Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

Hornbach catalog 22.04.2024 | noi oferte

PUBLICITATE
Hornbach

Catalog Hornbach

Informații despre ofertele speciale Hornbach

3/5
Actual brochure

Care este cel mai bun moment să te apuci de lucru? E simplu: Acum. Și dacă ai nevoie de ajutor pentru a porni, cel mai bun sfat pe care vi-l putem da e să consulți catalogul Hornbach de aici. Sunt puține lucruri pe care ai putea să nu le găsești la HornBach. E și de înțeles, fiind unul din primele magazine din categoria sa din Europa, a reușit de-a lungul timpului să se dezvolte suficient încât să poată intui cu precizie nevoile celui mai pretențios client. Tocmai de aceea, îți propunem să urmărești cu atenție ofertele imbatabile pe care le poți găsi în catalogul Hornbach, începând cu 22.04.2024. Cu siguranță gama largă de produse și servicii Hornbach te vor convinge că dacă îți dorești și ai cu ce, Mereu gasesti cate ceva de facut. 

Și pentru a se asigura că ajunge către toți clienții săi, indiferent unde se află, Hornbach își pune la dispoziție catalogul online, pe site-ul hornbach.ro. Pe lângă toate acestea, există și varianta de a va instala aplicația pentru mobil pe care o puteți găsi aici, pentru a fi siguri că nu ratați nici o ofertă!

MAGAZINELE HORNBACH

Shop

Primul magazin Hornbach în formatul în care îl găsim acum, a apărut în anul 1968 în Bornheim, Germania, deși afacerea a pornit timid cu trei generații în urmă, în anul 1877, ca un atelier meșteșugăresc. Combinația unui magazin pentru Casa si gradina care conține materiale de construcție și grădinărit nu mai fusese până atunci în Europa. Și poate aceasta a fost cheia succesului brandului Hornbach. În momentul de față compania are 158 de magazine Hornbach în 9 țari din Europa printre care și România. Deși are o competiție destul de serioasă cum ar fi brandurile IKEA, JYSK, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Dedeman, Leroy Merlin, Praktiker, Ambient şi Mathaus, Hornbach a reușit să se mențină în top 10 printre competitorii din branșă. În România, compania a deschis primul magazin în 2007 iar în momentul de față, poate fi găsit în orașe cum ar fi: București, Timișoara, Brașov, Cluj-Napoca, Sibiu şi Domneşti.

În cazul în care nu ai un magazin în apropiere, dacă vei intra pe Hornach online vei înțelege de ce nici măcar distanța nu va mai putea să fie un impediment pentru proiectele tale.  Ofertele Hornbach merg mai departe de gama lor largă de produse și se extind cu servicii impecabile croite după nevoile clienților. Acum aceștia pot să rezerve produse care să le fie livrate la domiciliu, fie cu camionul sau pe palet, au parte de servicii de la profesionisti care vor fi acolo să îi sfătuiască pe cei care nu au suficiente cunoștințe în domeniu, servicii de montaj, debitare, înrămări sau mixare vopsele. Iar pentru cei care au de cumpărat cantități mai mari, s-a pus la dispoziție serviciul de Drive-in care permite intrarea cu mașina aproape de raft.

Dacă vreți să aflați mai multe despre serviciile lor, puteți intra pe site hornbach.ro, și tot acolo veți găsi și catalogul Hornbach Iulie 2024 pentru a vedea ultimele oferte.

OFERTA HORNBACH

Assortment

Hornbach vine în întâmpinarea clienților săi cu o gamă extrem de largă de produse de calitate germană cum ar fi: produse pentru construcții și obiecte sanitare, pardoseli, geamuri, decorațiuni, produse pentru grădină, sisteme de încălzire, electrice, scule și chiar o gamă diversificată de produse pentru animale și acvaristică.

Încă din 1987 Hornbach și-a dezvoltat propria gamă de vopsele lavabile cum ar fi Selection - o gamă premium sau StyleColor, pensule și trafalete sau Roxolid - benzi adezive.

Și dacă asta nu este suficient, Oferta Hornbach are și garanția prețului cel mai mic! Astfel, dacă găsești prețuri mai mici la competitori, Hornbach oferă același preț indicat de client, plus o reducere de 10%.

Ai astfel toate motivele să răsfoiești catalogul Hornbach catalog - Grădină atât online, pe hârtie sau pe aplicația lor. 

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Grătar
Masă
Covor
Hamac
Piscină
Bucătărie
Farfurie
Țeavă

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE