Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

LEROY MERLIN Cataog Iulie 2024 - online oferte

PUBLICITATE
Leroy Merlin
PUBLICITATE
Leroy Merlin
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog Leroy Merlin

Informații despre ofertele speciale Leroy Merlin

3/5
Actual brochure

Leroy Merlin Romania este printre cele mai mari lanțuri de magazine destinate produselor de bricolaj. Putem găsi oferta Leroy Merlin online, dar foarte multe persoane preferă să descopere promoțiile în Leroy Merlin – catalog. Compania publică materiale promoționale relativ regulat, acestea fiind clare și bine structurate. Nu este de mirare că atât de mulți români preferă Leroy Merlin mai mult decât oricare alt lanț de magazine pentru casă și grădină. 

Puteți să consultați în orice catalog Leroy Merlinproduse grădină și pentru casă, așa că nu ratați cel mai recent apărut catalog. Astfel, aici găsiți ofertele Leroy Merlin România valabile începând cu 27.06.2024.

MAGAZINELE LEROY MERLIN

Shop

Istoria Leroy Merlin începe în Franța în urmă cu un secol, atunci când în anul 1923 partenerii Adolphe Leroy și Rose Merlin deschid primul magazin, de la bun început strategia cuplului fiind să ofere prețuri accesibile pentru toți. În anul 1960, Leroy Merlin inventează livrarea la domiciliu, o premieră pentru acele vremuri. După succesul fulminant din Franța, Leroy Merlin se extinde internațional începând cu anul 1989. În România, Leroy Merlin deschide primul magazin în anul 2011, în centrul comercial Colosseum din București, pentru ca în 2014 să devină un jucător major pe piața românească, prin achiziția BauMax. Printre cei care luptă pentru supremație pe piața de bricolaj din România se mai numără: IKEA, JYSK, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Praktiker, Ambient şi Mathaus.

În prezent, Leroy Merlin are aproape 20 de magazine și acoperă toată țara, fiind prezent, printre altele, în orașele Cluj-Napoca, Iași, Suceava, București, Brașov şi Constanța. Clienții apreciază că pot găsi la Leroy Merlin catalog de produse, o organizare atentă a mărfurilor pe raft, precum și orarul extins, de dimineața până seara. În categoria sa, Casa si gradina, Leroy Merlin este considerat unul dintre liderii comerțului din România, iar clienții pot găsi Leroy Merlin online pe siteul oficial leroymerlin.ro. Aici este disponibil serviciul „Rezervă și ridică”, util atunci când dorim să cumpărăm la Leroy Merlin produse grădină și casă care altfel poate că s-ar epuiza până la sosirea noastră.

OFERTE LEROY MERLIN

Assortment

Găsim în oferta Leroy Merlin România produse de bricolaj dintre cele mai variate, destinate tuturor meșterilor și persoanelor interesate de proiecte de amenajări casnice. Acestea sunt ordonate pe diverse categorii: grădină și amenajare, aere condiționate, încălzire, instalații, uși, ferestre, vopsea, parchet, gresie, covoare, baie, bucătărie, decorațiuni, iluminat, electrice, materiale construcții, unelte, feronerie, curățenie, depozitare și amenajare. Iar fiecare categorie la rândul său are numeroase subcategorii – așa că vă puteți imagina cât de bogată este oferta Leroy Merlin România.

Fie că alegeți să luați de la Leroy Merlin produse grădină sau casă, fie că preferați să studiați oferta Leroy Merlin online sau la magazin, este puțin probabil să nu găsiți ceea ce căutați. Iar dacă vă interesează Leroy Merlin – catalog, atunci intrați aici pentru a descoperi oferta din ultima apariție, „Catalog Leroy Merlin”.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE