Intersport, Mango, Nissa, Takko, Zara! Ei sunt principalii competitori ai Ecco.  

Ecco are magazine în multe oraşe peste tot în România.Unde exact? De exemplu Măgurele, Cluj-Napoca, Brașov, Constanța, Timișoara, Iași. Site-ul nu îţi oferă tot ce căutati? Ne pare rău pentru asta. Dar nimic nu este pierdut. Ne concentrăm în principiu pe broşuri, dar dacă cauţi ceva mai obişnuit, încearcă să răsfoieşti site-ul oficial al magazinului www.ecco-shoes.ro.

Uită de pliante printate şi căsuţe poştale pline. Foloseşte pliantele online din Kimbino unde ultima ofertă de la Ecco este mereu disponibilă când eşti şi tu. Protecţia mediului este prioritatea noastră. De aceea sunt extrem de încântaţi că preferi broşurile de la Ecco în forma lor online decât printate.

Să economiseşti în timp ce faci cumpărături nu a fost niciodată mai uşor.

Nu pierde nici una dintre ofertele speciale de la Ecco. Înscriete la newsletterul nostru sau descarcă aplicaţia noastră Kimbino. Vei avea o prezentare generală a ultimelor oferte de la Ecco. Al tău Kimbino.