Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

JUMBO Online Magazin || Catalog Romania Iulie 2024

PUBLICITATE
Jumbo
PUBLICITATE
Jumbo
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Magazin Jumbo online

Informații despre ofertele speciale Jumbo

4/5
Actual brochure

Jumbo România este unul dintre cele mai iubite magazine dedicate cumpărăturilor pentru copii și de cadouri. Acest lucru se datorează prețurilor incredibil de mici și ofertei bogate de la Jumbo, produse dintre cele mai variate fiind prezente permanent pe rafturi. Puteți găsi cel mai recent Jumbo catalog aici, valabil în perioada de luni 15.07.2024.

Chiar dacă Jumbo online nu este foarte bine reprezentat la nivel național, totuși, ne putem inspira din ultimul catalog Jumbo apărut – „Magazin Jumbo online” înainte de a ne îndrepta spre cel mai apropiat magazin. 

MAGAZINELE JUMBO ROMANIA

Shop

Pentru cei care nu știau, Jumbo este o companie de origine grecească, înființată încă în anul 1986. S-a extins de atunci în numeroase țări și astăzi putem găsi produse Jumbo, în afară de țara noastră, în magazine din Grecia, Cipru și Bulgaria, însă și în alte țări est-europene, prin parteneri. Compania are vânzări totale de sute de milioane de euro și peste 6.000 de angajați permanent, fiind tranzacționată la Bursa de Valori din Atena încă din 1997.

Pe siteul nostru, Kimbino.ro, Jumbo România este încadrat la categoria Altele, specialitatea magazinelor fiind jucăriile, articolele sezoniere, decorațiunile, cărțile și articolele de papetărie. Dacă nu găsiți la Jumbo produse pe placul dvs., puteți lua la rând magazinele din Dormeo, Makita, Elefant, AliExpress, Noriel şi Fressnapf pentru inspirație. Sau puteți să vizitați unul dintre cele 14 magazine Jumbo România (în anul 2020) din orașele Arad, Bacău, Berceni, Brăila, Brașov, București (sector 3), Constanța, Oradea, Pitești, Ploiești, Suceava, Timișoara sau Voluntari. Puteți consulta programul lor de funcționare sau programul de returnări al Jumbo online urmând legăturile de pe siteul oficial e-jumbo.ro.

OFERTA JUMBO PRODUSE

Assortment

După cum ați putut observa și din ultimul Jumbo catalog, gama de produse Jumbo este foarte variată și acoperă necesitățile de divertisment și de noutate ale copiilor, dar și ale părinților. Dacă Jumbo este sinonim pentru majoritatea copiilor cu jucăriile și cărțile, pentru părinți, la Jumbo produse de tip decorațiuni sau papetărie s-ar putea să fie cele care îi fac să caute catalogul Jumbo online înainte de a pleca la cumpărături.

Oferta este cu adevărat impresionantă și dacă aveți de cumpărat un cadou pentru ziua cuiva sau dacă sunteți în pregătirea unei petreceri pentru copii sau chiar și adulți, atunci un drum până la cel mai apropiat Jumbo s-ar putea să fie obligatoriu. Înainte de a pleca, nu uitați să verificați aici cel mai recent catalog Jumbo – „Magazin Jumbo online”.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Altele