Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE
Bonprix
3/5

Bonprix catalog 01.04.2024 | noi oferte

Catalog Bonprix

BONPRIX CATALOG

3/5
Actual brochure

Primul catalog Bonprix a avut 32 de pagini și a apărut în Germania în anul 1986. Între timp, oferta Bonprix a devenit mult mai bogată, iar numărul clienților a crescut exponențial. Astăzi, fiecare nou catalog are o perioadă de valabilitate de aproximativ o lună sau mai mult și conține noile apariții Bonprix – magazin online.

Bonprix Romania este fără îndoială una dintre cele mai populare companii naționale din domeniul comerțului online cu articole de îmbrăcăminte și articole textile. Află de ce aici, unde poți consulta cel mai recent Bonprix catalog – „Catalog Bonprix”, valabil în perioada de luni 01.04.2024.

BONPRIX MAGAZIN ONLINE

Shop

Conceptul din spatele succesului Bonprix își are începuturile în anul 1986, când doi antreprenori germani au pus bazele unei afaceri care se baza pe un catalog de produse din care clienții puteau comanda prin poștă ceea ce le plăcea. Dacă la început oferta Bonprix era disponibilă integral prin catalogul său tipărit, astăzi clienții apelează cel mai mult la Bonprix – magazin online. Astăzi, marca Bonprix face parte din Grupul Otto, una dintre cele mai mari companii din domeniul comerțului electronic, este prezentă în zeci de țări din toată lumea și vinde produse în valoare de miliarde de euro anual. În categoria în care activează - Haine, pantofi, sport, Bonprix România este deja din anul apariției sale, în 2010, unul dintre liderii incontestabili. 

Sute de mii de clienți răsfoiesc cu interes cele mai recente colecții și nu par a fi deloc deranjați de faptul că nu există un magazin fizic, ci doar Bonprix, magazin online, disponibil pe siteul oficial: bonprix.ro. Chiar dacă sunteți 100% de acord cu sloganul și v-a plăcut ce ați găsit în cel mai recent Bonprix catalog, noi vă recomandăm totuși să aruncați un ochi și la alți comercianți din această categorie: Decathlon, Hervis, Pepco, Deichmann, Takko, Intersport, Ecco, H&M, Nissa şi Zara.

OFERTA BONPRIX

Assortment

Bonprix are o abordare de creator de modă accesibilă pentru aproape oricine și se mândrește cu faptul că nu reduce clientele sale la o mărime ideală sau un model standard. Fiecare persoană este diferită, așa că filosofia din fiecare Bonprix catalog este să ofere mai mult decât produse, ci și răspunsuri din domeniu pentru clientele sale, pentru copiii, partenerii și chiar locuința lor. Totul la prețuri accesibile – un deziderat de bază al oricărui nou produs din colecțiile Bonprix.

Dacă veți vizita Bonprix – magazin online, veți observa efortul companiei de a atrage noi clienți prin numeroase avantaje – reduceri, beneficii pentru abonare la newsletter sau înscrierea în clubul Bonprix. Clienții fideli ai Bonprix România sunt deja obișnuiți cu ceea ce pot găsi în oferta Bonprix: îmbrăcăminte, lenjerie intimă, articole pentru plajă, încălțăminte, accesorii, articole de mărimi mari, dar și pentru copii, nou-născuți, articole textile și decorațiuni pentru casă. Descoperiți universul Bonprix aici, în cel mai recent Bonprix catalog, Catalog Bonprix.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App

Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! 

Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. 

Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.

 

PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Haine, pantofi, sport

Căutare
Kimbino

Nu există reprezentanţe

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.