Kimbino
Kimbino

Mobexpert catalog 30.04.2024 | noi oferte

PUBLICITATE
Mobexpert
PUBLICITATE

Catalog Mobexpert

MOBEXPERT CATALOG

3/5
Actual brochure

Unul dintre cele mai cunoscute branduri din categoria Casa si gradina, Mobexpert și-a câștigat renumele de-a lungul anilor ca fiind unul dintre cei mai de încredere furnizori de mobilă și articole de amenajare interioară din România. Cataloagele Mobexpert apar cu o frecvență neregulată, dar întotdeauna oferă inspirație celor care le parcurg cu atenție. În același timp, găsim în fiecare catalog Mobexpert numeroase reduceri noi.

În România, Mobexpert este una dintre companiile cele mai active în perioada reducerilor de Black Friday, ceea ce se poate observa și din cataloagele pe care compania le promovează. Dacă doriți să fiți la curent cu cele mai noi reduceri Mobexpert, vă recomandăm să consultați aici cel mai recent catalog, valabil în perioada de marți 30.04.2024. 

MAGAZINELE MOBEXPERT

Shop

Numeroasele oferte Mobexpert își au începutul în anul 1993, imediat după Revoluție, când un cuplu tânăr și ambițios alcătuit din Camelia și Dan Șucu a hotărât că și românii merită mobilier de calitate din import. La scurt timp a urmat deschiderea unei fabrici, compania extinzându-se în direcția deschiderii de magazine, dar și de preluare a unor fabrici locale. 

Astăzi, produsele din catalogul Mobexpert pot fi testate pe viu la 26 de hipermagazine, magazine și parteneri, cu o suprafață totală de expunere care depășește 100 de mii de metri pătrați. Acestea acoperă toate zonele României, prin punctele de desfacere din localități precum București, Cluj-Napoca, Brăila, Brașov, Galați şi Piatra Neamț. Majoritatea magazinelor sunt deschide între orele 10:00 și 20:00, cu câteva excepții pe care e bine să le verificați pe siteul oficial - mobexpert.ro. Tot pe Mobexpert online puteți găsi oferte speciale, numeroase oferte de amenajare, precum și un blog activ în care puteți face cunoștință cu oamenii care compun compania.

În categoria Casa si gradina, ofertele Mobexpert sunt recunoscute pentru calitatea produselor, însă și reducerile Mobexpert sunt semnificative. Dacă cu toate acestea nu găsiți ceea ce căutați și poate sunteți în căutarea unui preț mai mic, atunci vă recomandăm să verificați paginile dedicate magazinelor concurente, precum IKEA, JYSK, Lem’s, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Praktiker, Ambient şi Mathaus.

MOBEXPERT OFERTE

Assortment

Produsele pe care le regăsim în fiecare catalog Mobexpert sunt din cele mai diferite categorii de amenajare interioară. Consultând oferta Mobexpert online vom găsi mobilier de dormitor, living, dining, hol, bucătărie, baie sau birou, precum și numeroase accesorii sau decorațiuni, covoare, articole de iluminat, grătare, plante, vase și multe altele. 

Cel mai bine este să vă lăsați inspirat de oferta Mobexpert din Mobexpert catalog - Terasă și Grădină , cel mai recent catalog Mobexpert, disponibil aici. Cu siguranță veți găsi la Mobexpert reduceri pe care merită să le luați în considerare. 

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Pat
Pernă
Fotoliu
Canapea
Masă
Scaun
Șemineu
Colțar
Pavilion
Măsuță de cafea
Taburet
Balansoar

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE