Kimbino
Kimbino

Catalog AVON Iunie 2024 | Rasfoieste brosura online

PUBLICITATE
Avon
PUBLICITATE

Catalog Avon

Informații despre ofertele speciale AVON

3.5/5
Actual brochure

Pentru foarte mulți români, apariția noului catalog Avon este și astăzi un adevărat motiv de sărbătoare, cum a fost și în urmă cu câteva decenii, când compania americană era în țara noastră sinonimă cu libertatea de a alege și face comerț fără îngrădiri. Calitatea și atractivitatea produselor din broșura Avon iese perfect în evidență datorită designului creat cu atenție, precum și a mostrelor sau paginilor cu parfum pe ele. Nu e de mirare, așadar, că atât de multă lume vrea să verifice noutățile din cel mai recent catalog Avon, Iunie fiind una dintre lunile în care probabil că vom avea ce răsfoi de la Avon.

Vă recomandăm să verificați aici cea mai recent apărută broșură Avon, cu ofertele valabile începând cu 01.06.2024. Chiar dacă în mod tradițional, catalogul Avon este sinonim cu varianta sa tipărită, vremurile s-au schimbat și astăzi Avon online este tot mai activ și mai prezent. Nu doar că este mai practic să consultați broșura Avon pe Kimbino.ro, dar este și o soluție mai ecologică, în concordanță cu trendurile actuale din publicitate și marketing.

MAGAZINELE AVON

Shop

Compania a intra oficial pe piața din România în anul 1997, din București, și s-a extins în restul țării. Astăzi, centrul de distribuție Avon din România deservește toată regiune. Chiar dacă există magazine Avon, compania este faimoasă pentru faptul că este specializată în vânzări directe. Asta înseamnă că nu există magazine oficiale, vânzătorul fiind cineva cunoscut, poate un prieten, un vecin sau o rudă. Acest lucru crește încrederea în calitatea produselor, acestea fiind recomandate de cineva apropiat, iar procesul de achiziție devine și o sursă de socializare.

Dacă vă place un produs din catalog Avon - Iunie și doriți să-l achiziționați, aveți câteva modalități să o faceți. Prima variantă este să contactați un cunoscut care este reprezentant de vânzări Avon, ceea ce nu este atât de greu pe cât pare. Fiind unul dintre cei mai cunoscuți jucători din categoria „Farmaceutice, cosmetice”, există sute și mii de reprezentanți în toate regiunile țării. Dacă totuși nu găsiți un reprezentant printre cunoștințele personale, atunci puteți să căutați un distribuitor Avon online, pe siteul oficial avon.ro. Acest model de afaceri este diferit de majoritatea producătorilor și distribuitorilor de cosmetice, dar nu neapărat unic: Lady’s, Oriflame, DM drogeriemarkt, Sensiblu, Douglas, Life Care, Marionnaud, Notino, Sephora şi Dr.Max.

OFERTA AVON

Assortment

Când spui Avon, spui cosmetice. Fie că vorbim despre produsele din cel mai recent catalog Avon, fie că ne referim la oferta Avon online, putem fi siguri că articolele companiei sunt apreciate pe întreg mapamondul. De la produse de machiaj și parfumuri, la creme și articole de îngrijire personale, atât bărbații, cât și femeile sigur pot găsi ceva pe placul lor, care merită testat. O broșură Avon de obicei conține informații interesante în format de revistă glossy, iar acest lucru este întărit de faptul că Avon deseori apelează la vedete locale pentru promovarea produselor. 

Merită să menționăm că Avon România se implică în acțiuni și campanii umanitare sau caritabile, ceea ce confirmă sinceritatea eforturilor companiei de a-i ajuta pe oameni să-și câștige independența financiară și să pornească propria afacere de distribuție. Așa că nu mai așteptați, citiți aici cel mai recent catalog Avon – „Catalog Avon - 06 2024” și pătrundeți în lumea Avon!

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Aparat De Ras
Ascuțitoare
Cutie
Parfum
Apă de toaletă
Machiaj
Concealer
Pudră
Blush
Iluminator
Perie
Burete
Mascara
Fard de pleoape
Gene false
Ruj
Luciu de buze
Lac de unghii
Șampon
Balsam

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Farmaceutice, cosmetice