Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

Intersport catalog 01.07.2024 | noi oferte

PUBLICITATE
Intersport
PUBLICITATE
Intersport
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog Intersport

Informații despre ofertele speciale Intersport

3/5
Actual brochure

Intersport reprezintă unul din cei mai de încredere parteneri ai celor pasionați de sporturi. Cu o tradiție de peste 50 de ani în domeniu, Intersport a dovedit că dedicația lor pentru a oferi clienților cele mai bune oferte și produse de calitate superioară, a fost și va rămâne mereu piatra de bază a serviciilor sale.

Catalogul Intersport pe care îl puteți găsi aici este dovada clară a faptului că un produs de calitate nu va avea nevoie de prea multe descrieri sau informații. Pentru că vei știi, din modul în care arată, sau doar cunoscând marca acelui produs, că nu vei avea nici o dezamăgire în momentul în care îl vei alege.

Cataloagele apar lunar începând cu 01.07.2024 și prezintă simplu și clar oferta Intersport din luna în curs. Vei știi, doar privind, că poți avea încredere în produsele Intersport.

MAGAZINE INTERSPORT

Shop

In 1968 Intersport ia nastere în Berne, Elveția, ca urmare a fuzionării a 10 organizații naționale de succes care au avut un scop comun: acela de a crea un retail de articole sportive care să inspire încredere și să ofere beneficii clienților pasionați de sport de pretutindeni . În următorii 10 ani Intersport a devenit brandul oficial al Jocurilor Olimpice din Munich, Innsbruck și Moscova.

Intersport este în momentul de față cel mai mare retailer de articole sportive din lume, având peste 6000 de locații în 57 de țări și aproximativ 65000 de angajați. În România, Intersport și-a deschis primul magazin în București în 2004, iar de atunci s-a extins în toată țara, având acum 21 de magazin in orașe precum București, Timișoara, Brașov, Galați, Baia Mare şi Buzău. Concurența actuală a magazinelor Intersport pe categoria retailerilor de Haine, pantofi, sport este formată din Decathlon, Hervis, Bonprix, Pepco, Deichmann, Takko, Ecco, H&M, Nissa şi Zara.

Având o gamă extrem de largă de produse pentru alergare, fotbal, fitnes, tenis hiking sau orice alte activități de timp liber, atât pentru copii cât și pentru adulți, Intersport își dorește să fie în The heart of sport! pentru fiecare sportiv profesionist sau amator.

Pe Intersport online intersport.ro puteți găsi cele mai bune oferte și toate detaliile referitoare la cum puteți achiziționa cardul de reduceri intersport.

OFERTA INTERSPORT

Assortment

Oferta Intersport, atât online cât și din catalog, cuprinde mărci cunoscute cum ar fi Converse, Head, Helly Hansen, Reebok, Vans, Speedo, Kettler, The North Face și lista poate continua cu branduri care au făcut portofoliul Intersport să fie de neegalat. Cu ce ies în evidență însă sunt mărcile proprii dezvoltate de-a lungul anilor care au adus un plus de valoare brandului. McKinley este unul din cele mai răsunătoare nume din Intersport, fiind o gamă de produse funcționale pentru hiking, create pentru a ajuta pasionații să exploreze mai mult și mai departe. Firefly este un brand creat cu gândul la sportivii mai tineri și mai boemi, fiind o gamă de produse de îmbrăcăminte pentru iarnă, surf, plajă sau skate. Energetics a fost creat pentru pasionații de fitness, Pro touch pentru alergat, fotbal și alte sporturi de indoor sau outdoor și în final Technopro, brandul de top pentru pasionații sporturilor de iarnă, tenis sau înot, pentru toată familia. Pe Intersport online intersport.ro vei găsi toate mărcile și produsele, împărțite pe categorii în funcție de sportul de interes și tot aici vei putea să găsești ultimele oferte și reduceri din magazinele Intersport. Înainte să comanzi, nu uita să arunci un ochi peste ultimul catalog Catalog Intersport, să vezi exact ce se potrivește nevoilor tale în funcție de sportul pe care îl practici.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Tricou
Maiou
Pantaloni
Colanți
Șort
Bustieră
Trening

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Haine, pantofi, sport