Kimbino
Kimbino

Proges catalog 31.05.2024 | noi oferte

PUBLICITATE
Proges
PUBLICITATE

Catalog Proges

PROGES CATALOG

3/5
Actual brochure

Pentru amenajarea interioară a căminului dvs., puteți apela cu încredere la catalogul Proges în care găsiți numeroase oferte – covoare, mochete, parchet, uși de interior, tapet, perdele și multe alte produse fără de care nicio casă nu arată complet. Chiar dacă uneori catalogul Proges apare mai rar decât ne-ar plăcea, atunci când îl răsfoim ne putem aștepta să găsim colecții noi. La Proges reducerile sunt active pe tot parcursul anului, fie că mergem în magazin, fie că apelăm la Proges online.

Puteți consulta paginile celui mai recent catalog Proges aici, valabil începând cu data de 31.05.2024. Nu uitați să verificați ocazional dacă nu au apărut noi reduceri Progesonline.

MAGAZINELE PROGES

Shop

Atunci când vorbim despre ofertele la covoare sau parchet, Proges este un nume care apare în mintea foarte multor români. La Proges catalogul de produse este diversificat și ne putem bucura de reduceri Proges în foarte multe magazine din toată țara – de exemplu Bucharest, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Ploiești, Bacău, Baia Mare. În categoria sa - Casa si gradina, Proges este unul dintre cele mai puternice lanțuri de magazine pentru produse de amenajare interioară non-mobilier. 

De-a lungul timpului, compania originară din Oradea a depășit numeroase obstacole, inclusiv schimbări de acționariat datorate provocărilor de solvență financiară. În prezent, marca face parte din portofoliul omului de afaceri polonez Michal Solowow, care deține, printre altele, rețeaua poloneză de magazine Komfort, precum și liderul mondial în producția de parchet stratificat, Grupul Barlinek. 

Lanțul de magazine Proges este acum pe linia de plutire, lucru care se poate observa inclusiv dacă studiem oferta Proges online, pe siteul oficial proges.ro. Aici putem verifica orarul exact de funcționare a magazinelor, care se deschid majoritatea la ora 9:00, dar se pot închide în intervalul 17:30 - 21:00. Dacă oferta Proges catalog sau Proges online nu este pe placul dumneavoastră, puteți verifica și alte oferte ale mărcilor concurente, precum IKEA, JYSK, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Praktiker şi Ambient.

OFERTA PROGES

Assortment

Gama de produse Proges este diversificată și cuprinde numeroase mărci de import sau locale. Găsim diverse oferte – covoare, dar și parchet, tapet, perdele ș.a.m.d. Ceea ce unește toate articolele este faptul că la Proges reducerile sunt aplicate pe tot parcursul anului. Aceste oferte pot fi găsite în Proges catalog, dar și consultând Proges online, important este să vă informați pentru a putea beneficia de ele în magazin.

Vă recomandăm să consultați tipul de produse și modelele disponibile începând cu Catalog Proges, cel mai recent catalog Proges disponibil, pe care îl puteți accesa aici.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Vopsea
Tablă
Role
Polistiren
Ușă

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE