Evaluare 3/5

Broşurile Marionnaud disponibile în curând.

Toată lumea a auzit despre Marionnaud .  Este unul dintre cele mai de success magazin de pe piaţa românească. Gama de produse de la Marionnaud este aşa de răspândită că poţi să cumperi aproape orice ai nevoie. Şi preţurile te vor atrage. Aruncă o privire la ofertele altor magazine Avon, DM drogeriemarkt, Douglas, Lady’s, Life Care, Oriflame, Sensiblu! Ei sunt principalii competitori ai Marionnaud.  

Sunt magazine Marionnaud şi în Bucareșt, Iași, Boldești-Scăeni, Brăila, Brașov, Cluj-Napoca. Nu ai avut noroc căutând ceea ce căutai? Poţi să vizitezi site-ul oficial www.marionnaud.ro.

Broşurile printate sunt un lucru al trecutului. Era prietenoasă cu mediul şi a broşurilor online mai practice prezentând ultima ofertă de la Marionnaud a sosit cu Kimbino. Vă mulţumim că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă privind protecţia pădurii şi a mediului. Prind răsfoirea broşurii de la Marionnaud în forma lor electronică, multă hârtie va fi salvată.

Nu crezi că este uşor să economiseşti făcând cumpărături? Vino şi vei vedea.

Vrei să ţii evidenţa ofertelor de la Marionnaud? Poţi să o faci inteligent: Înscrie-te pentru newsleter-ul nostru sau descarcă aplicaţia noatră KimbinoKimbino. Datorită acesteia, nu vei pierde nici o ofertă specială de la Marionnaud.