Evaluare 3/5

Sunt foarte puţini oameni în România care nu ştiu magazinul Profi.  La urma, datorită popularităţii sale printre clienţi, este unul dintre liderii de pe piaţa românească. Profi îţi oferă tot ce ai nevoie, la preţuri grozave! Aruncă o privire la ofertele altor magazine Auchan, Billa, Carrefour, CBA, Cora, Kaufland, LaDoiPași, Lidl, Mega Image, Metro! Ei sunt principalii competitori ai Profi.  

Încă eziţi de unde să îţi faci cumpărăturile? Magazinele Profi pot fi găsite în mai multe oraşe precum Timișoara. Site-ul nu îţi oferă tot ce căutati? Ne pare rău pentru asta. Dar nimic nu este pierdut. Ne concentrăm în principiu pe broşuri, dar dacă cauţi ceva mai obişnuit, încearcă să răsfoieşti site-ul oficial al magazinului www.profi.ro.

Pliante printate? Căsuţă poştală plină? Nu trebuie să mai fie la fel! Începe să utilizezi Kimbino cu pliante online de la Profi şi nu vei mai fi limitat. Protecţia mediului nu este doar un clişeu. De aceea suntem încântaţi că răsfoieşti ultima ofertă de la Profi online şi nu în versiunea printată. Mulţi copaci vor fi astfel salvaţi. Şi asta nu e tot!

Cum să începi să economiseşti? Datorită preţurilor reduse.

Este dificil să nu pierzi cele mai bune oferte de laProfi când trebuie să mergi la servici şi să te ocupi de familia ta? Incearcă ceva diferit: Abonează-te la neesletter sau descarcă aplicaţia KimbinoKimbino. În acest fel, te vei asigura că vei ţine bine evidenţa ofertelor de la Profi.