Kimbino
Kimbino

Diego catalog 01.06.2024 | noi oferte

PUBLICITATE
Diego
PUBLICITATE

Catalog Diego

Informații despre ofertele speciale Diego

3/5
Actual brochure

Ai apucat să vezi noul catalog Diego? Dacă nu, poate ar trebui să îl cauți în cutia poștală, sau dacă nu ai un magazin Diego în apropiere, ai putea să cauți varianta de catalog online de pe pagina Kimbino.ro. Nenumărate oferte te așteaptă să le descoperi în fiecare lună, ultimul fiind valabil între 01.06.2024 - 30.06.2024 și dacă nu ne crezi, te poți convinge în pliantul de aici.

Având produse atât pentru uz casnic cât și pentru cel profesional, în catalogul Diego vei găsi o gamă largă de produse cum ar fi: parchet laminat sau din vinyl, iarbă artificială pentru grădina ta, mochete, diverse tipuri de tapet potrivite pentru orice cameră, perdele și nu în ultimul rând, covoare. Iar grija pentru nevoile clientului se transcriu în descrieri clare și specifice ale produselor, pe dimensiuni, culori și prețuri. Toate acestea sunt împărțite în categorii în funcție de tipul de utilizare. Astfel îți va fi mult mai ușor să îți faci o idee despre ce ți s-ar potrivi mai bine.

MAGAZINUL DIEGO

Shop

Apărut inițial în anul 1992, magazinul Diego se ocupa cu comercializarea pardoselilor en-detail. Au început să asigure covoare și mochete la diverse evenimente și expoziții iar în scurt timp, clienții au avut încredere în calitatea serviciilor oferite de ei, drept urmare, au devenit furnizori principali pentru diverși comercianți din provincie. În momentul de față există peste 150 de magazine Diego în 3 țări: România, Slovacia și Ungaria, însumând peste 1000 de angajați. Scopul din spatele acestei dezvoltări stă în dorința ca toți clienții Diego să beneficieze de aceeași calitate și diversitate la același preț, indiferent de țara în care se află, având concurenți nume cum ar fi: IKEA, JYSK, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Praktiker şi Ambient.

Dacă doriți să vizitați un magazin, poate ar trebui să știți că Diego România se află în 33 de orașe, cum ar fi București, Sibiu, Brașov, Cluj-Napoca, Galați şi Satu Mare . Indiferent că aveți nevoie de produse pentru birouri sau pentru Casa si gradina, în magazinele Diego vă veți convinge că promisiunea pe care și-au luat-o de a oferi o gamă de produse de calitate înaltă, este respectată întocmai.

Și pentru a fideliza clienții, în oferta online Diego a pregătit un card de reducere cu care puteți economisi până la 50 % din valoarea totală. Cardul poate fi solicitat de pe site și ridicat ulterior din cel mai apropiat magazin. Catalogul online de produse reduse poate fi găsit la secțiunea specială dedicată posesorilor de card. Însă noi vă invităm să verificați oricum toate ofertele Diego online aici, pentru că veți găsi pe lângă produsele, ofertele și cataloagele Diego și o serie de sfaturi și trucuri care vă pot ajuta în asortarea perdelelor cu covoarele, identificarea celor mai bune accesorii pentru ele, combinații inedite de culori, cardul Diego și date despre toate magazinele Diego și orarele de funcționare.

OFERTA DIEGO

Assortment

Diego reușește să surprindă prin ofertele sale deoarece pregătește colecții de produse sezonale fixe, combinate după ultimele trenduri în materie de amenajări. Un alt motiv de mândrie pentru magazinul Diego este marca de parchet laminat Woodstep – o ofertă crescută cu experiență și orientată către client, deoarece combină calitatea, prețul accesibil și garanția într-un sistem irezistibil. Tulipo este o altă marcă dezvoltată de curând, care cuprinde o ofertă surprinzătoare de covoare pline de culoare, unele croite în stil 3D pentru a da mai multă viață spațiului în care vor fi puse. Pentru toate acestea și multe alte oferte disponibile în magazinele Diego, puteți răsfoi Catalog Diego. Cu siguranță nu veți fi dezamăgiți!

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Covor
Parchet
Mochetă
Bucătărie
Tapet
Perdea
Covoraș de baie
Pardoseală

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE