Evaluare 3/5

Colorează toamna monotonă în culori dinamice – previzualizare al pliantului de la Bonprix valabil de la 01.10.2018
Cu ambele picioare pe pâmânt – previzualizare al pliantului de la Bonprix valabil de la 07.08.2018
Catalog nou - Flair de Caraibe – previzualizare al pliantului de la Bonprix valabil de la 02.05.2018
Bonprix poate fi clasat ca unul dintre cele mai cunoscute magazine printre clienţii români. A devenit unul dintre leaderi de pe piaţă în România. Bonprix  oferă aproape orice ai avea nevoie. Şi mai important: la preţuri grozave! O nouă ofertă de la Bonprix  îi pregăteşte pe cumpărători.Oferta actuală de la 11.02.2019 poate fi găsită aici. Aceste magazine Decathlon, Deichmann, Ecco, H&M, Hervis, Intersport, Mango, Nissa, Takko, Zara te pot surprinde cu preţuri preferate.

Nu ai avut noroc căutând ceea ce căutai? Poţi să vizitezi site-ul oficial www.bonprixro.eu.

Broşurile printate sunt un lucru al trecutului. Era prietenoasă cu mediul şi a broşurilor online mai practice prezentând ultima ofertă de la Bonprix a sosit cu Kimbino. Protecţia mediului este prioritatea noastră. De aceea sunt extrem de încântaţi că preferi broşurile de la Bonprix în forma lor online decât printate.

Cum să începi să economiseşti? Datorită preţurilor reduse.

Este dificil să nu pierzi cele mai bune oferte de laBonprix când trebuie să mergi la servici şi să te ocupi de familia ta? Incearcă ceva diferit: Abonează-te la neesletter sau descarcă aplicaţia KimbinoKimbino. În acest fel, te vei asigura că vei ţine bine evidenţa ofertelor de la Bonprix.