Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

Homelux catalog 09.07.2024 | noi oferte

PUBLICITATE
Homelux

Catalog Homelux

Informații despre ofertele speciale

3/5
Actual brochure

Atunci când îți dorești ceva cu adevărat special pentru casa sau grădina ta, sau dacă vrei să aduci o atingere personală, delicată, dar și stilată, cel mai probabil te vei îndrepta spre magazinul Homelux. E suficient să iei un catalog Homelux și vei vedea cum portofoliul lor de produse acoperă toate elementele existente în interiorul unei case. De la cele mai delicate accesorii, la seturi de mobilă pentru casă și grădina ta începând cu data de 09.07.2024 , poți să le găsești pe toate în catalog. Și probabil Homelux nu e singurul magazin din categoria Casa si gradina, însă cu siguranță te va surprinde cu produsele sale unice, originale și mai ales cu ofertele deosebite pe care le poți găsi în catalogul aici

Magazinul Homelux

Shop

Fiind încă proaspăt pe piața, magazinul Homelux și-a deschis primele magazine fizice în noiembrie 2018 în Ploiești și Focșani, ambele având o suprafață extinsă de peste 10.000 mp. La scurt timp, datorită succesului înregistrat, Homelux își va deschide un al treilea magazin, de dimensiuni mai mici în București, pentru a veni în întâmpinarea clienților dornici să achiziționeze produse de bricolaj și decorațiuni interioare, diferite de ceea ce există în acel moment pe piață de la competitorii: IKEA, JYSK, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Praktiker şi Ambient. Cu vânzări cumulate înregistrate lunar de peste 1 milion de euro pe lună, este foarte ușor să înțelegem că mobila Homelux simte mult mai bine nevoile clienților, având produse diferite, calitative și la prețuri competitive. Toate acestea fac din oferta Homelux una greu de combătut.

Misiunea lor declarată este aceea de a aduce confortul în casele românilor și reușesc să facă asta prin diversitate și stil. Iar ca plan de viitor și-au declarat dorința de a deschide în următorii 5 ani încă 20 de magazine în cele mai mari orașe ale țării. Deocamdată, pentru cei interesați să vadă live calitatea produselor, pot face acest lucru în orașele: Bucuresti, Ploiesti, Foscani. 

Deci fiți cu ochii în patru și urmăriți oferta Homelux sau căutați catalogul Homelux Catalog Homelux.

Pentru cei care deocamdată nu se află în apropierea magazinelor Homelux fizice, există posibilitatea de a comanda online de pe siteul homelux.ro. Și va fi greu să reziști tentației de a nu comanda nimic de aici. Site-ul lor este construit în același mod simplu dar clar, cu mult stil și acoperă cu siguranța toate nevoile clienților.

Oferte Homelux

Assortment

Indiferent ca răsfoiești ultimul catalog Homelux sau dai click pe pagina lor, oferta lor e făcută în așa mod încât nu te va putea dezamăgi. Portofoliul lor include produse de mobilier, accesorii, elemente pentru masă și artă, decorațiuni, covoare și textile, corpuri de iluminat, electrocasnice, produse de menaj și î pentru grădină. Dacă îți este greu să alegi dintre atâtea elemente în stiluri diferite, Homelux vine în ajutorul tău și îți oferă 4 stiluri presetate - Clasic, Modern, Etnic, Romantic – toate cuprinzând produsele care se îmbina în mod plăcut și estetic pentru a crea un decor cu stil și utilitate. Cu siguranța odată ce vei păși în interiorul unui magazin Homelux, fie el fizic sau online, vei mai dori să faci cumpărături de aici. Tocmai de aceea ei au dezvoltat un card de fidelitate gratuit cu care vei avea reduceri la fiecare cumpărături. E foarte simplu să-ți faci viața mai ușoară și mai frumoasă. Iar oferta Homelux e aici să îți ofere exact ceea ce ai nevoie pentru a face asta.Tot ce trebuie să faci e să cauți ultimul catalog Homelux aici.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Pat
Pernă
Masă
Toaletă
Vază
Față de masă
Lenjerie de pat
Pilotă
Șemineu
Coș

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE