Evaluare 3/5

Catalog nou – previzualizare al pliantului de la Altex valabil de la 23.05.2019
Catalog nou – previzualizare al pliantului de la Altex valabil de la 16.05.2019
Catalog nou – previzualizare al pliantului de la Altex valabil de la 02.05.2019
Probabil toţi clienţii români sunt familiari cu magazinul Altex. Datorită gamei large de produse, are una dintre cele mai puternice poziţii pe piaţa română. Poţi să cumperi aproape orice la preţuri grozave de la Altex . O nouă ofertă de la Altex  îi pregăteşte pe cumpărători.Oferta actuală de la 06.06.2019 poate fi găsită aici.

Magazinele Altex pot fi  găsite în mai multe oraşe peste tot în România, precum Bucareșt, Bacău, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Pitești. Ai ales un produs dar nu este nici o informaţie despre produs pe site-ul nostru? Visitează site-ul oficial al magazinului altex.ro.

Uită de variantele printate ale broşurilor şi începe să foloseşti varianta online de la Kimbino. Poţi să verifici oferta online de la Altex şi comfortabil în orice moment. Fară risipă! Protecţia mediului este prioritatea noastră. De aceea sunt extrem de încântaţi că preferi broşurile de la Altex în forma lor online decât printate.

Doreşti să economiseşti bani? Încearcă să faci asta cumpărând produse la preţuri mai mici, şi va avea roade curând.

Este dificil să nu pierzi cele mai bune oferte de laAltex când trebuie să mergi la servici şi să te ocupi de familia ta? Incearcă ceva diferit: Abonează-te la neesletter sau descarcă aplicaţia KimbinoKimbino. În acest fel, te vei asigura că vei ţine bine evidenţa ofertelor de la Altex.