Evaluare 3/5

Catalog – previzualizare al pliantului de la Romstal valabil de la 15.04.2019
Ofertă curentă – previzualizare al pliantului de la Romstal valabil de la 01.06.2018
Cele mai vandute baterii Kroner – previzualizare al pliantului de la Romstal valabil de la 14.05.2018
Catalog nou – previzualizare al pliantului de la Romstal valabil de la 24.03.2018
Aproape toată lumea cunoaşte Romstal.  Magazinul este unul dintre liderii de pe piaţa românească. Printre clienţi, Romstal este bine cunoscut datorită difersităţii de produse şi a preţurilor grozave. Majoritatea clienţilor pot găsi aproape orice au nevoie aici. Pentru comparaţie,încearcă să arunci o privire la ofertele acestor magazine Ambient, BauMax, Black Red White, Brico Depot, Dedeman, Diego, Elvila, Hornbach, IKEA, JYSK.

Magazinele Romstal pot fi  găsite în mai multe oraşe peste tot în România, precum Măgurele, Bucareșt, Cluj-Napoca, Galați, Pitești, Suceava. Site-ul nu îţi oferă tot ce căutati? Ne pare rău pentru asta. Dar nimic nu este pierdut. Ne concentrăm în principiu pe broşuri, dar dacă cauţi ceva mai obişnuit, încearcă să răsfoieşti site-ul oficial al magazinului www.romstal.ro.

Uită de broşurile printate, nu te vor mai deranja. Acum poţi accesa cu uşurinţă ultima ofertă online de la Romstal la Kimbino. Protecţia mediului este prioritatea noastră. De aceea sunt extrem de încântaţi că preferi broşurile de la Romstal în forma lor online decât printate.

Să economiseşti în timp ce faci cumpărături nu a fost niciodată mai uşor.

Să urmăreşti ultima ofertă de la Romstal poate să pară că îţi consumă timpul. Dar nu este adevărat. Înţelept e să te abonezi la newsletter. Sau descarcă aplicaţia noastră Kimbino. În acest fel, nu vei pierde nici una dintre ofertele speciale de la Romstal, şi în plus, vei salva timpul pe care îl foloseai să răsfoieşti broşurile printate.