Kimbino
Kimbino

Flanco catalog 19.06.2024 | noi oferte

PUBLICITATE
Flanco
PUBLICITATE

Catalog Flanco

FLANCO CATALOG

3/5
Actual brochure

Printre comercianții de electrocasnice, Flanco este unul dintre cele mai cunoscute nume. Putem accesa Flanco online, dar găsim la Flanco oferte și dacă mergem în magazinele sale fizice. Poate că și de aceea, aproape că nu există perioadă a anului în care compania să nu-și surprindă clienții cu un catalog Flanco bine pus la punct și doldora de reduceri. Flanco online este cu siguranță o opțiune excelentă pentru vânătorii de promoții.

Ca și în cazul tuturor celorlalți mari jucători de pe piață, de Black Friday cu siguranță vom găsi un catalog Flanco dedicat. Pentru a vedea care este cel mai recent catalog Flanco apărut, intrați aici, unde găsiți reduceri Flanco disponibile în perioada 13.06.2024 - 19.06.2024.

MAGAZIN FLANCO

Shop

V-ați întrebat vreodată de unde vine numele Flanco? Este vorba despre acronimele fondatorului companiei, pe numele său Florin Andronescu, ultimele două litere fiind prescurtarea de la Company – cu alte cuvinte, Florin Andronescu Company. Pe atunci, în 1994, Flanco online nici măcar nu exista, iar între timp au avut loc numeroase evenimente în viața companiei, printre care și schimbări succesive ale acționariatului.

Astăzi, găsim oferte Flanco în peste o sută de magazine fizice din numeroase orașe precum București, Iași, Piatra Neamț, Timișoara, Râmnicu Vâlcea şi Baia Mare. În categoria Electronice, Flanco este una dintre mărcile cele mai recognoscibile, milioane de familii din țară numărându-se de-a lungul deceniilor printre clienții companiei. Aceștia pot apela azi nonstop la Flanco online, dar și la cele peste 100 de magazine din toata țara, programul lor variind, motiv pentru care cel mai bine este să verificați orarul exact pe siteul oficial flanco.ro prin
intermediul localizatorului de magazine. Pentru cei care sunt în căutarea unui job, o opțiune bună s-ar putea să fie să intre pe siteul oficial la pagina dedicată, cea de Cariere.

Dacă doriți să consultați și alte opțiuni sau prețuri la produse, vă recomandăm să vizitați paginile dedicate celorlalți jucători din domeniu, precum Altex, Media Galaxy, Domo, Emag, Clickshop, Cel, evoMag şi Orange.

OFERTE FLANCO

Assortment

Flanco este cunoscut mai ales pentru produsele din categoriile electronice și electrocasnice, dar asta nu înseamnă că nu puteți găsi pe Flanco online sau în magazinele Flanco și alte produse – de exemplu, de îngrijire personală, auto-moto, casă și grădină, sport și activități în aer liber sau jucării și articole pentru copii.

Înainte de a lua o decizie, însă, vă recomandăm să consultați neapărat cele mai recente reduceri Flanco în Catalog Flanco, pe care îl găsiți aici.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App

Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață!

Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino.

Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.

PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Electronice