Evaluare 3/5

Catalog Bilingv – previzualizare al pliantului de la Dedeman valabil de la 20.06.2019
Catalog General – previzualizare al pliantului de la Dedeman valabil de la 20.06.2019
Catalog Bilingv – previzualizare al pliantului de la Dedeman valabil de la 23.05.2019
Toată lumea a auzit despre Dedeman .  Este unul dintre cele mai de success magazin de pe piaţa românească. Gama de produse de la Dedeman este aşa de răspândită că poţi să cumperi aproape orice ai nevoie. Şi preţurile te vor atrage. Aruncă o privire la ofertele altor magazine Ambient, BauMax, Black Red White, Brico Depot, Diego, Elvila, Hornbach, IKEA, JYSK, Kika! Ei sunt principalii competitori ai Dedeman.  

În multe oraşe româneşti, poţi să îţi faci cumpărăturile în Dedeman. Unde mai exact? De exemplu Bucareșt, Bacău, Constanța, Iași, Piatra Neamț, Timișoara. Site-ul nu îţi oferă tot ce căutati? Ne pare rău pentru asta. Dar nimic nu este pierdut. Ne concentrăm în principiu pe broşuri, dar dacă cauţi ceva mai obişnuit, încearcă să răsfoieşti site-ul oficial al magazinului www.dedeman.ro.

Broşurile printate sunt un lucru al trecutului. Era prietenoasă cu mediul şi a broşurilor online mai practice prezentând ultima ofertă de la Dedeman a sosit cu Kimbino. Broşurile printate sunt deopotrivă dăunătoare şi incomode. De aceea apreciem că cercetezi ultima ofertă de la Dedeman online.

Nu crezi că este uşor să economiseşti făcând cumpărături? Vino şi vei vedea.

Nu a fost niciodată mai uşor să ţii evidenţa ultimelor oferte de la Dedeman. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să te înscrii la newseltter sau să descarci aplicaţia noastră Kimbino. Mulţumită acestui lucru, nu vei rata nici o ofertă specială de la Dedeman. Al tău Kimbino.