Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

Catalog Altex ONLINE | 18.07.2024 | Oferte electrocasnice

PUBLICITATE
Altex
PUBLICITATE
Altex
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog Altex

Informații despre ofertele speciale Altex

3/5
Actual brochure

Atunci când căutăm să achiziționăm produse electrocasnice sau electronice, există câțiva comercianți la care ne gândim automat. În căutarea celor mai ieftine produse, Altex este cu siguranță o opțiune de top. Fie că suntem interesați de oferta Altex online, fie că preferăm să vizităm un magazin Altex, primul lucru pe care ar trebui să-l facem este să verificăm cel mai recent catalog Altex. 

Cataloagele și pliantele Altex apar ocazional, însă de fiecare dată sunt pline de oferte de nerefuzat. Printre miile de produse Altex putem găsi o gamă foarte largă de gadgeturi, sisteme de entertainment, electrocasnice mari și mici, sisteme de climatizare și multe altele. De aceea, indiferent ce căutați să cumpărați, înainte de a lua o decizie, merită să aruncați o privire aici, unde se află cel mai recent catalog Altex, „Catalog Altex”, valabil în perioada 11.07.2024 - 17.07.2024.

ALTEX MAGAZIN

Shop

Dacă v-ați întrebat vreodată cum de știți de Altex, deși poate că niciodată nu ați intrat într-un magazin Altex, atunci răspunsul este probabil pentru că este una dintre cele mai vechi mărci specializate în comercializarea de electrocasnice din România. Primul magazin Altex își face apariția în Piatra Neamț în anul 1993, iar după doar patru ani, marca se extinde în toată țara. După o creștere constantă, marcată de suișuri și coborâșuri, astăzi Altex a ajuns la impresionanta performanță de a avea peste 4.000 de salariați și peste 100 de magazine în orașe din toată țara, precum Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Suceava, Oradea şi Bistrita

Astăzi, în categoria  comercianților de Electronice, Altex este unul dintre cei mai importanți jucători naționali. Clienții aleg să viziteze un magazin Altex, dar o mare parte aleg să cumpere produse Altex online, prin intermediul siteului oficial Altex - altex.ro. Pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună ofertă, vă recomandăm să verificați și prețurile altor lanțuri de magazine din domeniu: Flanco, Media Galaxy, Domo, Emag, Clickshop, Cel, evoMag şi Orange.

PRODUSE ALTEX

Assortment

Fie că alegeți să cumpărați dintr-un Altex magazin, fie că preferați Altex online, veți găsi numeroase produse electronice, din care doar o parte mică au ajuns în cel mai recent catalog Altex – „Catalog Altex”. Pe piața românească, gama de produse Altex în stoc este printre cele mai mari din câte puteți găsi și include, fără a se limita la: telefoane, tablete, laptopuri, articole IT, de gaming, televizoare, sisteme audio-video, aparate foto, electrocasnice mari, aere condiționate, electrocasnice mici, articole electronice medicale, de îngrijire personală.

Pe lângă acestea, să nu vă surprindă dacă veți putea găsi în lista de produse Altex inclusiv articole pentru bebeluși, jucării pentru copii, articole auto, moto, anvelope, de voiaj sau articole de papetărie. Aceste produse sunt atent alese astfel încât să asigure cea mai bună calitate la cel mai convenabil preț, însă dacă doriți să vă bucurați de cele mai bune prețuri în anul 2024, nu uitați să citiți ultimul catalog Altex pe Kimbino.ro.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Electronice