Evaluare 3/5

Catalog nou - Iunie 2019 – previzualizare al pliantului de la Hornbach valabil de la 04.06.2019
Catalog nou - Mai 2019 – previzualizare al pliantului de la Hornbach valabil de la 07.05.2019
Catalog – previzualizare al pliantului de la Hornbach valabil de la 09.04.2019
Aproape toată lumea cunoaşte Hornbach.  Magazinul este unul dintre liderii de pe piaţa românească. Datorită varietăţii de produse de la Hornbach şi preţurilor grozave, poţi să cumperi aproape orice ai nevoie. O nouă ofertă de la Hornbach  îi pregăteşte pe cumpărători.Oferta actuală de la 02.07.2019 poate fi găsită aici. Aceste magazine Ambient, BauMax, Black Red White, Brico Depot, Dedeman, Diego, Elvila, IKEA, JYSK, Kika te pot surprinde cu preţuri preferate.

Dacă nu ştii care magazin Hornbach este cel mai apropiat de tine, poţi să încerci acesta Bragadiru, Ghimbav, Otopeni, Popești-Leordeni, Sibiu. Site-urile oficiale sunt aici pentru a informa clientul despre magazin şi gama de produse. Aşa că dacă nu ai găsit pe site-ul nostru ceea ce căutai, poţi să vizitezi site-ul oficial al magazinului www.hornbach.ro.

Nu e nevoie să îl aştepţi pe poştaş distribunind pliantele de la Hornbach. Poţi să le verifici online pe Kimbino oricând doreşti. Protecţia mediului este prioritatea noastră. De aceea sunt extrem de încântaţi că preferi broşurile de la Hornbach în forma lor online decât printate.

Cum să începi să economiseşti? Datorită preţurilor reduse.

Nu pierde nici una dintre ofertele speciale de la Hornbach. Înscriete la newsletterul nostru sau descarcă aplicaţia noastră Kimbino. Vei avea o prezentare generală a ultimelor oferte de la Hornbach. Al tău Kimbino.