Evaluare 3.5/5

Catalog – previzualizare al pliantului de la JYSK valabil de la 04.07.2019
Catalog nou – previzualizare al pliantului de la JYSK valabil de la 27.06.2019
Toată lumea a auzit despre JYSK .  Este unul dintre cele mai de success magazin de pe piaţa românească. JYSK îţi oferă tot ce ai nevoie, la preţuri grozave! Pentru comparaţie,încearcă să arunci o privire la ofertele acestor magazine Ambient, BauMax, Black Red White, Brico Depot, Dedeman, Diego, Elvila, Hornbach, IKEA, Kika.

Încă eziţi de unde să îţi faci cumpărăturile? Magazinele JYSK pot fi găsite în mai multe oraşe precum Chitila, Brașov, Oradea, Arad, Brăila, Craiova. Nu ai găsit ce căutai pe websitul nostru? Încearcă webistul oficial al magazinului jysk.ro.

În primul rând – nu există deşeuri. În plus, broşurile sunt aranjate clar.În plus, cu Kimbino poţi să le accesezi online oriunde îţi iei telefonul. Deci va fi la dispoziţia ta oriunde! Acesta este cel mai mare avantaj al broşurilor online cu ultima ofertă de la JYSK. Broşurile online, de exemplu ultima ofertă de la JYSK disponibilă online, nu este doar ultimul trend, este un pas semnificativ spre protejarea mediului şi a pădurilor noastre. Vă mulţumim că vă alăturaţi nouă să protejăm mediul.

Să economiseşti în timp ce faci cumpărături nu a fost niciodată mai uşor.

Oferta specială de la JYSK  este atât de favorabilă că te ajută să economiseşti mulţi bani. Şi ce ar trebui să faci să nu ratezi nici o ofertă specială de la JYSK? Este uşor: abonează-te la newsletterul nostru sau descarcă aplicaţia noastră Kimbino.