Evaluare 3/5

Aproape toată lumea cunoaşte H&M.  Magazinul este unul dintre liderii de pe piaţa românească. Poţi să cumperi aproape orice la preţuri grozave de la H&M . Aceste magazine Bonprix, Decathlon, Deichmann, Ecco, Hervis, Intersport, Mango, Nissa, Takko, Zara te pot surprinde cu preţuri preferate.

Magazinele H&M pot fi  găsite în mai multe oraşe peste tot în România, precum Otopeni, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești, Brașov, Craiova. Nu ai avut noroc găsind ceea ce căutai?Poţi să vizitezi site-ul oficial al magazinului www2.hm.com direct de pe pagina aceasta.  

Pliante printate? Căsuţă poştală plină? Nu trebuie să mai fie la fel! Începe să utilizezi Kimbino cu pliante online de la H&M şi nu vei mai fi limitat. Broşurile online, de exemplu ultima ofertă de la H&M disponibilă online, nu este doar ultimul trend, este un pas semnificativ spre protejarea mediului şi a pădurilor noastre. Vă mulţumim că vă alăturaţi nouă să protejăm mediul.

Să cumperi produse la reducere te poate ajuta să economiseşti mulţi bani. Singurul lucru pe care trebuie să îl ştii este ce produs şi unde este la reducere. Vei afla acest lucru uşor şi rapid datorită broşurilor online.

Nu a fost niciodată mai uşor să ţii evidenţa ultimelor oferte de la H&M. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să te înscrii la newseltter sau să descarci aplicaţia noastră Kimbino. Mulţumită acestui lucru, nu vei rata nici o ofertă specială de la H&M. Al tău Kimbino.