Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE
Decathlon
3/5

Decathlon oferte Aprilie

Catalog Decathlon

Informații despre ofertele speciale Decathlon

3/5
Actual brochure

Indiferent că sportul este a doua pasiune pentru tine sau ești doar la începutul acestui nou stil de viață, Decathlon va fi cu siguranța parte din experiența ta de acum încolo. Nu ai cum să practici vreun sport și să nu fi intrat vreodată în vreun magazine Decathlon. Și asta pentru că aici vei găsi absolut toate produsele de care ai nevoie, începând de la îmbrăcăminte, la articole sportive și accesorii la prețuri imbatabile, dar mai ales servicii care te ajută să practici sporturile alese în siguranță, responsabil și pe termen lung. Dacă vrei să vezi care sunt ultimele oferte Decathlon România, aruncă un ochi peste ultimul catalog aici, începând cu data de 01.04.2024, și pregătește-te să începi o nouă zi dedicate stării tale de bine prin practicarea sportului tău preferat.

Magazinul Decathlon

Shop

Marca Dechatlon a luat naștere în Lille, Franța în 1976, atunci când un grup de prieteni s-au întâlnit și au decis că e nevoie de un loc care să ofere produse sportive mai bune, mai variate și mai accesibile. Astfel, Michel Leclercq a deschis primul magazin Decathlon. Având acum peste 1600 de magazine în 57 de țări, brand-ul este în momentul de față cel mai mare nume din domeniul produselor sportive.

Magazinul Decathlon este mai mult decât un simplu spațiu de achiziție. Este o experiența în sine. Și asta pentru că în interiorul lor poți interacționa direct cu produsele, poți să le încerci, să lași copiii să se joace, adulții pot verifica dacă ceea ce vor să își cumpere li se potrivește, au parte de consiliere din partea personalului și au inclusiv un punct de service în care își pot prelungi viața produselor achiziționate. Toate aceste servicii dovedesc interesul companiei de a oferi servicii sustenabile și calitative. Iar prețurile și ofertele Decathlon lasă competitorii din domeniul Haine, pantofi, sport, cum ar fi Hervis, Bonprix, Pepco, Deichmann, Takko, Intersport, Ecco, H&M, Nissa şi Zara, mult în urmă.  E greu să găsești un loc care să acopere toate nevoile unei persoane active, de la cele mai mici detalii și aspect cum ar fi batoane și băuturi energetice la echipamente complete pentru orice fel de sport. Decathlon România are în momentul de față magazine în 27 de orașe ale țării printre care mentionam: București, Constanța, Focșani, Iași, Piatra Neamț şi Sibiu

Decathlon Online nu este cu nimic mai prejos, site-ul decathlon.ro fiind construit în așa fel încât oferă vizitatorilor toate informațiile de care au nevoie într-un singur loc. De exemplu, în cazul în care vrei să te apuci de un sport anume, tot ce trebuie să faci e să cauți în secțiunea de sporturi și aici vei găsi o listă lungă de unde poți alege ceea ce crezi că ți s-ar potrivi sau îți dorești să încerci. De la sporturi de Iarna cum ar fi schi, snowboard, sanie, hochei, patinaj la cele de vară de tipul trekkingului, drumeții, escaladă, sporturi de apă – cayac, cannyoning snorkeling, de la cele indoor de tipul fitness, box, judo, aikido, balet, yoga la cele exterioare – echitație, vânătoare, ciclism, fotbal, tenis și multe altele de care e posibil să nici nu fi auzit până acum, la Decathlon online le găsești pe toate.

Pe lângă toate acestea, aici vei găsi și secțiunea de coaching unde se află o serie de recomandări și sfaturi pentru a putea practica sportul într-un mod corect și sănătos, venind cu numeroase ponturi și exerciții pentru îmbunătățirea relației pe care o ai cu partea sportivă din tine. Și dacă ai nevoie să îți urmărești progresul, acum e foarte ușor să o faci cu aplicatia dezvoltată de companie pe care o poți instala ușor pe telefon și care iți urmărește activitatea pentru a te ține motivat.

Oferta Decathlon

Assortment

Așa cum vei descoperi curând, oferta Decathlon România este probabil surprinzătoare datorită prețurilor accesibile pentru orice buzunar. Însă nu lasă acest aspect să te facă să te îndoiești de calitatea produselor. Decathlon are propriile designuri, producție logistică și distribuție, iar acest lucru se reflectă în raportul excelent preț-calitate pe care clienții îl văd la stand. Dintre cele 41 de mărci proprii, menționăm cele mai cunoscute: Wedze, Kalenji, Domyos, Forclaz, Btwin, Artengo. Fiecare marcă este concepută cu gândul la un sport anume, astfel încât devine mai ușor să identifici un produs atunci când vrei să te apuci de un sport anume. Dacă vrei să vezi mai multe din serviciile din portofoliul Decathlon România, tot ce trebuie să faci e să răsfoiești ultimul catalog Oferta sezonieră, să intri pe Decathlon online pe pagina decathlon.ro sau să mergi la unul din magazinele din apropiere. Cu siguranță nu vei fi dezamăgit.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Haine, pantofi, sport

Căutare
Kimbino
Decathlon

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.