Evaluare 3/5

Ofertă curentă - Draperii – previzualizare al pliantului de la Proges valabil de la 11.06.2018
Ofertă curentă – previzualizare al pliantului de la Proges valabil de la 11.05.2018
Ofertă curentă – previzualizare al pliantului de la Proges valabil de la 18.04.2018
Proges este unul dintre cele mai populare magazine în rândul clienţilor români. Mulţumită acestui lucru, este unul dintre cele mai de succese magazine de pe piaţa română. Datorită varietăţii de produse de la Proges şi preţurilor grozave, poţi să cumperi aproape orice ai nevoie. Magazinul Proges  vine de obicei cu noi oferte. Ultima ofertă valabilă de la 12.07.2019 poate fi găsită aici. În alte magazine, ai putea găsi aceleaşi produse la un preţ mai bun. Încearcă să începi de aici: Ambient, BauMax, Black Red White, Brico Depot, Dedeman, Diego, Elvila, Hornbach, IKEA, JYSK.

Site-ul nu îţi oferă tot ce căutati? Ne pare rău pentru asta. Dar nimic nu este pierdut. Ne concentrăm în principiu pe broşuri, dar dacă cauţi ceva mai obişnuit, încearcă să răsfoieşti site-ul oficial al magazinului www.proges.ro.

Uită de broşurile printate, nu te vor mai deranja. Acum poţi accesa cu uşurinţă ultima ofertă online de la Proges la Kimbino. Este minunat că te uiţi după cele mai noi oferte de la Proges online şi vei contribui la îmbunătăţirea calităţii mediului.  

Acum este uşor să economiseşti prin a face cumpăraturi!

Să urmăreşti ultima ofertă de la Proges poate să pară că îţi consumă timpul. Dar nu este adevărat. Înţelept e să te abonezi la newsletter. Sau descarcă aplicaţia noastră Kimbino. În acest fel, nu vei pierde nici una dintre ofertele speciale de la Proges, şi în plus, vei salva timpul pe care îl foloseai să răsfoieşti broşurile printate.