Kimbino
Kimbino

Catalog Dedeman online (01.06. - 30.06.) - Ofertele, revista

PUBLICITATE
Dedeman
PUBLICITATE

Catalog Dedeman

Informații despre ofertele speciale Dedeman

3/5
Actual brochure

E greu să intri în oricare din magazinele Dedeman și să ieși de acolo cu mâinile goale. Și tot la fel de tentant este și dacă răsfoiești un catalog Dedeman, mai ales când vezi toate ofertele prezentate. Sunt puține lucruri de care ai putea avea nevoie și pe care să nu le găsești în magazinele Dedeman. Și asta, pentru că acestea au fost construite cu gândul la nevoile zilnice ale clienților din toate domeniile.

Sub sloganul , catalogul Dedeman dovedește că este partenerul ideal în identificarea celor mai bune oferte și soluții pentru toată lumea. Și este destul de ușor de dovedit acest lucru. Tot ce trebuie să faci e să urmărești catalogul aici și să te convingi de acest lucru. Dedeman se preocupă de nevoile clienților săi și oferă lunar produse dintr-o gamă foarte largă și variată, ultimul catalog disponibil fiind valabil în perioada 01.06.2024 - 30.06.2024.

MAGAZINUL DEDEMAN

Shop

Dedeman este un nume care aproape că nu are nevoie de prezentare. În momentul de față este lider în România la categoria bricolaj și materiale de construcții pentru Casa si gradina. Fondată în 1992 de către frații Adrian și Dragoș Pavăl, afacerea a pornit inițial ca un magazin mixt, într-un spațiu de 16 mp din Bacău. Doi ani mai târziu magazinul avea 11 angajați, din 2002 crescuse numărul la 245 iar în momentul de față Dedeman are peste 11000 de angajați în 51 de magazine în toată România, dintre care, putem număra Bistrita, Satu Mare, Buzău, Târgoviște, Oradea şi Arad.

În 2010 a devenit lider pe piața din România, lăsând în urmă concurenți precum IKEA, JYSK, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Hornbach, Leroy Merlin, Praktiker, Ambient şi Mathaus, iar în 2015 s-a remarcat ca fiind al 4-lea cel mai mare nume pe partea de bricolaj din Europa Centrala și de Est. Acest lucru a fost posibil deoarece valorile precum: seriozitate, perseverență, ambiția, onestitate, hărnicia și implicarea au stat mereu la baza dezvoltării magazinelor Dedeman.

Însă acest succes nu i-a făcut pe fondatori să uite de responsabilitatea socială pe care o au. Astfel au dezvoltat mai multe Planuri de bine prin care ei și-au asumat să contribuie la dezvoltarea și îmbunătățirea societății prin investiții punctuale în Educație, Sport, Cultură, Comunitate și nu în ultimul rând, Mediu.

Este ușor de înțeles de ce numele Dedeman este automat asociat cu ideea de profesionalism și seriozitate. Un alt lucru prin care Dedeman își respectă promisiunea de a fi , este ajutorul pe care îl oferă clienților în proiectarea viitoarelor planuri de amenajare prin secțiunea de Ghiduri, prin Stiluri de amenajare și proiectare 3D care fac parte din gama de servicii pe care le puteți găsi online pe site-ul dedeman.ro.

OFERTA DEDEMAN

Assortment

În momentul de față oferta Dedeman cuprinde peste 45000 de repere provenind în mare parte de la producătorii naționali (84%) iar restul din importuri.

De la articole de construcții, grădinărit sau decorat, accesorii și electrocasnice, obiecte sanitare sau chiar mâncare pentru animale, în magazinele Dedeman vei găsi câte o soluție pentru orice întrebare ai avea referitoare la viitoarele tale planuri. Pe lângă acestea, personalul dedicat va fi mereu acolo pregătit să îți ofere cele mai bune sfaturi în domeniu iar serviciile disponibile te vor ajuta să-ți dai la o parte orice îngrijorare legată de cum te vei descurca. Iar dacă banii sunt o problemă, poți să stai liniștit, pentru că aici vei găsi soluții de creditare pentru fiecare buzunar.

Acestea oferte și produse pot fi găsite și comandate atât online de pe dedeman.ro cât și din catalogul lunar de Catalog Dedeman. Însă cel mai ușor ar fi să vizitați magazinele Dedeman pentru a vă convinge că aici puteți găsi tot ce aveți nevoie, și chiar mai mult!

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Oglindă
Cort
Vopsea
Gresie
Fereastră
Parchet
Amorsă
Ușă

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE