Kimbino
Kimbino

H&M catalog săptămâna viitoare | noi oferte

PUBLICITATE
H&M
PUBLICITATE

Catalog H&M

Informații despre ofertele speciale H&M

3/5
Actual brochure

Simți că ai nevoie de o schimbare și nu știi de unde să începi? Încearcă cu garderoba. Dacă vrei să dai un un aer nou ținutelor tale, îți recomandăm să arunci un ochi peste catalogul H&M. Știi foarte bine că acolo vei găsi cu siguranță ceva nou și interesant, șic sau serios.

Vrei să știi unde ai cel mai apropiat magazin H&M? Intră pe site-ul oficial H&M online Romania hm.com și caută la secțiunea magazine. Cu siguranță vei găsi unul aproape de tine. Iar ofertele din catalogul H&M, te vor convinge că ai făcut cea mai bună alegere, mai ales că aici vei găsi produse pentru toată familia, inclusiv obiecte pentru casă.

Grija pentru mediu a companiei H&M a dus la decizia acestora în 2019 de a înceta să printeze catalogul pe hârtie, însă acesta poate fi găsit online sau pe aplicația pentru mobil App. Catalogul H&M are o frecvență lunară și prezintă cele mai noi piese vestimentare disponibile în magazinele H&M sau în online din perioada 17.06.2024 - 23.06.2024 pe site-ul nostru.

MAGAZINELE H&M

Shop

Istoria primului magazin H&M începe în anul 1947, când Erling Persson, întors după un an petrecut în Statele Unite revine cu ideea înființării unui magazin de haine pentru femei în orașul suedez Vasteras. Acesta urma să se numească Hennes (Al ei) și a avut un succes imediat. În 1968 Erling achiziționează și magazinul de articole de vânătoare și pescuit Mauritz Widforss. Astfel, se adaugă piese de îmbrăcăminte pentru bărbați și copii brandului creat inițial doar pentru femei. Odată cu această schimbare de conținut vine și schimbarea numelui companie care va fi de acum Hennes&Mauritz, urmând în 1974 să devină oficial H&M. Extinderea companiei în Europa și apoi pe alte continente s-a petrecut foarte rapid și o dată cu ea și creșterea numărului de branduri care stau sub trustul H&M.

H&M este o companie de top din domeniul modei, comercializând Haine, pantofi, sport pentru toată familia. Ofertele si reducerile H&M concurează cu cele ale competitorilor Decathlon, Hervis, Bonprix, Pepco, Deichmann, Takko, Intersport, Ecco, Nissa şi Zara, oferind mereu clienților posibilitatea de a ieși câștigători. Cu 5053 de magazine în toată lumea, este unul din cei mai importanți jucători de pe piața modei. H&M a ajuns în România în anul 2011, iar acum poate fi găsit în orașe precum: București, Pitești, Ploiești, Cluj-Napoca, Constanța şi Galați, și online hm.com puteți găsi și programul acestor magazine.

Una din cele mai importante griji ale brandului H&M este și a fost mediul și impactul pe care îl avem asupra lui. Astfel, și-a asumat promisiunea unui proces de fabricație cât mai ecologic și responsabil față de mediu. Puteți citii pe H&M online România mai multe despre politica lor de sustenbilitate.

OFERTA H&M

Assortment

Trustul H&M a strâns de-a lungul timpului mai multe branduri care să acopere nevoile tot mai diverse ale clienților săi. Nume precum COS – piese clasice esențiale, Weekday - denim și stil urban, Monki – linii scandinave urbane, H&M home – accesorii pentru casă, &Other stories - pantofi, genții, accesorii, ARKET – piese esențiale pentru toată familia și Afound - outlet s-au alăturat familiei H&M, completând cu succes o gamă largă de produse pentru orice tip de client.

E destul de ușor să îți dai seama de ce magazinele H&M au avut un succes atât de mare dacă intri pe Kimbino.ro sau dacă le răsfoiești Catalog H&M. Tot ce trebuie să faci e să te convingi singur. 

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Haine, pantofi, sport