Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

Romstal catalog 01.07.2024 | noi oferte

PUBLICITATE
Romstal

Catalog Romstal

ROMSTAL CATALOG

3/5
Actual brochure

Una dintre cele mai renumite mărci românești, apreciată pentru seriozitatea sa în afaceri, este la fel de serioasă și când vine vorba despre promovarea produselor sale. Catalogul Romstal apare în mod destul de regulat și prezintă noile produse Romstal într-un mod atractiv și simplu de înțeles. Înainte de a vorbi cu instalatorul dvs. sau de a face o vizită la un magazin specializat, merită să vizitați ofertele Romstal online. 

Mai exact, puteți consulta cel mai recent apărut catalog Romstal aici, valabil începând cu data de 01.07.2024. Veți observa că pentru fiecare catalog Romstal o echipă de profesioniști a depus efortul de a prezenta un domeniu destul de arid într-un mod care transformă produsele Romstal în adevărate vedete. 

MAGAZINELE ROMSTAL

Shop

Povestea Romstal începe în anul 1994, atunci când italianul Enrico Perini, în vârstă de doar 25 de ani, decide să se mute în România, atras de oportunitățile de afaceri din țara noastră care tocmai ieșise din comunism. Printre cele mai de succes afaceri pe care le-a lansat este Romstal, în asociere cu Ovidiu Henter, un furnizor de încredere pentru instalatori. Produsele Romstal sunt de tipul instalațiilor pentru construcții, fiind acoperite cinci categorii principale: Thermo, Hydro, Sanni, Electro şi Ceramic

Ofertele Romstal se aplică la peste 30.000 de articole diferite, disponibile în magazinele proprii și ale partenerilor, dar și vizitând Romstal online, pe siteul oficial romstal.ro. Aici veți găsi recomandări de produse, dar și un blog interesant, bine pus la punct. În categoria Casa si gradina există puține siteuri cu o ofertă atât de bogată, mai ales dacă ne referim la produse pentru instalatori. 

Celor care au nevoie de mai multe informații de la un consultant de vânzări le recomandăm să viziteze unul dintre magazinele Romstal din toată țara, acestea fiind prezente în localități precum București, Slatina, Baia Mare, Brăila, Cluj-Napoca şi Constanța. În general, acestea sunt deschise începând cu ora 8:00 și se închid de obicei până la ora 18:30, așa că dacă nu puteți ajunge în timpul zilei, cel mai bine este să verificați programul exact pe site. Iar dacă doriți produse pentru Casa si gradina care nu fac parte din categoria instalațiilor, vă recomandăm să vizitați cataloagele altor magazine, precum IKEA, JYSK, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Praktiker şi Ambient.

OFERTE ROMSTAL

Assortment

În catalogul Romstal găsim o mică parte din toată gama disponibilă, de obicei, produsele Romstal noi sau la ofertă. Puteți vedea toate produseleRomstal online, acestea acoperind aproape tot ce am putea avea nevoie în construcția sau amenajarea unei clădiri noi. De la echipamente termice la cele de climatizare, de la produse pentru amenajarea băii sau bucătăriei la accesorii precum robineți, scule, țevi, electrice ș.a.m.d – oferta Romstal este cu adevărat impresionantă. 

Vă recomandăm să vizitați oferteleRomstal online începând cu  Catalog Romstal, cel mai recent catalog Romstal, disponibil aici, și să fiți cu ochii pe noile produse Romstal atunci când aveți în plan să construiți ceva.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE