Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE
Nissa
3/5

Nissa online catalog - colectia Aprilie 2024

Catalog Nissa

Informații despre ofertele speciale Nissa

3/5
Actual brochure

Vine acel moment dificil din zi în care te poziționezi întrebătoare în fața oglinzii sau a sifonierului și te întrebi cu ce să te îmbraci. Ca femeie, cu siguranța poți empatiza cu această dilemă. Răspunsul vine însă dintr-un loc special conceput pentru a satisface nevoile vestimentare ale femeii: catalogul Nissa de aici.

Special conceput de femei, pentru femei, oferta Nissa dorește să răspundă celor mai secrete și îndrăznețe dorințe ale acestora în materie de articole vestimentare. Cu o atenție deosebită acordată combinațiilor de culori vii și naturale, și a materialelor delicate pentru piele, în catalogul Nissa vei găsi cu siguranță o ținută care să îți satisfacă nevoile de vestimentație. Ofertele sunt disponibile lunar și le poți găsi atât pe site-ul oficial Nissa online nissa.ro cât și în cataloagele lunare, ultimul fiind disponibil din data de aici.

MAGAZINE NISSA

Shop

Brandul Nissa a apărut prima dată în anul 1993, atunci când Denisa Radian, fost model, împreuna cu mama și cu sora ei, au decis să creeze o linie de articole vestimentare dedicate special pentru femei. Primul magazin Nissa a fost deschis în Craiova, însă s-a extins destul de rapid in țara, unde poate fi găsit în București, Constanța, Brașov, Cluj-Napoca, Iași şi Craiova. În afara granițelor Nissa poate fi găsit în Polonia, Anglia, Irlanda, Rusia și chiar în Orientul Mijlociu, ajungând la un total de 15 magazine, la care se mai adaugă și distribuitorii și agenții.

În viziunea fondatoarei, femeia Nissa este delicată, rafinată, plină de încredere și cu stil, admirată și încrezătoare. Accentul articolelor de îmbrăcăminte cade pe materialele alese cu grijă, de calitate, piese contemporane și siluete clasice. Colecțiile se adresează femeilor cu venituri medii și ridicate, concurând la categoria retailerilor ce produc Haine, pantofi, sport, cu nume internaționale cum ar fi Decathlon, Hervis, Bonprix, Pepco, Deichmann, Takko, Intersport, Ecco, H&M şi Zara.

Pe Nissa online, putem găsi ultimele oferte și reduceri la piesele de vestimentație și accesorii, ultimele colecții și reduceri disponibile dacă achiziționați de pe site cu cardul.

OFERTA NISSA

Assortment

Produsele Nissa vin într-o gamă variată, răspunzând nevoilor tot mai diverse ale femeii moderne. Pe site veți găsi de la costume de baie, accesorii, pantofi, îmbrăcăminte casual, rochii de cocktail, haine de blană și inclusiv echipamente de protecție cum ar fi măști, halate, viziere sau combinezoane.

Toate acestea sunt grupate în colecții care te vor ajuta să asortezi mult mai ușor ținutele. Vei găsi haine de plajă, vestimentații pentru fiecare zi în care să te simți comod și totuși răsfățată, hainele fiind din materiale prietenoase cu pielea, cum ar fi satinul. Vei găsi și secțiunea de business, unde combinațiile și piesele sunt croite cu atenție, scoțând în evidență atât siluetele cât și liniile delicate ale corpului.

Colecțiile sunt un mix de conservator și excentric, găsind de multe ori modele asimetrice sau supradimensionate, pentru femeile care nu se feresc să fie mai îndrăznețe, subliniindu-le in același timp, feminitatea. Mango online oferă posibilitatea oricărei femei de a-și crea propriul look autentic, având toate elementele de care are nevoie pentru acest lucru: accesorii, pantofi și piese vestimentare.

Cel mai ușor e să vă uitați peste ultimul catalog aici sau să intrați la secțiunea sale de pe site, unde veți găsi diverse categorii de produse la reduceri tentante.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Haine, pantofi, sport

Căutare
Kimbino
Nissa

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.