Evaluare 3/5

Catalog – previzualizare al pliantului de la Lady’s valabil de la 13.06.2019
Catalog nou NR.5 2019 – previzualizare al pliantului de la Lady’s valabil de la 08.05.2019
Catalog nou NR.4 2019 – previzualizare al pliantului de la Lady’s valabil de la 03.04.2019
Lady’s este unul dintre cele mai populare magazine în rândul clienţilor români. Mulţumită acestui lucru, este unul dintre cele mai de succese magazine de pe piaţa română. Gama de produse de la Lady’s este aşa de răspândită că poţi să cumperi aproape orice ai nevoie. Şi preţurile te vor atrage.

Site-ul nu îţi oferă tot ce căutati? Ne pare rău pentru asta. Dar nimic nu este pierdut. Ne concentrăm în principiu pe broşuri, dar dacă cauţi ceva mai obişnuit, încearcă să răsfoieşti site-ul oficial al magazinului ladys.ro.

Uită de pliante printate şi căsuţe poştale pline. Foloseşte pliantele online din Kimbino unde ultima ofertă de la Lady’s este mereu disponibilă când eşti şi tu. Este minunat că te uiţi după cele mai noi oferte de la Lady’s online şi vei contribui la îmbunătăţirea calităţii mediului.  

Acum este uşor să economiseşti prin a face cumpăraturi!

Nu a fost niciodată mai uşor să ţii evidenţa ultimelor oferte de la Lady’s. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să te înscrii la newseltter sau să descarci aplicaţia noastră Kimbino. Mulţumită acestui lucru, nu vei rata nici o ofertă specială de la Lady’s. Al tău Kimbino.