Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

Lady’s catalog 12.04.2024 | noi oferte

PUBLICITATE
Lady’s

Catalog Lady’s

CATALOG LADY’S

3/5
Actual brochure

Pentru clienții acestui comerciant online de cosmetice, unul dintre cei mai mari din România, fiecare nou catalog Lady’s este un nou motiv de bucurie. Cu o apariție lunară, și catalogul Lady’s din Iulie se mândrește cu produse de calitate de la producători din toată lumea, la prețuri foarte bune. Putem găsi căutând pe Lady’s online oferte dintre cele mai diverse pentru o gamă largă de produse cosmetice. Clienții loiali care răsfoiesc un catalog Lady’s din 2024 cu siguranță vor observa evoluția acestui magazin online, atât la nivel de design al catalogului, cât și al gamei de produse promovate.
Puteți să descoperiți mai multe informații despre gama actuală de produse și condițiile de înscriere pentru a primi de la Lady’s oferte online aici, unde găsiți Catalog Lady’s, valabil începând cu 12.04.2024.

MAGAZINUL LADY’S

Shop

Chiar dacă nu există un magazin oficial unde puteți testa produsele din ultimul catalog Lady’s, nu înseamnă că este complicat să profitați de ultimele oferte Lady’s. Online, acestea sunt disponibile permanent pentru comandă, livrarea prin curier fiind gratuită dacă valoarea acestora depășește o sumă accesibilă. Pentru fanii Lady’s, Iulie aduce noi modalități prin care aceștia se pot îngriji cu produse cosmetice de calitate, și nu numai. De asemenea, pentru cei interesați să-și mărească câștigurile lunare în 2024, catalogul Lady’s aduce o metodă simplă: înscrierea ca reprezentant de vânzări al companiei.

Cele peste 1800 de produse diferite și sutele de produse noi lansate an de an pot fi folosite atât pentru uzul personal sau al familiei, cât și pentru a fi oferite prietenilor și cunoscuților interesați. Un alt avantaj este posibilitatea de a achiziționa sau primi gratuit prin intermediul catalogului Lady’s numeroase seturi de testere cu ajutorul cărora clienții noi se pot convinge de calitatea produselor. Conform sloganului magazinului – „Descoperim frumusețea împreună, procesul de cumpărare se bazează foarte mult pe descoperirea și explorarea alături de cineva cunoscut a ofertelor Lady’s online de pe siteul oficial ladys.ro. Acest sistem nu este unic în categoria Farmaceutice, cosmetice, dar este mai rar, așa că Lady’s poate oferi prețuri mai competitive decât o mare parte dintre concurenții săi, precum Avon, Oriflame, DM drogeriemarkt, Sensiblu, Douglas, Life Care, Marionnaud, Notino, Sephora şi Dr.Max.

OFERTE ONLINE LADY’S

Assortment

Foarte mulți dintre clienții Lady’s s-au obișnuit deja să-și efectueze aproape toate cumpărăturile pentru îngrijire personală de la acest magazin: săpun, cremă pentru mâini sau terapeutică, șampon, vopsea păr, accesorii pentru epilare, manichiură, pedichiură etc. În plus, putem găsi parfumuri și deodorante pentru femei și bărbați,  cosmetice și produse de make-up, dar și remedii naturiste precum suplimentele nutritive. În mod surprinzător poate pentru unii, puteși găsi într-un catalog Lady’s inclusiv ceasuri, bijuterii, portofele sau decorațiuni interne. 

După cum puteți vedea, Lady’s este un brand care, chiar dacă nu are foarte mulți ani pe piață comparativ cu altele, a reușit să construiască o clientelă de peste 150.00 de persoane, din care o mare parte au răsfoit deja cu interes aici ultimul catalog Lady’s apărut – „Catalog Lady’s”, ceea ce vă invităm și pe dvs. să faceți!

DESPRE KIMBINO

Kimbino App

Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață!
Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino.
Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.

PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Cutie
Parfum
Apă de toaletă
Machiaj
Concealer
Pudră
Blush
Iluminator
Perie
Burete
Mascara
Creion de ochi
Gene false
Ruj
Luciu de buze
Lac de unghii
Șampon
Balsam
Balsam de păr
Cremă

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Farmaceutice, cosmetice