Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

Life Care catalog 02.07.2024 | noi oferte

PUBLICITATE
Life Care

Catalog Life Care

Informații despre ofertele speciale Life Care

3/5
Actual brochure

La fiecare aprox. 6 săptămâni, zeci de mii de români așteaptă cu nerăbdare apariția celui mai recent Life Care catalog. Dacă suntem în căutarea celor mai recente Life Care - promoții, atunci locul cel mai potrivit pentru a le găsi este catalog Life Care Iulie 2024

Sub denumirea de „Life Care catalog - Jurnalul Fericirii Iulie/August”, catalogul Life Care promovează o întreagă filosofie în jurul conceptului de Fericire. Găsim în oferta companiei de vânzări directe Life Care promoții pentru toate buzunarele care dovedesc faptul că Bio și Natural nu trebuie să însemne exorbitant de scump. Dacă vom studia conținutul ultimului catalog Life Care Iulie 2024, s-ar putea să observăm că promovarea produselor este efectuată într-un mod neconvențional, prin ambasadori, persoane publice, dar și cei mai performanți vânzători ai companiei. Găsiți aici cel mai recent Life Care catalog, valabil în perioada 02.07.2024 - 22.08.2024.

DISTRIBUȚIA LIFE CARE

Shop

Life Care este o companie românească născută în anul 2005 în Timișoara în jurul conceptului de BIO, o idee care pe atunci era înaintea vremurilor sale. Prin perseverența și atitudinea vizionară a inițiatorilor și patronilor afacerii, Life Care reușește să crească, după doar 2 ani luând naștere primele mărci Life Care: Kräuter, BioHAUS, Life Impulse sau LifeGlam. Sub sloganul Happy Every Day, compania a crescut constant, nu doar în România, ci și internațional, iar astăzi Life Care este cea mai mare companie de vânzări directe de origine românească, cu vânzări totale de 100 milioane de euro și zeci de mii de distribuitori.

În categoria Farmaceutice, cosmetice, putem găsi la Life Care promoții semnificative, mai ales pentru cei care aleg să devină parteneri. Sunt șanse foarte mari să găsim un partener în fiecare oraș din țară, însă nimic nu vă oprește să testați online ce găsiți în catalog Life Care Iulie 2024, prin plasarea comenzii pe siteul oficial al companiei, life-care.com. Ceea ce diferențiază Life Care de alte companii din domeniu este orientarea către produse BIO, însă astăzi acest trend este aproape omniprezent într-o măsură mai mare sau mai mică la concurenții Life Care, printre care: Avon, Lady’s, Oriflame, DM drogeriemarkt, Sensiblu, Douglas, Marionnaud, Notino, Sephora şi Dr.Max.

LIFE CARE PROMOȚII

Assortment

Citind cel mai recent catalog Life Care Iulie 2024, s-ar putea să nu vă dați seama care este oferta completă a companiei. Produsele Life Care sunt orientate către cosmetice terapeutice, suplimente alimentare, cosmetice și gustări sănătoase. Mărcile proprii Life Care, precum Krauter, Life Impulse, Meal Balance, Biotissima etc. au intrat deja în casele a zeci de mii de clienți și continuă să fie apreciate pentru proprietățile lor naturiste. 

Pentru a afla mai multe despre Life Care, promoții și oferte pe care le propun clienților, vă recomandăm să citiți aici cel mai recent „Life Care catalog - Jurnalul Fericirii Iulie/August”. Veți descoperi mai mult decât informații comerciale – veți afla care este filosofia succesului în viziunea fondatorilor, dar și a partenerilor Life Care, optimismul și încrederea lor în viață fiind contagioase.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Balsam
Cremă
Săpun
Detergent
After shave
Demachiant

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Farmaceutice, cosmetice