Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE
Ambient
3/5

Ambient catalog 15.04.2024 | noi oferte

Catalog Ambient

Informații despre ofertele speciale Ambient

3/5
Actual brochure

Ai nevoie de un ajutor în construcții, casă sau grădină? Ambient este alături de tine cu cele mai bune oferte prezente în Ambient Catalog, o revistă cuprinzătoare, unde vei găsi toate materialele necesare pentru a te ajuta în proiectele tale personale sau profesionale. Având o frecvență lunară, cataloagele Ambient îți vor prezenta cele mai tentante oferte în materie de bricolaj, construcții sau grădinărit din magazinele de lângă tine. Tot aici vei găsi și datele de contact și programul fiecărui magazin în parte. Știm ce important este să ai un ajutor de nădejde atunci când pornești un proiect pentru tine. De aceea magazinele Ambient se preocupă de nevoile clienților săi punându-le la dispoziție în fiecare lună începând cu data de 15.04.2024 , noutățile și produse la prețuri reduse în funcție de interesele pe care le-ar putea avea în acel sezon. Astfel, nu vei putea rata nici o oferta!

MAGAZINELE AMBIENT

Shop

Ambient a luat naștere în anul 1993 în Sibiu, fondată de Ioan Ciolan iar în primele cinci magazine deschise s-au vândut doar materiale de construcții. Primul magazin de bricolaj din lanțul lor a fost deschis în anul 2002. Fiind una din cele mai mari companii din România care se ocupă cu vânzarea materialelor de construcții și Casa si gradina, a reușit să se diferențieze de concurența locală (IKEA, JYSK, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Praktiker şi Mathaus) prin showroom-urile prezente în magazinele Ambient, care au fost construite într-un mod elegant și inteligent, ajutându-i pe clienți să își imagineze mai ușor viitoarele proiecte construite cu ajutorul produselor pe care le pot găsi acolo. Iar pentru cei care nu au timp să se deplaseze sau nu se află în imediata proximitate a unui magazin Ambient, pe site-ul oficial ambient.ro pot găsi o gama largă și variată de produse, promoții și servicii online. Site-ul este construit intuitiv iar clienții pot găsi ușor ceea ce caută, produsele fiind împărțite în Materiale de construcții, Finisaje, Instalații, Grădinărit, Scule și utilaje, iar pe prima pagina aceștia pot vedea toate ofertele actuale existente.

În prezent Ambient își desfășoară activitatea preponderent în zona Transilvaniei, având magazine în 7 orașe: Baia Mare, București, Brașov, Roman, Sibiu şi Deva. Pentru a răspunde nevoilor locale ale clienților, Ambient catalog a fost împărțit în două reviste. Una deservește orașele din Bistrița, Mediaș, Sibiu și Sighișoara iar a doua revistă este pentru orașele mai mari: Cluj-Napoca, Alba Iulia și Râmnicu Vâlcea.

OFERTA AMBIENT

Assortment

Sub sloganul Casa casei Tale, Ambient dorește să creeze un sentiment de încredere și confort pentru clienții săi pe care îi ajută în proiectele lor, punând la dispoziție o serie de servicii complexe menite să satisfacă nevoile celor mai exigenți clienți. Unul din aceste servicii este Programul Ambient Total pentru Construcții sau Renovări. Creat cu gândul la toate aspectele necesare activității de construcție sau renovare, Ambient pune la dispoziția clientului personal dedicat, discounturi la produse, design 3D, transporturi gratuite și o linie telefonică de suport disponibilă pentru comenzile online. Astfel, clientul poate sta liniștit că proiectului său e în siguranță, pe mâinile unor profesioniști.

Un alt mod prin care magazinul Ambient dovedește că are grijă de client este prin Cardul Bonus Ambient. Cu acest card, cei care fac achiziții din rețeaua magazinelor primesc puncte bonus pe care le pot folosi pentru a cumpăra apoi orice produse din magazinele Ambient. Iar cel mai bun mod prin care clienții sunt puși la curent cu noile oferte Ambient este prin intermediul Catalog Ambient catalogului Ambient.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Grătar
Raft
Masă
Priză
Lavoar
Baterie
Cadă
Duș
Oglindă
Ghiveci
Trafalet
Vopsea
Faianță
Gresie
Tablă
Fereastră
Scară
Coș
Mâner
Parchet

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.