Evaluare 3/5

Cine nu cunoaşte Leroy Merlin! Datorită gamei largi de produse şi ofertelor interesante, a opţinut o poziţie de leader pe piaţa românească! Gama de produse de la Leroy Merlin este aşa de răspândită că poţi să cumperi aproape orice ai nevoie. Şi preţurile te vor atrage. O nouă ofertă de la Leroy Merlin  îi pregăteşte pe cumpărători.Oferta actuală de la 08.07.2019 poate fi găsită aici. De asemenea aruncă o privire la aceste magazine Ambient, BauMax, Black Red White, Brico Depot, Dedeman, Diego, Elvila, Hornbach, IKEA, JYSK.  Poate vei găsi aceleaşi produse la preţuri mai bune.

În multe oraşe româneşti, poţi să îţi faci cumpărăturile în Leroy Merlin. Unde mai exact? De exemplu Chitila, Cluj-Napoca, Craiova, Bacău, Bragadiru, Brașov. Căutai ceva ce nu era disponibil pe site-ul nostru? Incearcă site-ul oficial al magazinului www.leroymerlin.ro.

Pliante printate? Căsuţă poştală plină? Nu trebuie să mai fie la fel! Începe să utilizezi Kimbino cu pliante online de la Leroy Merlin şi nu vei mai fi limitat. Protecţia mediului nu este doar un clişeu. De aceea suntem încântaţi că răsfoieşti ultima ofertă de la Leroy Merlin online şi nu în versiunea printată. Mulţi copaci vor fi astfel salvaţi. Şi asta nu e tot!

Nu a fost niciodată mai uşor să economiseşti datorită ofertelor speciale.

Să urmăreşti ultima ofertă de la Leroy Merlin poate să pară că îţi consumă timpul. Dar nu este adevărat. Înţelept e să te abonezi la newsletter. Sau descarcă aplicaţia noastră Kimbino. În acest fel, nu vei pierde nici una dintre ofertele speciale de la Leroy Merlin, şi în plus, vei salva timpul pe care îl foloseai să răsfoieşti broşurile printate.