Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

evoMag catalog 01.07.2024 | noi oferte

PUBLICITATE
evoMag
PUBLICITATE
evoMag
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog evoMag

EVOMAG CATALOG

3/5
Actual brochure

Ca și majoritatea marilor comercianți de electronice și electrocasnice din România, Evomag acordă o atenție deosebită materialelor sale promoționale. În consecință, nu este de mirare că putem găsi în Evomag catalog, pe aproape tot parcursul anului, diverse promoții și oferte speciale. Perioada cea mai activă din acest punct de vedere este înainte de Black Friday, atunci când Evomag online scoate tot ce are mai bun pe piață. Găsim atunci la Evomag oferte vânate cu săptămâni înainte de inaugurarea oficială a perioadei Black Friday.

Atunci când căutăm într-un catalog Evomag cele mai recente oferte și promoții este bine reținem că magazinul Evomag este în primul rând online, așa că și perioadele în care puteți să profitați de ofertele Evomag sunt determinate. Putem observa acest lucru și aici, unde găsiți cel mai recent catalog Evomag, valabil pe perioada de luni 01.07.2024.

MAGAZIN EVOMAG

Shop

În categoria Electronice, Evomag este un nume care și-a câștigat faima în timp, compania fiind înființată în anul 2005. Atunci când ne gândim la magazinul Evomag, dacă suntem cunoscători ai domeniului, cu siguranță ne amintim de proprietarul și directorul general Mihai Pătrașcu. Pentru cei care doresc să testeze produsele din Evomag catalog există opțiunea să viziteze Showroomul Bucharest, deschis cea mai mare parte a zilei. Totuși, înainte să vă aventurați până acolo recomandăm să consultați orarul aici, pe siteul oficial evomag.ro.

Găsim pe siteul oficial Evomag online numeroase facilități și caracteristici prezente și la magazinele de electronice concurente, precum Altex, Flanco, Media Galaxy, Domo, Emag, Clickshop, Cel şi Orange. Merită totuși să menționăm câteva dintre acestea, care s-ar putea să vă convingă că produsele din cel mai recent catalog Evomag sunt cea mai bună opțiune: notificări prin SMS, prin e-mail, stocuri online, timp și costuri exacte de livrare.

EVOMAG OFERTE

Assortment

Sunt puține produse pe care nu le putem găsi pe Evomag online, iar aici nu ne referim doar la electronice și electrocasnice. Putem găsi pe site și în cataloagele Evomag categorii de produse precum software, rețelistică, auto, asigurări, îngrijire personală, sport, fitness, mama și copilul, deco și bricolaj etc.

Vă invităm să consultați aici cel mai recent apărut Catalog evoMag. Cine știe ce produs vă va face cu ochiul!

DESPRE KIMBINO

Kimbino App

Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață!

Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino.

Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.

PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Monitor
Purificator De Aer
Espressor
Laptop
Trotinetă electrică

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Electronice