Evaluare 3/5

Catalog nou – previzualizare al pliantului de la evoMag valabil de la 08.01.2019
Catalog nou – previzualizare al pliantului de la evoMag valabil de la 28.12.2018
Catalog nou – previzualizare al pliantului de la evoMag valabil de la 06.12.2018
Probabil toţi clienţii români sunt familiari cu magazinul evoMag. Datorită gamei large de produse, are una dintre cele mai puternice poziţii pe piaţa română. evoMag îţi oferă tot ce ai nevoie, la preţuri grozave! Magazinul evoMag  vine de obicei cu noi oferte. Ultima ofertă valabilă de la 15.07.2019 poate fi găsită aici. În alte magazine, ai putea găsi aceleaşi produse la un preţ mai bun. Încearcă să începi de aici: Altex, Cel, Domo, Emag, Flanco, Germanos, Internity, Media Galaxy, PC Garage.

Dacă nu ai reuşit să găseşti ceea ce căutai, vizitează websitul oficial al magazinului www.evomag.ro unde este prezentată întreaga lor ofertă.

Uită de broşurile printate, nu te vor mai deranja. Acum poţi accesa cu uşurinţă ultima ofertă online de la evoMag la Kimbino. Protecţia mediului este prioritatea noastră. De aceea sunt extrem de încântaţi că preferi broşurile de la evoMag în forma lor online decât printate.

Cum să începi să economiseşti? Datorită preţurilor reduse.

Este dificil să nu pierzi cele mai bune oferte de laevoMag când trebuie să mergi la servici şi să te ocupi de familia ta? Incearcă ceva diferit: Abonează-te la neesletter sau descarcă aplicaţia KimbinoKimbino. În acest fel, te vei asigura că vei ţine bine evidenţa ofertelor de la evoMag.