Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

Catalog Profi 17.07.2024 | Oferte, Revista NOU | azi la

PUBLICITATE
Profi

Oferte Profi

Informații despre ofertele speciale Profi

3/5
Actual brochure

Magazinele din rețeaua Profi pot fi găsite în toate colțurile țării, așa că fiecare catalog Profi nou este așteptat cu nerăbdare de mii de clienți dornici să descopere ceoferte sunt la Profi. Datorită formatului magazinelor sale, revista Profi apare în 3 formate – Profi Standard, Profi City și Profi Loco. De cele mai multe ori, perioada de valabilitate a ofertelorProfi din catalog este de o săptămână, însă există și excepții în care pliantele sunt publicate pentru o perioadă mai lungă. 

De aceea, vă recomandăm să fiți la curent cu ultima revistă Profi aici, apărută în data de 10.07.2024. Luna Iulie este una în care echipa Profi cu siguranță a pregătit oferte atractive care vă vor face cu ochiul.

MAGAZINELE PROFI

Shop

Cu cele peste 1.000 de magazine de diferite dimensiuni deschise în toată țara, Profi este printre cei mai mari retaileri din România. Primul magazin Profi a apărut la Timișoara în anul 2000 și a fost deschis de actualul proprietar al magazinelor Cora. În anul 2009, Profi schimbă proprietarul, cele 67 de magazine fiind cumpărate de fondul polonez de investiții Enterprise Investors, care introduce în anul 2013 formatul Profi City, cu magazine mai mici. Din 2016, rețeaua Profi este deținută de Mid Europa Partners. Astăzi, ofertele Profi pot fi găsite într-un total de trei tipuri de magazine: Standard, City și Loco, ultimul fiind dedicat zonelor care sunt în afara aglomerărilor urbane.

Cei peste 16.000 de angajați Profi acționează cu scopul de a le oferi clienților „Mai ieftin, mai bun, mai aproape”, conform sloganului companiei, în localități de diferite dimensiuni din toată țara, precum București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Constanța şi Oradea. De aceea, milioane de clienți sunt foarte interesați ce oferte sunt la Profi în fiecare zi și consideră că Profi este printre cele mai bune Supermarketuri din țară. Dacă doriți să comparați oferta și prețurile din ultimul catalog Profi cu cele ale concurenței, puteți să studiați și lanțuri precum Carrefour, Kaufland, Lidl, PENNY, Metro, Cora, Mega Image, Selgros, Auchan şi LaDoiPași.

Există numeroase magazine Profi cu program nonstop, iar rata de extindere a Profi este uimitoare. Aceste două motive ar trebui să vă fie suficiente pentru a vizita siteul lor oficial, profi.ro. Este destul de bine pus la punct și puteți oricând afla care sunt cele mai apropiate magazine Profi de casa dvs., ce oferte Profi au mai apărut sau pentru a vedea care sunt avantajele oferite de cardul de fidelitate de la Profi.

OFERTE PROFI

Assortment

La Profi clienții se pot aproviziona cu aproape orice produs de consum – de la alimente și băuturi, la produse de îngrijire sau curățare, mărimea ofertei depinde de dimensiunea magazinului vizitat. În general, însă, un supermarket Profi de dimensiuni standard numără în oferta sa peste 5.000 de produse diferite. Lanțul de magazine se mândrește cu faptul că aprox. 80% din oferta lor este produsă în România. Succesul Profi are o legătură destul de mare și cu faptul că promovează tot mai multe mărci proprii, unul din cinci produse comercializate având sigla Profi pe ambalaj.

Puteți oricând să verificați produsele din revista Profi pe pagina dedicată de pe siteul nostru, Kimbino.ro, pentru a afla ce oferte sunt la Profi, ca în „Catalog Profi ”, cel mai recent catalog Profi.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Lapte
Unt
Brânză
Ulei
Pâine
Cafea
Ciocolată
Salam
Șuncă
Pizza
Vin
Bere
Mere
Portocale
Bomboane
Gin
Paste
Biscuiți
Vodka
Înghețată

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Supermarketuri