Evaluare 3/5

Oferte speciale – previzualizare al pliantului de la Intersport valabil de la 17.07.2019
Oferte speciale – previzualizare al pliantului de la Intersport valabil de la 18.04.2019
Oferte speciale – previzualizare al pliantului de la Intersport valabil de la 28.02.2019
Oferte speciale – previzualizare al pliantului de la Intersport valabil de la 01.02.2019
Cine nu cunoaşte Intersport! Datorită gamei largi de produse şi ofertelor interesante, a opţinut o poziţie de leader pe piaţa românească! Datorită varietăţii de produse de la Intersport şi preţurilor grozave, poţi să cumperi aproape orice ai nevoie. În alte magazine, ai putea găsi aceleaşi produse la un preţ mai bun. Încearcă să începi de aici: Bonprix, Decathlon, Deichmann, Ecco, H&M, Hervis, Mango, Nissa, Takko, Zara.

Intersport are multe magazine peste tot în România. Poţi să îţi faci cumpărăturile în diverse oraşe, precum Pantelimon, Iași, Constanța, Ploiești, Timișoara, Bacău. Site-urile oficiale sunt aici pentru a informa clientul despre magazin şi gama de produse. Aşa că dacă nu ai găsit pe site-ul nostru ceea ce căutai, poţi să vizitezi site-ul oficial al magazinului www.intersport.ro.

În primul rând – nu există deşeuri. În plus, broşurile sunt aranjate clar.În plus, cu Kimbino poţi să le accesezi online oriunde îţi iei telefonul. Deci va fi la dispoziţia ta oriunde! Acesta este cel mai mare avantaj al broşurilor online cu ultima ofertă de la Intersport. Protecţia mediului nu este doar un clişeu. De aceea suntem încântaţi că răsfoieşti ultima ofertă de la Intersport online şi nu în versiunea printată. Mulţi copaci vor fi astfel salvaţi. Şi asta nu e tot!

Acum este uşor să economiseşti prin a face cumpăraturi!

Oferta specială de la Intersport  este atât de favorabilă că te ajută să economiseşti mulţi bani. Şi ce ar trebui să faci să nu ratezi nici o ofertă specială de la Intersport? Este uşor: abonează-te la newsletterul nostru sau descarcă aplicaţia noastră Kimbino.