Kimbino
Kimbino

Marionnaud catalog 01.06.2024 | noi oferte

PUBLICITATE
Marionnaud
PUBLICITATE
PUBLICITATE
Marionnaud
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog Marionnaud

MARIONNAUD CATALOG

3/5
Actual brochure

Fiind unul dintre cei mai cunoscuți comercianți de parfumuri și cosmetice din România, nu este de mirare că putem găsi oferte Marionnaud pe tot parcursul anului. Indiferent dacă preferați să cumpărați produse Marionnaud online sau în urma unei vizite la magazin, merită să răsfoiți cel mai recent catalog Marionnaud. 

O perioadă, Marionnaud și-a obișnuit clienții cu o adevărată revistă dedicată frumuseții, pentru ca apoi să-și fidelizeze publicul prin oferte sezoniere bazate pe reduceri atractive. Celor care sunt în căutare ofertelor Marionnaud din Iunie 2024 le recomandăm să consulte pagina dedicată de aici, unde pot studia catalogul Marionnaud online – valabil în perioada de sâmbătă 01.06.2024.

MAGAZINELE MARIONNAUD

Shop

După cum probabil că mulți au putut ghici după nume, Marionnaud este un brand originar din Franța, chiar din Paris, supranumit Orașul Iubirii. Și ce poveste mai frumoasă despre începuturile unui magazin dedicat frumuseții chic decât cea în care Marcel Frydman ia decizia în anul 1984 să-i cumpere soției sale  o parfumerie? Conceptul acestor magazine se bazează de la bun început pe distribuția celor mai faimoase și importante branduri de parfumuri și cosmetice de lux din lume, totul cu ajutorul specializat al unui consilier profesionist. Astăzi, Marionnaud este unul dintre liderii comerțului din categoria Farmaceutice, cosmetice și magazinele sale pot fi găsite în numeroase orașe din țară, precum București, Brașov, Iași şi Sibiu

Între timp, brandul a evoluat și acum putem găsi Marionnaud online, cu un site bine pus la punct, care oferă transport gratuit pentru comenzi de o anumită valoare accesibilă acestui tip de clienți. Mai mult, pe adresa oficială marionnaud.ro, Marionnaud online vine cu numeroase promoții, posibilitatea de a apela la un card de fidelitate și informații utile despre filosofia mărcii, precum angajamentul de a proteja mediul înconjurător. Însă nu trebuie să credeți pe cuvânt că oferta lor este competitivă, e simplu să-i comparați cu alți distribuitori specializați de Farmaceutice, cosmetice precum: Avon, Lady’s, Oriflame, DM drogeriemarkt, Sensiblu, Douglas, Life Care, Notino, Sephora şi Dr.Max.

OFERTE MARIONNAUD

Assortment

Cei care doresc să afle care este oferta Marionnaud în Iunie 2024 pot apela cu încredere la informațiile care se găsesc pe siteul oficial al lanțului de magazine. Aici pot fi găsite zeci de mărci de lux producătoare de parfumuri, cosmetice, produse de machiaj – atât pentru femei, cât și pentru bărbați. De asemenea, Marionnaud este faimos printre vânătorii de oferte de Black Friday, reducerile cu care acesta se pregătește pentru evenimentul din noiembrie fiind cu siguranță competitive, în general, de 30-40%.

Puteți descoperi de ce acest comerciant este apreciat de atât de multe persoane răsfoind aici cel mai recent catalog Marionnaud - „Catalog Marionnaud”.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App

Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! 

Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. 

Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.

 

PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Machiaj
Ruj
Cremă
Săpun
Săpun lichid
Exfoliant
Serum
Demachiant
Cremă de zi
Scrub

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Farmaceutice, cosmetice