Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

Catalog Kik ONLINE (10.06. - 16.06.) - Magazin Romania

PUBLICITATE
Kik

Catalog Kik

Informații despre ofertele speciale KIK

3/5
Actual brochure

Atunci când ai nevoie de haine pentru tine și familia ta, dar ai bugetul mai restrâns pentru astfel de cheltuieli, Kik e soluția pentru tine. Cu haine care nu ies niciodată din trend, disponibile în toate măsurile pentru toți membrii familiei tale, Kik shop este asul din mâneca pentru oricine. Verifică ultimele oferte începând cu data de 16.06.2024  disponibile pe site și fă-ți lista de cumpărături, iar în cazul în care nu ești sigur că ai un magazine Kik pe lângă tine, aruncă un ochi peste catalogul Kik aici.

Magazinul Kik

Shop

Numele magazinului Kik este un acronim de la Kunde ist Konig – care înseamnă clientul este regele. Iar acest lucru spune în sine foarte multe despre politica pe care magazinul Kik o are față de clienți. Fondat în anul 1994 de către Ștefan Heining împreună cu Holdingul Tengelmann Group, Kik este cel mai mare retailer de textile la prețuri reduse, având în acest moment peste 3500 de magazine doar în Germania. Începând cu anul 1998 extinderea a început cu Austria și a continuat în Europa, ajungând la 10 țări în care se găsesc magazinele Kik, iar de curând și-au anunțat extinderea în Statele Unite ale Americii. Cu un număr de 25000 de angajați și un profit de peste 1.95 miliarde de euro, Kik devine un jucător important pe piața produselor de Haine, pantofi, sport, fiind un important competitor pentru alte nume cum ar fi Decathlon, Hervis, Bonprix, Pepco, Deichmann, Takko, Intersport, Ecco, H&M şi Nissa, mai ales pe partea de vânzări pentru toate bugetele.

În România Kik plănuiește să deschidă 45 de magazine în cele mai mari orașe ale țării cum ar fi Oradea, Târgu Mureș, Șelimbăr, Orăștie.

Dacă vrei să-ți faci o idee despre ceea ce poți găsi în magazinele Kik online, dă un click pe kik.ro și lasă-te surprins de ofertele și reducerile Kik. Pe site veți putea găsi o listă cu toate orașele unde există magazinele Kik, împreună cu adresa și programul de deschidere, pentru a fi siguri că veți găsi ce vă doriți, unde vă doriți.

Oferta Kik

Assortment

Oferta diversificată a produselor Kik va oferi posibilitatea sa îți alegi dintr-o gamă largă de produse de la cămăși, blugi, jachete, pulovere, lenjerii sau încălțăminte până la accesorii moderne pentru casă cu care îți vei putea transforma locuința într-un adevărat cămin. Iar cel mai apreciat lucru la Kik este faptul că ține cont de nevoile întregii familii, având produse pentru femei, bărbați și copii, iar toate acestea pe toate dimensiunile, de la cele mai mici la cele mai mari. Calitatea produselor cu siguranță te va face să te întorci în Kik shop și să mai faci achiziții, cu atât mai mult cu cât produsele lor nu vor ieși niciodată din trend. Însă de departe cel mai mare atu al companiei sunt prețurile. Ofertele Kik par a fi scoase direct din rafturile reducerilor. Cu o sumă cu care în mod normal ai putea achiziționa un articol de îmbrăcăminte într-un alt magazine, vei vedea că în magazine sau la Kik online vei cumpăra pentru toate familia.

Însă probabil cel mai ușor e să vă convingeți de acest lucru chiar voi și să căutați cel mai apropiat magazin Kik. Verificați site-ul sau răsfoiți catalogul pentru a vedea ultimele oferte și pregătiți-vă să fiți surprinși de ofertele Kik.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Haine, pantofi, sport