Evaluare 3.5/5

Catalog nou 8/2019 – previzualizare al pliantului de la Avon valabil de la 23.05.2019
Men flyer – previzualizare al pliantului de la Avon valabil de la 02.05.2019
Aproape toată lumea cunoaşte Avon.  Magazinul este unul dintre liderii de pe piaţa românească. Poţi să cumperi aproape orice la preţuri grozave de la Avon .

Nu ai avut noroc găsind ceea ce căutai?Poţi să vizitezi site-ul oficial al magazinului www.avon.ro direct de pe pagina aceasta.  

Nu e nevoie să îl aştepţi pe poştaş distribunind pliantele de la Avon. Poţi să le verifici online pe Kimbino oricând doreşti. Ştii că protejezi mediul? Prin ce? Nu va mai trebuie să înoţi în ofertele de la Avon, le vei avea doar pe cele online!

Să cumperi produse la reducere te poate ajuta să economiseşti mulţi bani. Singurul lucru pe care trebuie să îl ştii este ce produs şi unde este la reducere. Vei afla acest lucru uşor şi rapid datorită broşurilor online.

Nu a fost niciodată mai uşor să ţii evidenţa ultimelor oferte de la Avon. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să te înscrii la newseltter sau să descarci aplicaţia noastră Kimbino. Mulţumită acestui lucru, nu vei rata nici o ofertă specială de la Avon. Al tău Kimbino.